[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam herkese....Arkadaşlar yazılarıma cevap alamadığım için daha fazla bu sitede yer işgal etmenin anlamsız olduğunu düşünüyorum ve aranızdan ayrılıyorum...hepinize mutluluklar dilerim.....umarım neşeniz her zaman bol olur...kimseye kırgın değilim.....sizlerle burada çok güzel vakit geçirdim...hepinize teşekkür ederim.....Hoşcakalın....

selam herkese....Arkadaşlar yazılarıma cevap alamadığım için daha fazla bu sitede yer işgal etmenin anlamsız olduğunu düşünüyorum ve aranızdan ayrılıyorum...hepinize mutluluklar dilerim.....umarım neşeniz her zaman bol olur...kimseye kırgın değilim.....sizlerle burada çok güzel vakit geçirdim...hepinize teşekkür ederim.....Hoşcakalın....
sevgili hüseyincim.malisef yazına saygı duyuyorum.bende seninle hemfikirim.malumun dikkat edersen koluman muzaffer,fazerr,hayalet,simyacı,turgay ve mustafa,tayfun abilerim eskisi gibi girmiyor sebebi belli GEZİLER başlamadı.bu yüzdendir.millet uyuyor abi.yazılara cevap yazılmamasının sebebi tamamen duygusal:queen:farkındaysan herkes geyik muabbeti yapıyor.yok zagor, yok tomiks teksas,karamba karambita,dam üstünde saksağan,hokus pokus veya indiragandi işte laf olsun torba dolsun misali:pr::pr:geyik muhabbeti abi geyikk.bende senin yazına benzer yazı yazacaktım fakat sen benden önce yazdın.seni canı gönülden kutluyor ve destekliyorum.bendende size saygılarrrr:cat:

:silent::silent::silent:

Seni tanıdığım için mutluyum, hayatta başarılar dilerim :rendeer:

yaw bir şey dikkatimi çekti burada pasif olan arkadaşlar facede aktif ne ayak:p

daha karpuz kesecektik bireeeeee:queen::queen:

:silent: :silent: bence şaka yapıyorsun hüseyin, adana mt sevdası bitmez:rendeer:

sevgili hüseyincim.malisef yazına saygı duyuyorum.bende seninle hemfikirim.malumun dikkat edersen koluman muzaffer,fazerr,hayalet,simyacı,turgay ve mustafa,tayfun abilerim eskisi gibi girmiyor sebebi belli GEZİLER başlamadı.bu yüzdendir.millet uyuyor abi.yazılara cevap yazılmamasının sebebi tamamen duygusal:queen:farkındaysan herkes geyik muabbeti yapıyor.yok zagor, yok tomiks teksas,karamba karambita,dam üstünde saksağan,hokus pokus veya indiragandi işte laf olsun torba dolsun misali:pr::pr:geyik muhabbeti abi geyikk.bende senin yazına benzer yazı yazacaktım fakat sen benden önce yazdın.seni canı gönülden kutluyor ve destekliyorum.bendende size saygılarrrr:cat:

yörü len çenkiz:pr:madem öyle ciddi konular başlatta tartışalım ciğerim:) bakalım ne açacaksın merakla bekliyorum:bounce: :mrgreen:

yaw bir şey dikkatimi çekti burada pasif olan arkadaşlar facede aktif ne ayak:p

hayat facede ciğerim:mrgreen:

daha karpuz kesecektik bireeeeee:queen::queen:

sende diyeceğine çarşambaya getirde yiyek abi:), nasıl bir delikanlıymışsın görelim:queen:

herkese günaydın. yarın sabah adanaya yola çıkıyorum, büyük ihtimalle de motorla:mrgreen: geliyorum, ama son zamanlarda gezi yazısı göremiyorum herhalde sıcakların geçmesi bekleniyor.

Adana İl Temsilcisi
agokce,ugurapay,kuyucadısı,sizlerede günaydın,herkese günaydın.sevgili ahmet ağabey,evet,bir yandan sıcaklar,bir yandan yıllıl izinler,tatiller,diğer yandan ramazan derken uzunca bir süredir gezilere ara verildi.bayramda ve bayram sonrası başlar gezilerimiz.bu arada bayramın 2. günü yatılı AYDINCIK gezimize siz katılmayı düşünürmüsünüz?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:10 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:05 AM ----------

ahmet ağabey,işte bu gezi;

Güncellemedir.

Biraz önce Aydıncık öğretmenevini aradım. Rezervasyonu sağlamlaştırdım, bilginize.

Bayramın 2. günü 1 Gece Konaklamalı Aydıncık Gezisi

Gezi Programı:

- Sabah Narlıkuyu'da kahvaltı
- Aydıncık'a hareket
- Aydıncık'da konaklama
- Dönüşde Gülnar üzerinden Silifke'ye inilecek.

Not: Program sabit olmayıp katılımcıların isteklerine göre değiştirilebilir.
Aydıncık Öğretmenevinden şimdilik 9 kişilik yer ayırtılmıştır bu sayı arttırılabilir. Rezervasyonun geçerli
olması için 1 Eylüle kadar ücretin % 25'i ödenmek zorunda.

Ücret: 25 TL kahvaltı dahil. Odalar denize yakın, klimalı, televizyonlu, buzdolaplı.

Katılanlar:

1. Haluk
2. Muzaffer (Fazer)
3. Ümit
4. Hüseyin
5. Bora
6. Birkan
7. B. Cengiz
8. Gürsel Çelik
9. Osman
10. Fuat Usta.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günaydın herkese,hayırlı işler bol kazançlar dilerim,

hüseyincim yazına kimse cevap vermiyor diye gitmenin bir mantığı yok,bak benide kimse iplemiyo kimse cevap yazmıyor bendemi gideyim,

ben dünyayı iplemiyorumki yazlanları ipleyeyim,mittir et çarşamba gel iki lafın belini kıralım,ha tabi ben gelebilirsem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar