[Adana - MT]

Herhalde motosiklet üstünde en çok bulunan biziz. Günün her saatinde motosiklet üstünde karşılaşıyoruz.:bounce:

alpim senden benden başkası yalan:rendeer:, çakma motorcu, gezi motorcuları, elit motorcular bunlar::koop::.
sen ben harbi motorcular:thumleft::yağmur çamur, yaz kış, gece gündüz, durmak yok, motorcu ruhu full çekiyor maşallah:cat:

bide biz karşılaşsak.:pr::pale:

acelemiz yok abi elbet karşılaşırız:queen: :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:01 PM ----------

şaka bi yana bu sıcakta evden çıkılmıyor vallahi:bounce:

alpim senden benden başkası yalan:rendeer:, çakma motorcu, gezi motorcuları, elit motorcular bunlar::koop::.
sen ben harbi motorcular:thumleft::yağmur çamur, yaz kış, gece gündüz, durmak yok, motorcu ruhu full çekiyor maşallah:cat:

bişi mi dedin ciğerim sesin az geliyor buraya. benim motorum 13000 km oldu. seninki daha 1000 km anca olmuştur.:wiinkk: sen hiç yağmurun altında aralıksız 100 km motor kullandınmı? işe hergün motorla giden sen misin?:wiinkk: yoksa Türkiye'nin yarısını dolaşan arkadaş mıydın sen? kim çakma acaba? :queen::queen::queen:

Haluk Abi senin sesinde buraya pek gelmiyor.

Antepten Adanaya sağanak yağmur ve fırtınada geldim arabalar,kamyonlar yana çekmişti.Güvenlik şeridinde, ondan sonra da yanlardaki su kanallarında geldim.

Birgünde 900km(125cclik racing ile). Marmok dönüşü.

Günlük güzergaha gelince Adana yeni metal sanayi-üniversite-ev.:bounce:

Senide göl taraflarında sık sık görüyorum abi altta kalmassın.

Bir zamanlar isoda gecenin bir saatinde baraj yolundan geçerdi ama artık pek görünmüyor:cherry:

Hyosungfanclub'ın admini serdar abi ( Mirko ) 2 saat önce motosikletiyle geçirdiği kaza sonucu vefat etmiştir,yazacak yada söylenecek pek fazla bişey yok....

Daha 2 ay önce adanadaydı,bizde kalmıştı,şeker gibi şenşakrak dünya iyisi bi adamdı,Allah rahmet eylesin....

bişi mi dedin ciğerim sesin az geliyor buraya. benim motorum 13000 km oldu. seninki daha 1000 km anca olmuştur.:wiinkk: sen hiç yağmurun altında aralıksız 100 km motor kullandınmı? işe hergün motorla giden sen misin?:wiinkk: yoksa Türkiye'nin yarısını dolaşan arkadaş mıydın sen? kim çakma acaba? :queen::queen::queen:

Senin hiç kedin oldumu ?

Rüzgara karşı nekadar uzağa yapabilirsin ?

100 metreyi 9.58 de koşabilirmisin ?

admin serdar viraja hızlı girince virajı alamamış. Allah rahmet eylesin..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:05 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:02 AM ----------

Senin hiç kedin oldumu ?

Rüzgara karşı nekadar uzağa yapabilirsin ?

100 metreyi 9.58 de koşabilirmisin ?

yaw ciğerim bu gürsel denilen arkadaş önüne gelene çakma diyo da... ona istinaden şeettim sende hemen tiiye alıyon bizi... :salut: bir-mukavele:wiinkk:

ya halukcum ben akıllı adamım:bounce: yağmur altında o kadar motor kullanılırmı hiç:p :queen: :rendeer:
Bir zamanlar isoda gecenin bir saatinde baraj yolundan geçerdi ama artık pek görünmüyor:cherry:
isomun motorculuğuda yalan oldu beee:cherry:
Hyosungfanclub'ın admini serdar abi ( Mirko ) 2 saat önce motosikletiyle geçirdiği kaza sonucu vefat etmiştir,yazacak yada söylenecek pek fazla bişey yok....

Daha 2 ay önce adanadaydı,bizde kalmıştı,şeker gibi şenşakrak dünya iyisi bi adamdı,Allah rahmet eylesin....

isom Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabır diliyorum :salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese günaydın,hayırlı işler bol kazançlar kazasız sürüşler dilerim

tüm sevenlerinin başı sağ olsun........

herkese günaydın sevgili adana mt'nin değerli arkadaşları.....bir hafta sonu daha motorsuz geçti dur bakalım daha neler göreceğiz....

Günaydın millet :rendeer:

Serdarı tüm sevenlere allah rahmet eylesin, geride kalan ailesine allah sabır versin :pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:32 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:32 AM ----------

herkese günaydın sevgili adana mt'nin değerli arkadaşları.....bir hafta sonu daha motorsuz geçti dur bakalım daha neler göreceğiz....

Bu sıcakta kim motora binerki :silent:

ALLAH cc. Rahret eylesin.Motosiklet camiası olarak cümleten başımız sagolsun...

Herkeslere de günaydınlar...

Aramızda pazar günü bir yerlere kaçanlar oldumu acaba :silent:

Son düzenleme:
Günaydın millet :rendeer:

Serdarı tüm sevenlere allah rahmet eylesin, geride kalan ailesine allah sabır versin :pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:32 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:32 AM ----------

Bu sıcakta kim motora binerki :silent:

harbi motorcu biner kanka...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar