teşekkür ederim abihadi bakalıııım,günaydın dostlar.
ZAFER BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN.
![]()
gürselim abi ve mustafa abim çok geçmiş olsun ...
Herkesin 30 agustos zafer bayramı kutluyorum. Bayraklarınızı astınızmı.
günaydınlar herkese bol kazançlı ,sağlıklı, neşeli haftalar.Günaydın arkadaşlar
sağolun arkadaşlar Allah razı olsun
Herkeze Merhabalar;
Haluk abi gene çok güzel bir organizasyona imza atıyorsun Tebrikler..
Listeye benide yaz, Ben zaten o tarihte İstda olacağım.
Ama size bi önerim ; eğer netleştiriseniz Pegasus Uçak biletleinizi hemen alın yoksa ilerleyen günlerde 72 TL ye bilet bulamazsınız. Misal Senin o 72 lira dediğin bileti ben gidiş dönüş 32 TL aldım (1 ay önce) :queen: Hatta iki tanede İstdaki arkadaşlarım için aldım aynı fiyattan Sabah Adanaya gelip Kebap yicekler Gecede geri dönücekler :queen::queen: Yaşasın Pegasusss![]()
gürsel kardeşim. birkaç gündür interenete giremiyordum. ancak bu sabah girebildim. öncelikle geçmiş olsun. bu kemik erimesi yüzünden güzel analarımız bir yaştan sonra kristal gibi oluyorlar. hatta düşüp kırmak değilde kemikleri kırıldığı için düşüyorlar.
o tarihlerde anakarada olacağım ama ordana arkadaşlar ile geliriz. haluk un telefonu bende var bir alo der orada karşılaşırız.
ankaradan yataklı ankara expresi ile gidiyoruz, keyifli oluyor. rakı bira muhabbet derken sabah 8 civarı istanbul.
haydarpaşadan ido ile bakırköy, oradan fuar merkezi. dönüşte de istklal caddesinde bir turlama yapıp, tekrar haydarpaşadan ankara.
Halukçum hayırlı olsun,
wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwGünaydın güzel insanlar. Hayırlı işler, Bol kazançlar. Haluk Hocam bende uçak biletimi aldım haberiniz ola
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:28 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:26 AM ----------
Bilet Detayları
Uçus No Uçuş Tarihi Kalkış Varış Kalkış Saati Kalkış Havaalanı
H9125 27/02/2010 ADA SAW 08:05 ADANA
H9126 28/02/2010 SAW ADA 18:45 SABİHA GÖKÇEN
Yolcu Bilgileri
YUSUF SALTANLAR M

hayır hüseyin abicim,önemle belirtmek içindi.