[Adana - MT]

Güncellemedir.

Biraz önce Aydıncık öğretmenevini aradım. Rezervasyonu sağlamlaştırdım, bilginize.

Bayramın 2. günü 1 Gece Konaklamalı Aydıncık Gezisi

Gezi Programı:

- Sabah Narlıkuyu'da kahvaltı
- Aydıncık'a hareket
- Aydıncık'da konaklama
- Dönüşde Gülnar üzerinden Silifke'ye inilecek.

Not: Program sabit olmayıp katılımcıların isteklerine göre değiştirilebilir.
Aydıncık Öğretmenevinden şimdilik 9 kişilik yer ayırtılmıştır bu sayı arttırılabilir. Rezervasyonun geçerli
olması için 1 Eylüle kadar ücretin % 25'i ödenmek zorunda.

Ücret: 25 TL kahvaltı dahil. Odalar denize yakın, klimalı, televizyonlu, buzdolaplı.

Katılanlar:

1. Haluk
2. Muzaffer (Fazer)
3. Ümit
4. Hüseyin
5. Bora
6. Birkan
7. B. Cengiz
8. Gürsel Çelik
9. Osman
10. Fuat Usta.

Son düzenleme:
haluk abi eğer bora abimmm bayramda bana suziyi verirse bende geleceğim.hemde suziyle tanışıp öpüşme şansım olur.nedersin bora abiiii.şu garibi sevindirsen,de sana dua etsem.sen tanıdığın en babacan adamsın be abiiii.hadi göster bana şu babacanlığını.şimdiden tşk ler bora abiii

Adana İl Temsilcisi
Hayırdır abi ??? sıkıntıları aşman dileğiyle inşallah bütün sıkıntılarını halledersin:rendeer:

hayır olsun,inşallah korkut kardeş.

haluk abi eğer bora abimmm bayramda bana suziyi verirse bende geleceğim.hemde suziyle tanışıp öpüşme şansım olur.nedersin bora abiiii.şu garibi sevindirsen,de sana dua etsem.sen tanıdığın en babacan adamsın be abiiii.hadi göster bana şu babacanlığını.şimdiden tşk ler bora abiii

cengizim bu senin yazış ve hitab tarzın değil,o yanındaki kişiye söyle,girsin kendi ismiyle yazsın yazıyı.:wiinkk:

muzaffer abi imzanı unutmuşsun.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:50 PM ----------

Keşke Adana ya Yakın olsaydık.:cat:

alalım sizide buraya

ulemmm.başınıza taş düşse benden bileceksiniz beeeee......bak alırım anahtarlarınızı onam göre haaa.tazıklar olsun size tuuuuu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar