[Adana - MT]

Selamlar,hayırlı pazarlar....Arkadaşlar alacağıma karşılık aldığım 0 km hyosung gt250r 'ı hiç binmeden satıyorum,motosiklet dükkanın önünde görmek isteyen arkadaşınız yada sizler gelip görebilirler...Detaylı bilgiler ilanda....

http://www.sahibinden.com/0_km_2010_model_gt250r-82WQQaXQQ17147232WQQpXQQdisplayitem

Hayırlı satışlar bana....:)

sen niye bu motoru kullanmıyorsun onu anlamadım yalnız :)
töbelimisin artık motora yoksa :cherry:

hayırlı akşamlar.bal tanaklılarım.özledim sizleri.biraz üzerinize afiyet üşütüp hastalandım.bu gün işede gitmedim.

azgürbüz abi tamammı cd ler mersinden 8 osmaniyeden 12 tane talep var pasta büyük

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese iyi akşamlar,durmak yok yola devam pardon inşaata devam,hemen hemen 10 gün daha sürecek gibi, işin içine birde boya girdi neyse birgün gelirsiniz ve görersiniz nelerle uğraştığımı,akşama kadar evde deli dana gibi dolanıyorum ancak akşamları ancak fırsat bularsam yada uyuyup kalmazsam girebiliyorum,

bu arada motorun muayenesini vergisini devrini hepcini hallettim canım çıktı,bana 1350 tl ye mal oldu bittiiiiiiiiiiiiim,

neyse sonacıma görüşürüz hatta yarın akşam menderesdeyim bir mokluk çıkmazsa o zaman görüşürüz

herkese iyi akşamlar,durmak yok yola devam pardon inşaata devam,hemen hemen 10 gün daha sürecek gibi, işin içine birde boya girdi neyse birgün gelirsiniz ve görersiniz nelerle uğraştığımı,akşama kadar evde deli dana gibi dolanıyorum ancak akşamları ancak fırsat bularsam yada uyuyup kalmazsam girebiliyorum,

bu arada motorun muayenesini vergisini devrini hepcini hallettim canım çıktı,bana 1350 tl ye mal oldu bittiiiiiiiiiiiiim,

neyse sonacıma görüşürüz hatta yarın akşam menderesdeyim bir mokluk çıkmazsa o zaman görüşürüz
cengizim allah sana kuvvet versin sen herşeyin üstesinden gelirsin.gerçi sen şu an adana MT ye yyazdında kimeneeee:bounce: kime yazı yazıdınki cevap yazacaklar teeeeeeee :pr::pr:ulennnn adana MT uyuyonuzmu uleennnnnn.çıkın artık inlerinizden :salut::salut:

Yoklama alalım,burda olanlar burdayım desin...:mrgreen:

212 İsmail Elipe

Burdaaaaa....:p

( okul numaram ):mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:30 PM ----------

Cengiz abi duydumki amele olmuşsun.....:cherry:

iyi akşamlar var olan milletler ve olmayanlar:p
yaww cengiz abii hala sen bittin inşaat bitmedi yawww az kaldı kafanı:pr:vuracan:cherry:

Teşekkürler abi hoşbulduk çok şükür iyi diyelim iyi olsun yaramaz bi durum yok. :thumleft: Senin keyifler nasıl ?

teşekkür ederim naim:rendeer: iş güç derken pek takılamıyorum motorculara:mrgreen:

Elipe'lerin İsmail 250 cc'den motora yeniden başlamış dedirtmem...:p

senin havanı yesinler:p
Burda olan herkese günaydın :rendeer:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ne demek burda olanlar bize günaydın yok yani:bounce: peeki yazdık kenara, suçun çoğaldı:).
hayırlı akşamlar.bal tanaklılarım.özledim sizleri.biraz üzerinize afiyet üşütüp hastalandım.bu gün işede gitmedim.
hayırdır adaşım nereni üşüttün:silent: :salut:

cengizim abim kolay gelsin:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar