[Adana - MT]

2010 yılı Motosiklet sezonu 25 Şubat'ta MotoPlus fuarı

Sevgili arkadaşlarım yeni bir organizasyon ile karşınızda bulunmaktayım.

2010 Motosiklet Fuarı Motoplus 25-28 Şubat 2010 tarihleri arasında yapılacak. Şimdi Pegasus Havayollarından baktım. O tarihteki biletler gidiş dönüş 72 TL.

Ben gitmeyi düşünüyorum. Daha önce bu konuda ufak 1-2 sohbet olmuştu. Gelmek isteyen olurmu.

Gezi planı şu şekilde olacak; Cumartesi sabahı gidiş Pazar akşamı dönüş ayrıntılar aşağıda.

Tarih Kalkış Saati Nereden Nereye
27/02/2010 08:05 Adana Istanbul - S.Gökçen
28/02/2010 18:45 Istanbul - S.Gökçen Adana

Bilet Ücreti 50.98 TL
Vergi 13.00 TL
Hizmet Bedeli 8.00 TL
Toplam Ücret 71.98 TL

Motoplus Fuarının web sayfası:

http://www.motoplus.org/

Eveeeeeeeet şimdi gelmek isteyenler el kaldırsın bakiim.

1. Haluk
2.
3.
4.
5.
.
.

Herkeze Merhabalar;

Haluk abi gene çok güzel bir organizasyona imza atıyorsun Tebrikler..
Listeye benide yaz, Ben zaten o tarihte İstda olacağım.
Ama size bi önerim ; eğer netleştiriseniz Pegasus Uçak biletleinizi hemen alın yoksa ilerleyen günlerde 72 TL ye bilet bulamazsınız. Misal Senin o 72 lira dediğin bileti ben gidiş dönüş 32 TL aldım (1 ay önce) :queen: Hatta iki tanede İstdaki arkadaşlarım için aldım aynı fiyattan Sabah Adanaya gelip Kebap yicekler Gecede geri dönücekler :queen::queen: Yaşasın Pegasusss :)

haluka28;1750268bu cümlenin neresinde zaman ile ilgili bir ibare var. .[/QUOTE' Alıntı:
Aha burasında var::151::.

Zaten iyi ifade edemediğimi söylemişim, aslında ne anlamda söylemeye çalıştığımı anlatmışım, irdelemeye hacet yoktu.:wiinkk:

Ayrıca lotodan yeteri kadar para çıksın bakim nasıl boş zaman oluyo bir anda, istersen bana bi 3 trilyon ETL ver deneyelim:D

Son düzenleme:
Alayınıza günaydın beyler ve diğerleri.....Gününüz aydın ve mutlulukla dolu olsun....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:51 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:49 AM ----------

Ya arkadaşlar bu kim tanıyanınız varmı.....durmadan mesaj yazıyor....sanki hayal meyal hatırlar gibi oluyorum sürekli oltayla dolaşan biri vardı ama .... ismide yabancı değil ya ...sen kimlerdensin yeğenim de bakim hele...:silent::silent:

kaç seferdir gündüzden niyetleniyoruz akşam toplantıya gideceğiz diye hep bişeyler çıkıyor:pr:
dünde öğlen uykudan uyandım, pc başındayım mutfaktan bir gümleme sesi geldi, ilk an: hanım sandalyeye çıkmış rafa birşeyler yerleştirmek içinde kaydı düştü sandım:pr:, çünkü aşırı bir gümleme oldu.hemen yerimden fırladım, ne görim 76 yaşındaki annem yerde inliyor:salut: hemen ambulans çağıracam anne zor bi sesle istemem dedi, biz toparlamaya çalıştık, elini yüzünü soğuk bezle sildik, kuruladık biraz kendine geldi.aradan 2 saat falan geçti ağrıları arttı hemen ortopedya ya götürdük, ilk muayeneyi acilde yaptılar, röntgen çekildi, göğüs kafesinde 2 çatlak olduğunu söyledi doktor, birşey yapılamayacağını ama göğüs cerrahınında görmesi gerektiğini belirtti, bu günde cerraha geçtik.şu an dinleniyor.
yani anlayacağın bi türlü kısmet olmuyor niyeyse.can sağlığı olduktan sonra herşey olur, birdahakine diyelim:)
şak şakçı

Bu arada herkese günaydın.

ayıp ayıp benim gibi agresif ve kibar bir adama bu denirmi öğrtmenim seni kabalığından dolayı kınıyorum:queen:
Günaydınlar arkidişler....:D

bu saatte tek benim günaydın demem uygun olur sanırım isom:rendeer:

Motosikleti
Pulsar NS400Z
iyi akşamlar [Adana - MT] ben tarsustan İbrahim bu mesajı yazacak en doğru yerin burası olduğunu düşünerek yazıyorum 22 ağustosta sınava girdim sınav güzel geçti ehliyeti aldıktan sonra 0 ybr city düşünüyorum fakat tarsustaki akçayoğlu biraz uçuk fiyat çekti plaka hariş 3950 dedi babamda adana veya mersine bakarız bir dedi bende sizlerden yardım istemeye karar verdim galiba adanadaki tek yetkili satıcı gizerlermiş beldeyamanın sitesinde öyle okudum yolu gizerler ticaret tarafından geçen bir arkadaş benim için ybr 125 city nin fiyatını öğrenebilirmi sonucu burdan yazabilir veya özel mesajda yollayabilir şimdiden teşekkür ederim Sağlıcakla Kalın [Adana - MT] Tekeriniz Düz Bassın

2010 yılı Motosiklet sezonu 25 Şubat'ta MotoPlus fuarı

Sevgili arkadaşlarım yeni bir organizasyon ile karşınızda bulunmaktayım.

2010 Motosiklet Fuarı Motoplus 25-28 Şubat 2010 tarihleri arasında yapılacak. Şimdi Pegasus Havayollarından baktım. O tarihteki biletler gidiş dönüş 72 TL.

Ben gitmeyi düşünüyorum. Daha önce bu konuda ufak 1-2 sohbet olmuştu. Gelmek isteyen olurmu.

Gezi planı şu şekilde olacak; Cumartesi sabahı gidiş Pazar akşamı dönüş ayrıntılar aşağıda.

Tarih Kalkış Saati Nereden Nereye
27/02/2010 08:05 Adana Istanbul - S.Gökçen
28/02/2010 18:45 Istanbul - S.Gökçen Adana

Bilet Ücreti 50.98 TL
Vergi 13.00 TL
Hizmet Bedeli 8.00 TL
Toplam Ücret 71.98 TL

Motoplus Fuarının web sayfası:

http://www.motoplus.org/

Eveeeeeeeet şimdi gelmek isteyenler el kaldırsın bakiim.

1. Haluk
2. Mustafa abi
3. Turgay abi
4. Ümit
5. Gökhan
6. Hüseyin
7. Yusuf
.
.

Cumartesi günü biletleri alacağım yukarıda ismi yazılı olan arkadaşlar paracıkları hazırlayıversinler bir zahmet.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:41 PM ----------

Bayramın 2. günü 1 Gece Konaklamalı Aydıncık Gezisi[/B]

Gezi Programı:

- Sabah Narlıkuyu'da kahvaltı
- Aydıncık'a hareket
- Aydıncık'da konaklama
- Dönüşde Gülnar üzerinden Silifke'ye inilecek.

Not: Program sabit olmayıp katılımcıların isteklerine göre değiştirilebilir.
Aydıncık Öğretmenevinden şimdilik 9 kişilik yer ayırtılmıştır bu sayı arttırılabilir. Rezervasyonun geçerli
olması için 1 Eylüle kadar ücretin % 25'i ödenmek zorunda.

Ücret: 25 TL kahvaltı dahil. Odalar denize yakın, klimalı, televizyonlu, buzdolaplı.

Katılanlar:

1. Haluk
2. Muzaffer (Fazer)
3. Ümit
4. Hüseyin
5. Bora
6. Birkan
7. B. Cengiz
8. Gürsel Çelik
9. Osman
10.

son durumu bir hatırlatalım varmı değişiklik.

Son düzenleme:
Gürselim geçmiş olsun, dikkat edin yaşlı insanlara. Çocuk ile yaşlı insan arasında hiç fark yok; aynı özeni göstermek lazım.

sağolasın zafer:rendeer: şimdi devamlı sızlanıyor haliyle, hiçbirşey yapmadan yatması lazım.öksürme, tınsırma, gülme dahil yasak:pr:
iyi akşamlar [Adana - MT] ben tarsustan İbrahim bu mesajı yazacak en doğru yerin burası olduğunu düşünerek yazıyorum 22 ağustosta sınava girdim sınav güzel geçti ehliyeti aldıktan sonra 0 ybr city düşünüyorum fakat tarsustaki akçayoğlu biraz uçuk fiyat çekti plaka hariş 3950 dedi babamda adana veya mersine bakarız bir dedi bende sizlerden yardım istemeye karar verdim galiba adanadaki tek yetkili satıcı gizerlermiş beldeyamanın sitesinde öyle okudum yolu gizerler ticaret tarafından geçen bir arkadaş benim için ybr 125 city nin fiyatını öğrenebilirmi sonucu burdan yazabilir veya özel mesajda yollayabilir şimdiden teşekkür ederim Sağlıcakla Kalın [Adana - MT] Tekeriniz Düz Bassın

ibrahim hoşgeldin:) ben senin için ilgilenebilirim, haber veririm:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günaydın herkese,hayırlı işler bol kazançlar dilerim,

gürselim geçmiş olsun,yapacağımız biişey varsa alo kadar yakınız ciğerim,

Adana İl Temsilcisi
günaydın ADANA MT.ve İSTANBUL'lu kardeşimiz uğur.:)

gürselciğim çok geçmiş olsun kardeş,vaktiyle rahmetlik babamın da başına gelmişti bilirim,dediğin gibi bakımı çok zor,kendinede sizede.çünkü alçı işi filan olmaz,en ufak kıpırdamada rahatsız eder meret.:pr:yaşlı diyede geç iyileşir.:pr:

gürselim geçmiş olsun,yapacağımız biişey varsa alo kadar yakınız ciğerim,

sağolasın cengizim abim, malesef yapacak hiçbirşeyimiz yok:pr: herşey kendisinde bitiyor.ama gelde anlat:pr: şu an kalkmış dolaptan bişeyler almaya uğraşıyor:pr:
gürselciğim çok geçmiş olsun kardeş,vaktiyle rahmetlik babamın da başına gelmişti bilirim,dediğin gibi bakımı çok zor,kendinede sizede.çünkü alçı işi filan olmaz,en ufak kıpırdamada rahatsız eder meret.:pr:yaşlı diyede geç iyileşir.:pr:

abi dediğin gibi ne sargı oluyor ne alçı, birazda kilo var, sıcakta havalar, haliyle iyice zorlanıyor sabit yatmakta:pr: gel klimalı odaya kuralım yerini diyorum onuda istemiyor, eh yani
sen anladın onu abi:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkese günaydın arkadaşlar....İstanbul sanada günaydın kardeşim....

Gürselim çok geçmiş olsun ....çok üzüldüm ....Allah acil şifalar versin...yapabileceğimiz her hangi bir şey olursa haber vermen yeterli biliyorsun....geçenlerde benim annaminde kolu kırıldı bilirim zordur .....hala kolu alçıda...

Günaydın herkeslere :rendeer:

Gürselim büyük geçmiş olsun yapılacak birşeyler olursa yada katkımız olacaksa lütfen haberimiz olsun :cat: Telefon numaramı kaybetiysen tekrar verim :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar