Biri Teksas...
Diğeri de Alaska...
Biri Teksas...
sevgili hüseyincim.malisef yazına saygı duyuyorum.bende seninle hemfikirim.malumun dikkat edersen koluman muzaffer,fazerr,hayalet,simyacı,turgay ve mustafa,tayfun abilerim eskisi gibi girmiyor sebebi belli GEZİLER başlamadı.bu yüzdendir.millet uyuyor abi.yazılara cevap yazılmamasının sebebi tamamen duygusal:queen:farkındaysan herkes geyik muabbeti yapıyor.yok zagor, yok tomiks teksas,karamba karambita,dam üstünde saksağan,hokus pokus veya indiragandi işte laf olsun torba dolsun misaliselam herkese....Arkadaşlar yazılarıma cevap alamadığım için daha fazla bu sitede yer işgal etmenin anlamsız olduğunu düşünüyorum ve aranızdan ayrılıyorum...hepinize mutluluklar dilerim.....umarım neşeniz her zaman bol olur...kimseye kırgın değilim.....sizlerle burada çok güzel vakit geçirdim...hepinize teşekkür ederim.....Hoşcakalın....
selam herkese....Arkadaşlar yazılarıma cevap alamadığım için daha fazla bu sitede yer işgal etmenin anlamsız olduğunu düşünüyorum ve aranızdan ayrılıyorum...hepinize mutluluklar dilerim.....umarım neşeniz her zaman bol olur...kimseye kırgın değilim.....sizlerle burada çok güzel vakit geçirdim...hepinize teşekkür ederim.....Hoşcakalın....
selam herkese....Arkadaşlar yazılarıma cevap alamadığım için daha fazla bu sitede yer işgal etmenin anlamsız olduğunu düşünüyorum ve aranızdan ayrılıyorum...hepinize mutluluklar dilerim.....umarım neşeniz her zaman bol olur...kimseye kırgın değilim.....sizlerle burada çok güzel vakit geçirdim...hepinize teşekkür ederim.....Hoşcakalın....
daha karpuz kesecektik bireeeeee:queen::queen:selam herkese....Arkadaşlar yazılarıma cevap alamadığım için daha fazla bu sitede yer işgal etmenin anlamsız olduğunu düşünüyorum ve aranızdan ayrılıyorum...hepinize mutluluklar dilerim.....umarım neşeniz her zaman bol olur...kimseye kırgın değilim.....sizlerle burada çok güzel vakit geçirdim...hepinize teşekkür ederim.....Hoşcakalın....
sevgili hüseyincim.malisef yazına saygı duyuyorum.bende seninle hemfikirim.malumun dikkat edersen koluman muzaffer,fazerr,hayalet,simyacı,turgay ve mustafa,tayfun abilerim eskisi gibi girmiyor sebebi belli GEZİLER başlamadı.bu yüzdendir.millet uyuyor abi.yazılara cevap yazılmamasının sebebi tamamen duygusal:queen:farkındaysan herkes geyik muabbeti yapıyor.yok zagor, yok tomiks teksas,karamba karambita,dam üstünde saksağan,hokus pokus veya indiragandi işte laf olsun torba dolsun misalir:
r:geyik muhabbeti abi geyikk.bende senin yazına benzer yazı yazacaktım fakat sen benden önce yazdın.seni canı gönülden kutluyor ve destekliyorum.bendende size saygılarrrr:cat:
yaw bir şey dikkatimi çekti burada pasif olan arkadaşlar facede aktif ne ayak![]()
daha karpuz kesecektik bireeeeee:queen::queen:
Güncellemedir.
Biraz önce Aydıncık öğretmenevini aradım. Rezervasyonu sağlamlaştırdım, bilginize.
Bayramın 2. günü 1 Gece Konaklamalı Aydıncık Gezisi
Gezi Programı:
- Sabah Narlıkuyu'da kahvaltı
- Aydıncık'a hareket
- Aydıncık'da konaklama
- Dönüşde Gülnar üzerinden Silifke'ye inilecek.
Not: Program sabit olmayıp katılımcıların isteklerine göre değiştirilebilir.
Aydıncık Öğretmenevinden şimdilik 9 kişilik yer ayırtılmıştır bu sayı arttırılabilir. Rezervasyonun geçerli
olması için 1 Eylüle kadar ücretin % 25'i ödenmek zorunda.
Ücret: 25 TL kahvaltı dahil. Odalar denize yakın, klimalı, televizyonlu, buzdolaplı.
Katılanlar:
1. Haluk
2. Muzaffer (Fazer)
3. Ümit
4. Hüseyin
5. Bora
6. Birkan
7. B. Cengiz
8. Gürsel Çelik
9. Osman
10. Fuat Usta.