[Adana - MT]

Günaydın CİĞERLERİM :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:47 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:46 AM ----------

ben bu hafta gezime gidyom hemde motoRumla fakat gizli gidyom haberiniz olsunda dedikodu olmasın ona göreee:queen:

Bizden gizli gitmediğin kesin, acaba kimden gizli gidiyon :mrgreen::mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:48 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:47 AM ----------

İyi akşamlar adana mt nin gurtlu insanları.:queen:

Arkadaşlar bu ciğer muhabbeti süper olacak allahın izniyle. ama ben 4 kişilik ciğeri götürrüm ona göre.:queen:

:silent::silent::silent::pr::pr::pr: afiyet olsun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günaydın adana mt ciğer fanatikleri......Yaw bu kadar ciğer sever arkadaşımın olduğunu bilmiyordum....Kedilikmi var ne sizde .....Gürselim Çeliğim sabah sabah 4 porsiyon ciğer yersen nooolur biliyormusun....dükkanın bir kenarına su yalağı yaptır derim ben....

merhaba arkadaşlar

kısmetse ağustos başı gibi yaz tatilimizi eşimle birlikte linkteki rotayı yapmayı planlıyoruz
bir gece de Adana da konaklayacağız

mümkün mertebe çadırda olmadı pansiyonda yada otel de konaklamak istiyoruz
konaklayabileceğimiz yerler konusunda önerebileceğiniz ucuz temiz ve güvenli yerleri bekliyoruz

ayrıca gitmişken görmeden gelme diyeceğiniz yerler nereleridir

yardımlarınızı ve yönlendirmelerinizi yukarıdaki linkteki konuya bekliyoruz
geldiğimizde görüşmek üzere :)

Günaydın Adana lı motorcu dostlar
ben yeni üyeniz Tolga.Burada olmak cok keyifli olsa gerek cünkü sürekli geziler organizasyonlar vs de Adana MT olarak duyuyorum.
Herkese kolay gelsin....

Adana İl Temsilcisi
ben yeni üyeniz Tolga.Burada olmak cok keyifli olsa gerek cünkü sürekli geziler organizasyonlar vs de Adana MT olarak duyuyorum.
Herkese kolay gelsin....

hoşgeldiniz tolga bey.siz sanırın mustafa abimizin bahsettiği arkadaşımızsınız ?

Herkese kolay gelsin....

Hoş geldiniz.....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:35 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:27 AM ----------

bora abi ben nasıl resim yükleyeceğim şimdi bir anlatırmısın rica etsem.....

bendende hoşgeldiniz..ARKADAŞLAR ben gider geziye. daha şimdiden dedikodu yapıyonuz .burnumu yanık kokusu geliyor.ayağınızı denk alın yoksa alırım anahtarınızı ona göre.maşellah sesi soluğu çıkmayan arkadaşlarım burada dilleri çözülüyor yazdıkça yazıyor.ne olur be kardeşim.kılavyeyi kullandıkça kullanıyonuz.birazda çenenize vursunda görim .:pr::pr:

.Kedilikmi var ne sende .....Gürselim Çeliğim sabah sabah 4 porsiyon ciğer yersen nooolur biliyormusun....dükkanın bir kenarına su yalağı yaptır derim ben....

çok doğru bir teşhis:cat: destekliyorum:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:47 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:45 AM ----------

hadi
see you later:king:

bendende hoşgeldiniz..ARKADAŞLAR ben gider geziye. daha şimdiden dedikodu yapıyonuz .burnumu yanık kokusu geliyor.ayağınızı denk alın yoksa alırım anahtarınızı ona göre.maşellah sesi soluğu çıkmayan arkadaşlarım burada dilleri çözülüyor yazdıkça yazıyor.ne olur be kardeşim.kılavyeyi kullandıkça kullanıyonuz.birazda çenenize vursunda görim .:pr::pr:

Bari gittiğin yeride söylede belki geliriz :p

Adana İl Temsilcisi
HÜSEYİCİĞİM,önce photobukhet programını aç,kayıt ol,sonra açılan sayfada önce resize yap:640x480.,bulk uploader'bas bekle açılsın (geç açılır),1. kutucuktan dosyayı seç,2. kutucuktan seçmek istiyorsan alttan + yı tıkla yok hepsini yapacaksan selest all' tıkla,sonra upladı tıkla,sonra açılan sayfada,altta GENERATE HTML,EBAY AND İMAGE CODE 'bas,açılan sayfadan 3. kutudaki URL lerin hepsini seç ve yapıştırmak istediğin yere bir kerede yapıştır.hepsi birden oluşacak.kolay gelsin.

merhabalar herkeşe,işden güçten giremedim bu arada sevkimizi aldık kısmet olursa bu akşam angaraya gidiyoz,pazar gidecektik ama biraz gezelim dedik hem tatil etmiş olurus dedik,geziye giderseniz hayırlı yolculuklar iyi eğlenceler hepinize,ciger içinde şimdiden afiyet olsun gürsele ciğerin üstüne datlı yedirmeyin sonra tırmanacak yer arıyor:p herkeşi öptüm kocaman

Adana İl Temsilcisi
merhabalar herkeşe,işden güçten giremedim bu arada sevkimizi aldık kısmet olursa bu akşam angaraya gidiyoz,pazar gidecektik ama biraz gezelim dedik hem tatil etmiş olurus dedik,geziye giderseniz hayırlı yolculuklar iyi eğlenceler hepinize,ciger içinde şimdiden afiyet olsun gürsele ciğerin üstüne datlı yedirmeyin sonra tırmanacak yer arıyor:p herkeşi öptüm kocaman

yolunuz açık olsun,diğer iş için de en hayırlısı olsun.:cat:

Tekrar selam
Sanırım Mustafa abi bahsetmiş olabilir.
F 800 GS kullanıyorum.
Zafer kardaseim selamlar::)

Hadi bakim hayırlısı :cat: güle güle gidin, güle güle gelin :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:01 PM ----------

Tekrar selam
Sanırım Mustafa abi bahsetmiş olabilir.
F 800 GS kullanıyorum.
Zafer kardaseim selamlar::)

Aramıza hoşgeldin... :rendeer: En kısa zamanda tanışma dileğimle :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:01 PM ----------

HÜSEYİCİĞİM,önce photobukhet programını aç,kayıt ol,sonra açılan sayfada önce resize yap:640x480.,bulk uploader'bas bekle açılsın (geç açılır),1. kutucuktan dosyayı seç,2. kutucuktan seçmek istiyorsan alttan + yı tıkla yok hepsini yapacaksan selest all' tıkla,sonra upladı tıkla,sonra açılan sayfada,altta GENERATE HTML,EBAY AND İMAGE CODE 'bas,açılan sayfadan 3. kutudaki URL lerin hepsini seç ve yapıştırmak istediğin yere bir kerede yapıştır.hepsi birden oluşacak.kolay gelsin.

Bunları kime anlatıyon :silent:

1. kutucuktan dosyayı seç,2. kutucuktan seçmek istiyorsan alttan + yı tıkla yok hepsini yapacaksan selest all' tıkla,sonra.....

Birde bu kısmı anlamadım :pr::pr::pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar