01.05.2009 cuma sabahı mersinden yola başladım,adanaya geldiğimde arkadaşlarla buluştuk ve başladık adana turuna
mersindeki kardeşim by mükemmel (emrah)kendisine abisine ve anne babasına orda yaptıkları herşey için minnetarım nezaman mersine gelsem çok yakından ilgilendiler işleiriniz kolay gelsin gedik ailesi.
adanaya geldiğimde önce gürsele uğradım sağolsun çok sıcak karşıladılar kardeşi mehmet ile birlikte ikramları için teşekkür ederim herikisinede.
geldiğimi uyan arkadaşlarda geldiler oraya demir gürsel ve muzaffer kardeşim hemen başladık adana turlarına
ordan birlikte sevgi adasına gittik
reides gurubuna başta hlil kardeş olmak üzere ayırdıkları zaman için çok teşekkür ederim
ve geldik adananın meşhur bicibicisinin yapılışına sırasıyla yapım aşaması emekleri için ustaya teşekkürler
ustamız okadar uğraştı hazırlamak için bizde afiyetle yiyelim gerçekten güzel olmuş ellerine sağlık ustacım.
bicibiciden geçtik burcu kardeşimin suziki bayisi işyerine burcu kardeşimede sevgiler sıcak karşılamaları için.
ve suucu hayabusa hakan ama cbf 150 kullanıyor şimdilik ikramları için teşekkür ederiz kendisine.
ordan mobilyacılar sitesindeki klasel cam sanayiden adem kardeşimin yanına geçtim çoktandır görmemiştim iyi oldu gördüğüm kendisini,desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim kendisine.