[Adana - MT]

Bu pazar yapmış olduğumuz gezi hakkında bir kaç foto, emeğe geçen ve katılan (haluk komutan, hüseyin ve baldızı, bora ve kızı, ümit ve arabası, eşim ve ben veeee sonradan katılan mustafa abimiz,gürsel ve eşi) çok teşekür ederim. Ayrıca bize Narlıkuyu'ya kadar eşilik eden sevgili adaşıma ve eşine de teşekkür ederim.

Bizi yazlığında misafir eden Hüseyin kardeşime de çok çok teşekkür ederim. Buyrun Fotolar...

100_2121.jpg

100_2145.jpg

100_2163.jpg

100_2169.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu pazar yapmış olduğumuz gezi hakkında bir kaç foto, emeğe geçen ve katılan (haluk komutan, hüseyin ve baldızı, bora ve kızı, ümit ve arabası, eşim ve ben veeee sonradan katılan mustafa abimiz,gürsel ve eşi) çok teşekür ederim. Ayrıca bize Narlıkuyu'ya kadar eşilik eden sevgili adaşıma ve eşine de teşekkür ederim.

Bizi yazlığında misafir eden Hüseyin kardeşime de çok çok teşekkür ederim. Buyrun Fotolar...

100_2121.jpg

100_2145.jpg

100_2163.jpg

100_2169.jpg

sizin gibi dostları ağırlamak benim için şereftir......katılamayan dostlarımda dahil her zaman sizi ağırlamaktan büyük zevk duyarım....iyiki varsınız....

Adana İl Temsilcisi
yine çok keyifli bir geziye hep beraber imza attık.katılan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.ayrıca bizi evinde misafir eden,hüseyin kardeşimize ve resimler için de muzaffer'e teşekkür ediyorum.ümit ve (fazer)muzaffer deki resimleri de bekliyoruz.

Mersin İl Temsilcisi
Öncelikle herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim. Ayrıca gittiğimde bana elinden geldiğince yardımcı olan Sencer Abi'ye ve beni yönlendiren Muzaffer Abime ayrıca teşekkür ederim. Mersinden Sencer Abi'nin(Yürekçe) GS500 ünü aldım. Fazla dayanamadım motorsuzluğa.

Büyük motor kullanmak trafikte problemin aksine rahatlıkmış. Birde şunu farkettim, cbr 125 te sürekli basardım. Motor ne giderse giderdim ve şu anda kullandığımdan daha hızlıydım. Demek insan elinin altında yeterli güç olunca sürekli hızlı gitme ihtiyacı duymuyormuş. Herkese tekrar teşekkürler görüşmek üzere.

Ahmet Abi belimi doğrultabilirsem tanıtıcam tabi kaçarı yok. :queen:

hayırlı olsun alp, kazasız sürüşler dilerim...

mustafa abi, sana da hayırlı uğurlu olsun :)

ben evleneceğim için motorsuzum ve canımdan her gün bir parça gidiyor ama yakında inşallah toparlanıp küçük de olsa bişiler alıcam :salut:

Günaydın Millet

Deniz fotolarından anladığım kadarıyla Adana MT'nin sıkı bir rejime girmesi gerekiyor :queen:

Günaydın Adana MT ve YÜCE TÜRK MİLLETİ.......

Zafer Abi geçmiş olsun, umarım ciddi birşeyin yoktur.

Herkese günaydın selamlar.

Günaydın millet :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:11 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:10 AM ----------

bence boranın o kadar ihtiyacı yok

var var....kenarlardan acık alınması lazım...tamam bizim kadar değil ama yinede var.....

Adana İl Temsilcisi
ne zamandır,kendime şöyle,şehiriçi için,küçük bir motor alayım diyordum.bunu buldum,düşük km.li,darbe,yatma,düşmesi yok,ne dersiniz,alayım mı?:queen:

güzel abi al ama orta amatisörü kopmuş yere değiyor yaptır onu....

Adana İl Temsilcisi
bakın bu motoru,ümit,bu haliyle bile,rahatlıkla test edebilir.bildiğiniz gibi,motora binmek için yanıp tutuşuyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:06 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:05 AM ----------

Yandakini de Selim'e alırmısın abi; parası neyse veririz :cat:

hay hay,derhal.:queen:

Zafer abi geçmiş olsun.Bende dün gazyagı ile motosikletimin zincirini temizledim ama aralara girmek için fırça kullandım, sen hatayı sünger kullanmakla yapmışsın.Bu arada zincir temizlemek için en iyi yöntem gazyagıdır bilenler bilmiyenlere anlatsın :)
Bu arada Castrol den daha iyi bir motosiklet yagı arayanlara Motul u öneririm :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar