[Adana - MT]

günaydın adana mt:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:19 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:16 AM ----------

Gününüz aydın olsun, cebiniz para dolsun, kaskınızın visoru kapalı dursun, herkesin gıcır gıcır motoru olsun, yüzünüz güleç dostluğunuz baki olsun.

Şair gibi adamım yine sabah sabah döktürdüm.

valla öylesin abi en kral sair senin yanında halt etmis:queen:

Herkese ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim. Umarım yakın zamanda görüşürüz. (Elbette tatlımı getiririm :)) )

herkese iyi geceler,
kankam,bacanağım yine ortalığı karıştırıyon bakem,yusufum kankim bu aralar sıkıntılı be bacanak malum işler, kriz kankimide vurdu 1 ay oldu görüşeli iyiyim diyor sağlık olarak ama iş konusu biraz sıkıntılıymış ama en kısa zamanda ziyaretine gidicez o zaman seni arattırırım bacanam kendine iyi bak

P

anladım bacanak...arada bir söyleyinde uğrasın koptu gitti son düzlükte...:pale:

Adana iyi pazarlar....Herkes gezide herhalde.... :p Huzurlu mutlu geziler..... :rendeer:

hop dedik...Adana Mt nin ganyatosu bana çalışır yaylan bakim...:p

MİDYAT'tan günaydın ADANA MT

abim ne işiniz var Midyatta...iş gezisi falanmı...yoksa kısa bir Anadolu turumu...

günaydın bora abide Gaziantep be geliyorsun haberimiz olmuyor başkaların dan duyuyorun bak dönerken mutlaka beklıyorum ona göre ayarlayın rotanızı..

sen bi gelemedin buralara yiğidim...ayıntaplı ...:pale:

-

-arkadaşlar,bugün rotamızda biraz değişiklik yaptık.hasankeyf'ten sonra,batman-diyarbakır üstünden ş.urfa'ya geldik.şuan ş.urfa'dayız.yarın akşam adana'ya dönüyoruz kısmet olursa.hepinize iyi geceler.

vay be orta yerimden çatlıycam...bare fotoları yükleyinde sevinelim...bu dünya size güzel abi...:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:06 PM ----------

biz dün gölün çevresini biraz turladık, yalnız bu 600f lerin kronik bir lamba yanmama problemi var sanırım:silent: üç kez motorcuya geri döndük:queen: :bounce:
:

kuzen bu Hondaya dil uzatıyon ya bak çarpılırsın söylemedi deme...:cherry:

Adana İl Temsilcisi
abim ne işiniz var Midyatta...iş gezisi falanmı...yoksa kısa bir Anadolu turumu...

vay be orta yerimden çatlıycam...bare fotoları yükleyinde sevinelim...bu dünya size güzel abi

-meteciğim,canım benim,çok keyifli bir güneydoğu turu yapıyoruz.bugün akşam ADANA'ya dönüyoruz.bol resim var ama yüklemesi sanırım biraz zaman alacak.:wiinkk:

-herkese merhaba,şuan G.ANTEP'teyiz.bugün sabah GÜNAYDIN mesajımı CONVERTER YUSUF'a kaptırmışım.:queen:

Gaziantep İl Temsilcisi
adana mt nın degerli 5 güzel insanı şu an yanım da çay içiyoruz...

herkese merhaba :) ehliyetimi aldım artık özgürce motosikletimle geziyorum. şimdilik 100-7 cup kullanıyorum ama zamanla cbr-125 alacağım kısmet olursa. sadece mutluluğumu paylaşmak istedim. herkese kazasız sürüşler dilerim.

maşallah , maşallah. kuzi seni bugün pek enerjik gördüm :) redbull mu içtin loo :queen:

Adana İl Temsilcisi
-iyi akşamlar arkadaşlar,az önce evden içeri girdim.sağ salim geldik.yarın akşam görüşmek üzere.

herkese merhaba :) ehliyetimi aldım artık özgürce motosikletimle geziyorum. şimdilik 100-7 cup kullanıyorum ama zamanla cbr-125 alacağım kısmet olursa. sadece mutluluğumu paylaşmak istedim. herkese kazasız sürüşler dilerim.

hayırlı olsun.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:00 PM ----------

ilgi ve alakalarından dolayı,sevgili ali kardeşimize(aydemir) çok teşekkür ediyorum.

mardin ciler geldi heee.hoşgelmişseniz allaha şükür kazasız belasız arızasız döndünüzya daha ne artık fotoları ve mardin maceralarını bekliyoruz.:mrgreen::mrgreen:

çok şükür sağsalim geldiniz. hoş gelldiniz sevgili arkadaşlarım. :rendeer:

bir an önce resimleri atmanızı istiyoruz. fazla bizi merak ettirmeyin.:queen:

yarın ademin orada akşam görüşürüz bol bol konuşuruz.:)

ehlen ve sehlen wallah gelmişah kazasz belasız. eee 4 günde olsa şive değişti bi miktar.

:queen: ya bırak sende, dağ taş görüp geleceksiniz:p.denize sıfır gidilmeyen geziyi ben gezi saymıyorum:cherry: o kadar gün yol çekip çalı çırpımı gezeceğim.giderim denizime, yüzerim, oltamı atarım, balıkların yanına bide nevale açtımmı:mrgreen: üfffffff keyfe bak bee:bounce: hayali bile hoş etti:cherry:

kendinize iyi bakın, aman mucura falan dikkat:bounce: kazasız belasız dönmeniz dileğimle:rendeer:

ne diyon kardeşim sen balıksa balıklı göle gittik suysa fıratın, hasankeyfin yanından geçtik daha ne olacak. yapamıyon diye ne çamur atıyon.

Eğer Haluk resimleri yükleyecekse, yarısını ancak yükler :mrgreen:

buda yaklaşık 400 foto eder ...yetermi

arkadaş bi rahat bırakın be yav...midyattan laf yetiştiriyor şuna bak ....muzaffer kardeş antakya gezisinde künefe ile ilgili resmi bulamıyorum sendeyse lütfrn siteye koyuver....ne güzel bi antakya seyahati oldu değilmi arkadaşlar katılımcılara teşekkür ederiz......:bounce:

hadi hadi hadi yemezleeeeeer. başınızın etini yerim valla özellikle senin.

ali arkadaşımıza çok teşekkür ederiz. bizi çok güzel ağırladı. o kadar işinin arasında bize zamana ayırdı. sağolasın.

çok şükür sağsalim geldiniz. hoş gelldiniz sevgili arkadaşlarım. :rendeer:

bir an önce resimleri atmanızı istiyoruz. fazla bizi merak ettirmeyin.:queen:

yarın ademin orada akşam görüşürüz bol bol konuşuruz.:)

he tabi canım babanın uşağı var senin. 4 günden önce kimse resim falan istemesin onu hazırlaması o kadar sürer zzaten.

ooooooooooo arkadaslar hos geldiniz gezi süpermiş

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:16 PM ----------

özledik sizleri

eee adana mt hafta sonu ne yapılıyor.ben kurtlaarım dokmem:queen: lazım:mrgreen:yoksa onlar benı yıyecekler

ARKADAŞLAR CÜMLETEN HOŞGELDİNİZ:rendeer:
terazici kardeşimin tükana gündüz gelinde yüzünüzü görelim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar