[Adana - MT]

günaydın kalmadı galiba, sıramızı kaçırdık
o zaman afiyet olsun, lop lop et olsun öğlen yemekleriniz ADANA MT

Bilin bakalım burası nere? :bounce:

IMG_0294.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yakın zamanda birtane evde sazlı sözlü udlu özlü eğlence tertip ediliyormuş ilgili şahıslar bilgimiz olursa katılım daim olur vakti zamanın da yani benide çağırın işte kısacası

evet varda Ahmedim ,hanımından izin alamayan gelmeyecekmiş....kapıda izin kağıdı konturolü var....parti sazlı sözlü yazılı ve uygulamalı olacak.....dansözde müesese sahibinin ikramı imiş....rusça bilmek yeterli....hadi bakim kendine güvenenleri bir görim...:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:42 PM ----------

Bilin bakalım burası nere? :bounce:

IMG_0294.jpg

dere yatağı...:pr::pr:

Son düzenleme:
peki sana başka soru sorayım ciğerim;

bir maratonda 2. yi geçen kaçıncı olur?

(öğrencilerine danışmadan cevap ver :queen:)

peki sana başka soru sorayım ciğerim;

bir maratonda 2. yi geçen kaçıncı olur?

(öğrencilerine danışmadan cevap ver :queen:)

ben biliyom, ben biliyom :queen:

2. olur :p
resim ise balık yemeğe gittiğimiz yer (feke taraf) hayırdır bi dahamı gidelim diyon şimdi. Yolunu yaptırdıysa gideriz :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

resim ise balık yemeğe gittiğimiz yer (feke taraf) hayırdır bi dahamı gidelim diyon şimdi. Yolunu yaptırdıysa gideriz :mrgreen:

kim ikinci olur....ne maratonu.....maratonmu var.....fekeyemi gidiyoruz....maraton fekeye kadarmı...balık ????????????

Muzo ben iyi diilim galiba....:pr::pr::pr::pr:

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar bir bilgilendirme yapmak istiyorum:
-şehrimizin artık birçok yerinde mevcut olan ve artmaya devam edecek olan MOBESE kameraları,kemer takmayanları,cep telefonu ile konuşanları,kırmızı ışıkta geçenleri ve tehlikeli araç kullananları dikkatli bir şekilde takip edip,çevirmeler yapılıyor.araba/motor kullanırken aman azami dikkat edelim.bilginiz olsun.

evet varda Ahmedim ,hanımından izin alamayan gelmeyecekmiş....kapıda izin kağıdı konturolü var....parti sazlı sözlü yazılı ve uygulamalı olacak.....dansözde müesese sahibinin ikramı imiş....rusça bilmek yeterli....hadi bakim kendine güvenenleri bir görim...:queen:
biz her zaman delikanlıydık yine delikanlıyız:bounce: rusçam zaten ana dilden öte:cat:varmı başka şartın hüseyinim:bounce: :queen:

zaferim bizim için yolu yaptıracakmış duydunuzmu:rendeer: :cherry:
kim ikinci olur....ne maratonu.....maratonmu var.....fekeyemi gidiyoruz....maraton fekeye kadarmı...balık ????????????

Muzo ben iyi diilim galiba....:pr::pr::pr::pr:
muzo dördüncü uykuda, sen uçmuşsun gibi geldi bana hüseyinim:queen:
arkadaşlar bir bilgilendirme yapmak istiyorum:
-şehrimizin artık birçok yerinde mevcut olan ve artmaya devam edecek olan MOBESE kameraları,kemer takmayanları,cep telefonu ile konuşanları,kırmızı ışıkta geçenleri ve tehlikeli araç kullananları dikkatli bir şekilde takip edip,çevirmeler yapılıyor.araba/motor kullanırken aman azami dikkat edelim.bilginiz olsun.
sağol abi:cat:
akşam menderesteydim.
gidişte çevre yolundan mimar sinanın oraya inerkenki ışıklarda tuhaf bir çevirme vardı.hatta kendi kendime tuhafsındım, kameralar ışıklarda diye biliyorum, bunlar çevirmeyi ışıklardan önce yapıyorlardı, dedim ne ayak, acaba merkez park önlerinde bir yere radarmı koydular:silent: .....vs...vs... böyle duygular yaşadım
sonuç:
gerçekten kurallara uygun sürmemiz gerekiyor sanırım, adamlar niyeti bozmuş uçana kaçana cezayı basıyorlar...:pr: :pr: :pr:
böyle duygular içinde balığa gittim:).kendim tutamadım ama yine başkasına kepçeyle balık aldım sudan
işte ispatı 2 kiloluk sazan

ve pinekleyen ve piizlenen parmak arası terlikleriyle ben

yani ayaklarım:queen:

abi fazladan doğal parkın oraya kurulan kamerayla çekip evine cd de yolluyorlar :)

vayyy ....
en kısa zamanda depoya yatıp oradan geçmem lazım, sağolsun adamlar eve kadar en güzel pozlarımızı cd yapıp yolluyorlarmış:queen:
muzafferim sende viraj resmi istiyordun, en kısa zamanda oraya gazlayalımmı:bounce:

herkeslere iyi akşamlar.
arkadaşlar bugün tsirtlerin basılacağı atölyeye gittim. yapılan örnek baskıyı gördüm. bence çok şık olmuş. birde şöyle bir durum var. yapılan baskı plastik baskı yıkamayla çıkacak bir baskı değil. adam dediki bunun üzerine birde bu boyayı pürüzsüzleştirecek bir cila gibi bişey daha kaplıyoruz ve daha güzel oluyor. zamanınız varsa yapayım görün dedi. bende bekledim yanımda yaptı. ve gerçekten çok daha şık duruyor. sadece 50 kuruş maliyeti artıyor. bilginiz olsun. yani 7 liraydı 7,5 lira oldu. ben sizin adınıza tamaam yapın dedim haberiniz olsun. yarında paraları toplamaya başlıyacağım hazırlıklı gelirseniz iyi olur. paralar lütfen bozuk olsun.

Günaydın Adana lı arkadaşlar
Hayırlı işler bol kazanclar gününüz bereketli olsun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar