Adana İl Temsilcisi
Günaydın Millet
zaferciğim,önceleri saat:04'de günaydın diyordun,bugünlerde de saat:12 civarında diyorsun.hayırdır TİMER'ın mı bozuldu.:queen:
Günaydın Millet
abi TİMER de kim:silent:
zaferciğim,önceleri saat:04'de günaydın diyordun,bugünlerde de saat:12 civarında diyorsun.hayırdır TİMER'ın mı bozuldu.:queen:
abi tecrübeli adamsın, arada böyle öğretici konulara deyin tabiki:cat:hadi buyur,TİMER, TAMER'in abisi.:queen::queen::queen:
allllaahh bildiği gibi yapsın seni emii,sen beni güldürdün,allah'da seni güldürsün.TİMER=zamanlayıcı.:mrgreen:
marka reklamı yapmak yasak forumda zaferim:bounce: ne quartz muartz, türk malı yokmu bunun:bounce:Quartz da arıza var sanırım :queen::queen:
Sahurda kalkıp bakıyorum bir, kimse yok (bazen İso oluyor). Bende geri yatıyorum :wiinkk:
iyi akşamlar adana mt nin güzel insanları.:rendeer:
demirgürsel balık yokmu buaralar menderesde görünmez oldun abi
marka reklamı yapmak yasak forumda zaferim:bounce: ne quartz muartz, türk malı yokmu bunun:bounce:
isoyu görünce geri yatıyormuşsun yani isoyu boşvermi demek istiyorsun:queen:
-arkadaşlar,yaz tatili,ramazan rehaveti nedeniyle,birbirimizi özledik.bu çarşamba toplantısında buluşup,hasret gidermeyi teklif ediyorum.
-zaferciğim,buse,selimi özlemiş,(her hafta bu hafta gelir diye bekliyor ama nafile)
bora abicim nasılsın bu aralar keyfin yerinde gibi allah bozmasın
ADANA MT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NE
ADANA
Ramazan ayı dolayısıyla tüm üyelerimizin üzerine iftardan sonra bir ağırlık çöktüğü tarafımızdan tespit edilmiş olup uzman arkadaşlar ile bu konuda görüşme yapılmıştır bu görüşme neticesinde bir iftar yemeğinde buluşulması bu durumun önünene geçeceği kanaatine varılmıştır.
İlgili iftar yemeği oy birliği ile kararlaştırılıp daha önceden rezervasyon yapılarak gidilecektir
Ayrıca başka düşüncesi olan üyelerimizin sessiz olmaları gerekmektedir
Üyelerimizin Aidatlarını Zamanında yatırmaları gerekektedir
Genel Başkan A.
Genel Başkan Yrd sı Özel Kalem Danışma Müd
ahmetnr