[Adana - MT]

30 agustos zafer bayramı hepimize kutlu olsun..

gürselim abive mustafa abim çok geçmiş olsun ...

hadi bakalıııım,günaydın dostlar.
ZAFER BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN.

TURKEY.gif
teşekkür ederim abi
BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN ARKADAŞLAR

:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:
gürselim abi ve mustafa abim çok geçmiş olsun ...

sağolasın çengizim:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:44 PM ----------

http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/65756-biri-kus-beyinlimi-dedi.html

buna bi bakın, nasıl:queen:

Herkesin 30 agustos zafer bayramı kutluyorum. Bayraklarınızı astınızmı.

bayraksız olurmu: evde hem de 2 tane büyük boy asıyorum:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:40 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:39 AM ----------

Günaydın arkadaşlar
günaydınlar herkese bol kazançlı ,sağlıklı, neşeli haftalar.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:46 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:40 AM ----------

sağolun arkadaşlar Allah razı olsun

gürsel kardeşim. birkaç gündür interenete giremiyordum. ancak bu sabah girebildim. öncelikle geçmiş olsun. bu kemik erimesi yüzünden güzel analarımız bir yaştan sonra kristal gibi oluyorlar. hatta düşüp kırmak değilde kemikleri kırıldığı için düşüyorlar.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:48 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:46 AM ----------

mustafa bey size de geçmiş olsun diyor acil şifalar diliyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:53 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:48 AM ----------

Herkeze Merhabalar;

Haluk abi gene çok güzel bir organizasyona imza atıyorsun Tebrikler..
Listeye benide yaz, Ben zaten o tarihte İstda olacağım.
Ama size bi önerim ; eğer netleştiriseniz Pegasus Uçak biletleinizi hemen alın yoksa ilerleyen günlerde 72 TL ye bilet bulamazsınız. Misal Senin o 72 lira dediğin bileti ben gidiş dönüş 32 TL aldım (1 ay önce) :queen: Hatta iki tanede İstdaki arkadaşlarım için aldım aynı fiyattan Sabah Adanaya gelip Kebap yicekler Gecede geri dönücekler :queen::queen: Yaşasın Pegasusss :)

o tarihlerde anakarada olacağım ama ordana arkadaşlar ile geliriz. haluk un telefonu bende var bir alo der orada karşılaşırız.

ankaradan yataklı ankara expresi ile gidiyoruz, keyifli oluyor. rakı bira muhabbet derken sabah 8 civarı istanbul.
haydarpaşadan ido ile bakırköy, oradan fuar merkezi. dönüşte de istklal caddesinde bir turlama yapıp, tekrar haydarpaşadan ankara.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese günaydın,hayırlı işler bol kazançlar dilerim,

Mustafa abi allah acil şifalar versin abicim

Halukçum hayırlı olsun,

gürsel kardeşim. birkaç gündür interenete giremiyordum. ancak bu sabah girebildim. öncelikle geçmiş olsun. bu kemik erimesi yüzünden güzel analarımız bir yaştan sonra kristal gibi oluyorlar. hatta düşüp kırmak değilde kemikleri kırıldığı için düşüyorlar.

abi haklısın :cyclopsan çünkü o kadar basit bir bez parçasına takılmışki, hayret.
demek yaşlanınca bizde böyle olacağız:salut:

günaydın arkadaşlar, hayırlı işler
:)

o tarihlerde anakarada olacağım ama ordana arkadaşlar ile geliriz. haluk un telefonu bende var bir alo der orada karşılaşırız.

ankaradan yataklı ankara expresi ile gidiyoruz, keyifli oluyor. rakı bira muhabbet derken sabah 8 civarı istanbul.
haydarpaşadan ido ile bakırköy, oradan fuar merkezi. dönüşte de istklal caddesinde bir turlama yapıp, tekrar haydarpaşadan ankara.

çok güzel olur ahmet abi biz trenle gidecek kadar yakın olamadığımız için uçak la hallediyoruz bu işi. umarım orada buluşruz Ahmet abi.

Halukçum hayırlı olsun,

ne hayırlı olsun biletler mi?:silent:

Herkeslere kocaman günaydınlar.

Günaydın güzel insanlar. Hayırlı işler, Bol kazançlar. Haluk Hocam bende uçak biletimi aldım haberiniz ola :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:28 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:26 AM ----------

Bilet Detayları
Uçus No Uçuş Tarihi Kalkış Varış Kalkış Saati Kalkış Havaalanı
H9125 27/02/2010 ADA SAW 08:05 ADANA
H9126 28/02/2010 SAW ADA 18:45 SABİHA GÖKÇEN
Yolcu Bilgileri
YUSUF SALTANLAR M

Günaydın güzel insanlar. Hayırlı işler, Bol kazançlar. Haluk Hocam bende uçak biletimi aldım haberiniz ola :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:28 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:26 AM ----------

Bilet Detayları
Uçus No Uçuş Tarihi Kalkış Varış Kalkış Saati Kalkış Havaalanı
H9125 27/02/2010 ADA SAW 08:05 ADANA
H9126 28/02/2010 SAW ADA 18:45 SABİHA GÖKÇEN
Yolcu Bilgileri
YUSUF SALTANLAR M
wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

süper.

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
DEĞERLİ ABİLERİM,ABLALARIM;

aşağıda resmini daire içine aldığım sevgili babam,

bildiğiniz gibi ben 4/4 lük motorcuyum.

her türlü motor tecrübemde var

uzun süredir (iftardan sonra rehavet çöküyor diyerek) beni çarşamba toplantılarına getirmeyerek,beni,siz değerli motor camiasından uzaklaştırmıştır.hala da beklemekteyim.

kendisinden bu konuda şikayetçiyim.eee bende insanım,babama rehavet çökünce,ben de dayanamayıp uyuyakalıyorum.

selam millet.....

selimcim daire içine aldım derken bir mesajmı var burada...anlamadım....he he he..:)):mrgreen:

hayır hüseyin abicim,önemle belirtmek içindi.

Haaaaa anladım yoksa başka sebebi yok yanı....O zaman yuvarlak içindeki babana söyle bu çarşamba sen gelmezsen biz size geleceğiz ....

( Abi tamam selimin ağzından konuşuyorsun ama yanda resmin var ya içim bi tuaf oluyor ... abi falan diyosun ya hani ..... )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar