evet varda Ahmedim ,hanımından izin alamayan gelmeyecekmiş....kapıda izin kağıdı konturolü var....parti sazlı sözlü yazılı ve uygulamalı olacak.....dansözde müesese sahibinin ikramı imiş....rusça bilmek yeterli....hadi bakim kendine güvenenleri bir görim...:queen:
biz her zaman delikanlıydık yine delikanlıyız:bounce: rusçam zaten ana dilden öte:cat:varmı başka şartın hüseyinim:bounce: :queen:
ben biliyom, ben biliyom :queen:
2. olur

resim ise balık yemeğe gittiğimiz yer (feke taraf) hayırdır bi dahamı gidelim diyon şimdi. Yolunu yaptırdıysa gideriz :mrgreen:
zaferim bizim için yolu yaptıracakmış duydunuzmu:rendeer: :cherry:
kim ikinci olur....ne maratonu.....maratonmu var.....fekeyemi gidiyoruz....maraton fekeye kadarmı...balık ????????????
Muzo ben iyi diilim galiba....

r:

r:

r:

r:
muzo dördüncü uykuda, sen uçmuşsun gibi geldi bana hüseyinim:queen:
arkadaşlar bir bilgilendirme yapmak istiyorum:
-şehrimizin artık birçok yerinde mevcut olan ve artmaya devam edecek olan MOBESE kameraları,kemer takmayanları,cep telefonu ile konuşanları,kırmızı ışıkta geçenleri ve tehlikeli araç kullananları dikkatli bir şekilde takip edip,çevirmeler yapılıyor.araba/motor kullanırken aman azami dikkat edelim.bilginiz olsun.
sağol abi:cat:
akşam menderesteydim.
gidişte çevre yolundan mimar sinanın oraya inerkenki ışıklarda tuhaf bir çevirme vardı.hatta kendi kendime tuhafsındım, kameralar ışıklarda diye biliyorum, bunlar çevirmeyi ışıklardan önce yapıyorlardı, dedim ne ayak, acaba merkez park önlerinde bir yere radarmı koydular:silent: .....vs...vs... böyle duygular yaşadım
sonuç:
gerçekten kurallara uygun sürmemiz gerekiyor sanırım, adamlar niyeti bozmuş uçana kaçana cezayı basıyorlar...

r:

r:

r:
böyle duygular içinde balığa gittim

.kendim tutamadım ama yine başkasına kepçeyle balık aldım sudan
işte ispatı 2 kiloluk sazan
ve pinekleyen ve piizlenen parmak arası terlikleriyle ben
yani ayaklarım:queen:
abi fazladan doğal parkın oraya kurulan kamerayla çekip evine cd de yolluyorlar
vayyy ....
en kısa zamanda depoya yatıp oradan geçmem lazım, sağolsun adamlar eve kadar en güzel pozlarımızı cd yapıp yolluyorlarmış:queen:
muzafferim sende viraj resmi istiyordun, en kısa zamanda oraya gazlayalımmı:bounce: