[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah mesut etsin,güzel eğlenmişsiniz darısı diğer bekarlara olsun

Arkadaşlar selam,

Ben Emre, Temmuz başında Istanbul'dan Adana'ya dönüş yaptım. 98 yılından beri İstanbulda yaşadım, son bikaç senedir de motora biniyorum.

Eğer buluşmalarınız falan oluyorsa katılmak, tanışmak isterim.

Arkadaşlar selam,

Ben Emre, Temmuz başında Istanbul'dan Adana'ya dönüş yaptım. 98 yılından beri İstanbulda yaşadım, son bikaç senedir de motora biniyorum.

Emre bey aramıza hoşgeldiniz.tanışma zamanlarımız genelde çarşamba toplantımızda oluyor mekanımız bellidir.birde belli olan bir kuralımız vardır. yeni katılan arkadaşlarımızın tanışma günü anısına ağız tatlandırma için dadlı merasimi olur:queen::queen:gelirken eliniz boş gelmeyin.dadlı yiyelim dadlı konuşalım.:bounce::bounce:tanıştıktan sonra bana takılırsanız size gerekli tüm bilgileri veririm ben bu adana MT nin anahtarıyım.takıl bana girisini ben hallederim.syg:rendeer::rendeer:

Arkadaşlar selam,

Hoşgeldin aramıza.Muzaffer abinin dediği gibi sen ona takıl gerisini gelir zaten:queen:

Herkeslere iyi haftalar bol kazançlar dilerim:rendeer:

Güandyın arkadaşlar... Hayırlı haftalar hayırlı işler dilerim :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:20 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:19 AM ----------

Arkadaşlar selam,

Hoşgeldin, en kısa zamanda tanışma dileğimle :rendeer:

A.ş.b.c ...........

A.D.H.C.E ljkieadt

Emre bey aramıza hoşgeldiniz.tanışma zamanlarımız genelde çarşamba toplantımızda oluyor mekanımız bellidir.birde belli olan bir kuralımız vardır. yeni katılan arkadaşlarımızın tanışma günü anısına ağız tatlandırma için dadlı merasimi olur:queen::queen:gelirken eliniz boş gelmeyin.dadlı yiyelim dadlı konuşalım.:bounce::bounce:tanıştıktan sonra bana takılırsanız size gerekli tüm bilgileri veririm ben bu adana MT nin anahtarıyım.takıl bana girisini ben hallederim.syg:rendeer::rendeer:

Mekanımız bellidir derken... mekan neresi ?? :silent:
Buluşma saati salı ya da çarşamba mı belli oluyor

Hocam yeni motorunu aldınmı :silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:26 PM ----------

:D Tamam canım tatlı yiyip tatlı konuşuruz... Tam saat ve/veya birinin cep telefonu da olursa bu çarşamba Adnan Menderes'te sizlerleyim.

saat 19 dan sonra millet damlamaya başlar, menderesin sonunda ademin yerinde, geldiğinde motosikletleri görürsün :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:29 PM ----------

A.D.H.C.E ljkieadt

Ne dediğini anlamıyom kanka :silent:

tam günaydın diyecektim ki baktım çok geç olmuş bende iyi akşamlar dilyim bari. hani resimler?

iyi akşamlar genç arkadaşlarım.gezi resimleri zaferin foto makinesinde, zafer atacaktı uyudu herhalde:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar