[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tünaydın herkese.....beyler ciğerim diyip durmayın yaw bu sıcakta adamın aklını çelmeyin....ölüp gideceğiz valla kalpten.....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:16 PM ----------

Ahmet bu resmi sabah görseydim direk yanına gelirdim valla....olum yapmayın yae böyle şeyler ya....:farao:

herkeze merhaba bende adanadan genç bi arkadasınız tam bir motor manyağı 5 6 ay önce motorumuzu satmak zorunda kaldık ama insallah seneye kadar birşeyler alırız inşallah şuan amcamın 150 cc atv siyle idare ediyoruz inşallah bizde organizasyonlarınıza katılabiliriz malum bizim araç off road modeli olduğu için biraz yavaş gidiyor :)

hoşbulduk abi bu kadar adanalının olduğu bir yerde kendi evimde gibiyim töbe töbe türkiyeyi adanalılar zaptetmiş :) valla

Herkese merhaba. Adana'da doğru düzgün bas-kes baskı yapan yer bilen var mı? Kaliteli bir kağıda renkli ve bas-kes baskı olmalı.:bounce: Şimdiden teşekkürler

herkese merhaba ........ben de aranıza adanadan yenı katıldım....... benimde 150 cc keeway superlıgt ım var etkinlik oldugu zaman sizlerle olmaktan hoşnut olurum:)

tabıkı abim 26 yasındayım babamdan dolayı sureklı motorla yattım buyudum ama istediğim makıneyı hala alamadım incirlik hava üssünde çalişiorum inşaat firmasın da .. aklıma baska bırsey gelmıor kı

Adana İl Temsilcisi
yeni gelen arkadaşlar duyuru :
çarşamba akşamları,A.MENDERES'in sonunda,sola-yukarıya dönmeden,toplantılarımız olur.gelirseniz,bekleriz,zaten motorlarımızı görürsünüz.:cat:

Son düzenleme:
selam arkadaşlar:rendeer:
ne yaparsınız görmeyeli, sabah yola çıkacak varsa şimdiden hayırlı yolculuklar dilerim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar