[Adana - MT]

iyi akşamlar arkadaşlar.:rendeer:

arkadaşlar yine eskisi gibi yağmur var yağmur var diyip, zevkimiz kursağımızda kalmasın. şu ara hava gayet iyi ve sıcak gidiyor.

günaydın adana mt.şimdiden hayırlı bayramlar belki yazamayız yaylaya gidiyorum bayramı orda geçirecez.yine çatlak sesler çıkıyor geziyi erteleyelim gibi yav gidin şu gezinize okadar plan proje yaptınız kalacak yer rezervasyonu ayırdınız yağmurda yağsa fırtına da çıksa zevkini çıkartın gaz vermek gibi olmasın :mrgreen::mrgreen:ama iznim olsa varya hiç durmaz gelirdim.neyse herşey gönlünüzce olsun.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:42 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:38 AM ----------

yaf Tayfununum makine yapmışsın kusura bakma hayırlayamadık,tatlını yiyemedik allah kaza bela vermesin,kazasız keyifle kullanmak nasip etsin

allah razı olsun abi sagol makinesiz duramıyoruz kötü bi hastalık sen gelmedin tatlı artı bende mahalleye dağıttımmm:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlar.

günaydın adana mt.şimdiden hayırlı bayramlar belki yazamayız yaylaya gidiyorum bayramı orda geçirecez.yine çatlak sesler çıkıyor geziyi erteleyelim gibi yav gidin şu gezinize okadar plan proje yaptınız kalacak yer rezervasyonu ayırdınız yağmurda yağsa fırtına da çıksa zevkini çıkartın gaz vermek gibi olmasın :mrgreen::mrgreen:ama iznim olsa varya hiç durmaz gelirdim.neyse herşey gönlünüzce olsun.

eveeet,bak tayfun bütün yaz yayladaydı.aha yine gidiyor.biz ne KARADENİZE gidebildik,nede şimdi AKDENİZE.:pr::cyclopsan

İyi günlar, Herkeze Hayırlı bayramlar diliyorum :) oh Şimdi Bayramda motorla gezmek vardı yaa :( Bayramda çalışanlardanım

Denizli İl Temsilcisi
denizli mt ailesi olarak ramazan bayramınız mübarek ve kutlu olsn kazasız ve sorunsuz sürüşleri dileğimizle :rendeer::rendeer:

:rendeer:selam dostlar bayramınız kutlu olsun :rendeer:aman yola dikkat kazasız belasız olması dilegi ile temennisi ederim:rendeer: :rendeer: :rendeer:

slm arkadaşlar, bayramınızın güneşli, gezinizin keyifli geçmesi dileği ile, sağlıkla nice bayramlar....

şimdiden tüm dostlarımın ramazan bayramını kutluyorum daha nice bayramları da kutmak dileği ile selamlar

Son düzenleme:
arkadaşlar şimdiden hepinizin BAYRAMINI kutluyor.hepinize sağlık dolu günler diliyorum.malumunuz bayramda yağmur yağıyor arap kızı camdan bakıyor.eminim gezi proğramınDA şimdiden KIVIRACAKLAR İÇİN ,:wiinkk:dansöz kıyafeti ihtiyacı olanlara buradan duyrulur........... BENDE varrrr arkadaşlar....... bilginize:bounce:

Tüm dostlarımın bayramını kutlarım, kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.

Tüm arkadaşlarımın bayramını kutlar, havanın en kısa zamanda açmasını ve güzelce gezmenizi dilerim.

Tüm arkadaşlarımın bayramını kutlar, havanın en kısa zamanda açmasını ve güzelce gezmenizi dilerim.

Murat öncelikle bayram mesajın için teşekkürler ancak havanın açık olmasını ve güzelce gezmemizi dilemişsin bu kurmuş olduğun cümlede sen yoksun ama biz senide isteriz :)

Adana İl Temsilcisi
ADANA MT ailesinin,bayramlarını en içten dileklerimle kutlar,huzurlu,sağlıklı,mutlu,umutlu nice bayramlar diliyorum.:thumleft:::biggrinn::haapppy:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar