[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İyi gecelermi????????....Gürsel gece çalışmak yaramamış sana kardeşim....Bu arada beyler acaba birbiçere habermi versek acaba bize bir masa ayarlasa....Muzo fikir babası sensin sen ara artıkın....

günaydıınnn herkesee
yaa benim kenan evrende biri benide götürsün ciğer yemeye çok canım istedi :cherry:adana da yiceksiniz demi 8 de iş yerinde olmam lasım da :cherry:

birbiçer neresi yaa :silent:
işyerin yol üstü değil başının çaresine bak kardeşim

günaydın arkadaşlar:rendeer:

bugünde siftah benden diye sevindim ama olmadı.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:40 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:38 AM ----------

hayırlı uğurlu olsun kardeş allah kaza bela vermesin.
teşekür ederim arkadaşım tek temennim allah cümlemize kaza bela vermesin

Sonunda motosikletine kavuşmuşsun uzun süredir farklı başlıklarda yazıyodun yanılmıyosam.Hayırlı olsun keyifli sürüşler.
evet oldukça uzun bi süre bekledim ve bu arada galiba iyi bi araştırma yaptım sonunda motosikletime kavuştum teşekür ederim hocam :cat:

işyerin yol üstü değil başının çaresine bak kardeşim

kimleri görüyom burda :bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:59 PM ----------

İyi gecelermi????????....Gürsel gece çalışmak yaramamış sana kardeşim....Bu arada beyler acaba birbiçere habermi versek acaba bize bir masa ayarlasa....Muzo fikir babası sensin sen ara artıkın....

bende telefonu falan yok, sen geçerken bi zahmet söyleyiver :wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:59 PM ----------

bende telefonu falan yok, sen geçerken bi zahmet söyleyiver :wiinkk:

iyide organizasyon lideri sensin .... hem ben küçüğüm....çömezim....büyüklerim varken çok ayıp olmazmıkine....olmassa Bora abi yapsın....:queen::queen:

isteyene birbiçerin telefonunu özelden verebilirim.::belge::

yok yaw vermene gerek yok, sana zahmet bi telefen açıp cumartesi sabah 7 için bir kaç masa ayırsalar yeterli olur :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:57 PM ----------

iyide organizasyon lideri sensin .... hem ben küçüğüm....çömezim....büyüklerim varken çok ayıp olmazmıkine....olmassa Bora abi yapsın....:queen::queen:

eğer dikkatli okursan organizasyon lideri ahmetnr :pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:58 PM ----------

Duyduk duymadık demeyin

Cumartesi sabah saat 7:00 birbiçerde topluca ciğer yenecek, isteyen buyursun gelsin...:cherry:

Sonra vay haberim yoktu vay beni çağırmadılar vay kaçak gidiyorsunuz demeyin... :mrgreen:

Adana İl Temsilcisi
bu defaki gezi amaçlı değil,protein,kolesterol yüklemesi.:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar