Çetinkaya'ya 100m mesafede, Eyvan'ın yanı
hepsinide biliyon maeşellah:bounce:
Kendi kendinden Alıntı yapan ilk seni gördüm :queen:
:queen: sen espiriyi anlamışsındır zafer:bounce:Kendi kendinden Alıntı yapan ilk seni gördüm :queen:
sen öbür gürseldeki marifetleri görsen:queen:Adın "Gürsel"se normal sayılır![]()
işyerin yol üstü değil başının çaresine bak kardeşimgünaydıınnn herkesee
yaa benim kenan evrende biri benide götürsün ciğer yemeye çok canım istedi :cherry:adana da yiceksiniz demi 8 de iş yerinde olmam lasım da :cherry:
birbiçer neresi yaa :silent:
teşekür ederim arkadaşım tek temennim allah cümlemize kaza bela vermesingünaydın arkadaşlar:rendeer:
bugünde siftah benden diye sevindim ama olmadı.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:40 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:38 AM ----------
hayırlı uğurlu olsun kardeş allah kaza bela vermesin.
evet oldukça uzun bi süre bekledim ve bu arada galiba iyi bi araştırma yaptım sonunda motosikletime kavuştum teşekür ederim hocam :cat:Sonunda motosikletine kavuşmuşsun uzun süredir farklı başlıklarda yazıyodun yanılmıyosam.Hayırlı olsun keyifli sürüşler.
işyerin yol üstü değil başının çaresine bak kardeşim
İyi gecelermi????????....Gürsel gece çalışmak yaramamış sana kardeşim....Bu arada beyler acaba birbiçere habermi versek acaba bize bir masa ayarlasa....Muzo fikir babası sensin sen ara artıkın....
:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:59 PM ----------
bende telefonu falan yok, sen geçerken bi zahmet söyleyiver :wiinkk:
isteyene birbiçerin telefonunu özelden verebilirim.::belge::
iyide organizasyon lideri sensin .... hem ben küçüğüm....çömezim....büyüklerim varken çok ayıp olmazmıkine....olmassa Bora abi yapsın....:queen::queen:
yok yaw vermene gerek yok, sana zahmet bi telefen açıp cumartesi sabah 7 için bir kaç masa ayırsalar yeterli olur :cat:
10 kişi olur 20 kişilik yeriz :cherry:
Benim tahminim 10 kişi kadar oluruz...:wiinkk:
Olsun siz kaçarsınız şehiriçinden başka yerlere:cat:Yok valla bir yere gitmiyoruz, şehir içinde buluşma :bounce:
bu defaki gezi amaçlı değil,protein,kolesterol yüklemesi.:queen: