[Adana - MT]

ümit kardeşe geçmiş olsun allahtan sağlık şifa diliyorum:rendeer:
:rendeer::rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yunusus hoşgeldin,tırsacak bişey yok onların çoğu çinli sadece iki yada üçünde var 400 cc lik makina,sen yeterki cros yapacam de onlar sana ayak uydurur merak etme,kroscu01 e özelden mesaj at yardımcı olur

tamam atacam zatende sendede big 800 warmış Allah nazardan saklasın kardeşim

Hoşgeldin Yunusus da;
kardeşim dediğin adam senin baban yaşında:farao:

Merhabalar herkese;

Dr'um Ümit'ime noldu bi deyin hele; Hala hastanede yatıyor mu? akşam işten erken çıkıp hastaneye gidicem yanına, ziyaret saaatinin sonlarına yetişirim herhal.

walla ne biliim resimden belli olmuyor pekte tanımıyorum onun için özür..
gerçi hepimiz kardeş diilmiyiz:D

Dr'um Ümit'ime noldu bi deyin hele; Hala hastanede yatıyor mu? akşam işten erken çıkıp hastaneye gidicem yanına, ziyaret saaatinin sonlarına yetişirim herhal.

kaza yapmış bişeyi yok sol baş parmağı ve sağ bileği kırılmış 2 kolu da dirseğine kadar sarılı yatıyoo bu arada ziyaret saati die bişe yok acele etmene falan gerek yok :wiinkk: 10 da 10,30 da bile girebiliyosun içeri 2. kat 216 numara

yav yapma gökanım ben o kadar yaşlımıyım,daha 28 yeni girdim:pben hissettiğim yaşdayım kafa kağıdını ittir et

yunus sıkma canını sanal ortamda kimsenin yaşı belli olmuyor,sen beni genç görmüşsün teşekkür ederim,

heheee görüyomusunuz övgübile aldım:) bide geçmiş itip kakıyorsunuz ayıp ama:D:D neyse fazla konuşmiim ciddiye alıp döverler beni:)

kaza yapmış bişeyi yok sol baş parmağı ve sağ bileği kırılmış 2 kolu da dirseğine kadar sarılı yatıyoo bu arada ziyaret saati die bişe yok acele etmene falan gerek yok :wiinkk: 10 da 10,30 da bile girebiliyosun içeri 2. kat 216 numara

Teşekkürler,

eft Allahtan bişi yokmuş ama bu ufak tefek ler bile yeter adamın canını yakmaya :(

yav yapma gökanım ben o kadar yaşlımıyım,daha 28 yeni girdim:pben hissettiğim yaşdayım kafa kağıdını ittir et
,

aaa pardon yaa Cengiz abim ben avatarları karıştırmışım herhalde; sana değilde Muzaffer abiye 'kardeşim' dedi sandım :queen: Cengiz abim bizden cnm daha 29dan yeni gün alıo:queen::queen:

kim dedi ne dedi:) walla ben kimseye bişi demiyorum arkadaş burda kimin kaç yaşında oldugunu bilmeden hitaplarda bulunuyorum sonra kafama çöküyorlar:)

muzaffer hayırdır çok alıngan gördüm seni,
zafer sen kendine bak bence avatarını değiştir saçlı bir resmin yokmu nu koy:queen:
ahmetim sendeki cevher,atalar ne demiş cevher olan yerde ot bitmez demiş,bu zafer içinde geçerli tabi,yalakalık diz boyu bu gün:queen: ancak böyle stresimi atabiliyorum ne yapim

okumak kültürü arttırırmış ne kadar doğru bilmiyorum,muzocum canım benim dün çokmu yüklendim yoksam biraz alıngan gördüm seni:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar