[Adana - MT]

Günaydın Millet

Gürsel düşen bir somunu Reşat Tombulda buldum. Diğerini bulamadım, Yamaha'ya gidip verin bir tane dedim valla. Sağolsunlar hemen buldular :cat:

Somun kare değil dikdörtgen, biz yapsaydık epeyce uğraştırırdı. Teşekkür ederim yinede :rendeer:

Ne çadırı ciğerim bu havada. Allah korumuş.

İyi hoş bizde akşam üstü uçurtma uçuruyorduk o şimşekler çaktığında.
Nedense hep aklıma Benjamin Franklin gelip gelip duruyordu :queen:

bu alman motorları sürekli somun ve vida düşürüyor :p

malum şahsa geçmiş olsun diyorum

az önce malum şahsın ablası ile görüştüm el bileği kırıkmış sanırım, dönüş yolundalarmış mersin otobanına girmek üzere olduklarını belirttiler adanada (ortapedia) diye algıladım telefonda, akşama oraya gideceklerini bildirdi

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kardeşimize geçmiş olsun,allah acil şifalar versin

muzafferim kıvırmanın anlamı yok,telefon denilen aleti Graham Bell boşunamı icat etti istemiyorsanız açık söyleyin gelmeyiz.

Kardeşimize geçmiş olsun,allah acil şifalar versin

muzafferim kıvırmanın anlamı yok,telefon denilen aleti Graham Bell boşunamı icat etti istemiyorsanız açık söyleyin gelmeyiz.

her ne kadar sizleri aramaya çalışdıysamda kontür olmadığından arayamadım, diğer arkadaşlarda kontür vermediler, burda birtek dumanla işaretleşme kaldı onuda beceremedim. Kusura bakma :p

::pulp::::pulp::::pulp::kıvır bakalım nereye kadar,aç karnına hikaye dinlenmiyor,

ha sizin yaptığınız ayıp olmuyor,biz yapınca ayıp oluyor hemi:silent:

Ümit Geçmiş olsun. Bu ara motor kazaları çoğaldı gibime geliyor aman dikkat diyorum

Ciğerim benidemi aramayacaksın yoksa? :salut:

Sevgili Ümit'e geçmiş olsun. Sabah şansımı deneyim bir arayım dedim telefonla. Zira birinin yardımı olmadan telefona cevap vermesi imkansız. Neyse, konuşamadım kısaca. Nerede olduğunu bilen varsa haber versin. Ziyaretine gidelim. :rendeer:

SENİ HERZAMAN ARARIM CİĞERİM . BİZ AKŞAMA GİDECEĞİZ.

halukçum görüyorsun dimi el altından kimseye çaktırmadan geziyorlar,alacakları olsun bunu bir kenara yazdım zaten,

GEZSİNLER BAKALIM GÜN OLUR DEVRAN DÖNER. BUNUN HASANKEYFİ VAR. ürgüp'ü var karadenizi var. var babam var. biz de orealardan resim atarız artık.

yaw arkadaşlar, biliyorsunuz hobi bahçemde elektrik, bilgisayar ve internet yok, onun için gezeceğimi MT yazamadım, sizde bu kadar büyütmeyin artık :salut:

allahtan teknolojinin gelişip telefonun icat edildiğini biliyoruz da yemiyoruz bu bahaneleri.

her ne kadar sizleri aramaya çalışdıysamda kontür olmadığından arayamadım, diğer arkadaşlarda kontür vermediler, burda birtek dumanla işaretleşme kaldı onuda beceremedim. Kusura bakma :p

kontörmü :queen::queen::queen:

dahada bişi demiyom ben sana

kankam,bacanağım her zaman baştacısın odanın biri size tahsisli bunu bil kardeşim ama bir şartla yağmuruda getirecekisin sap gibi gelirsen mehtabı seyrederek damda yatarsın:p

bacanak benim kız bir dillendi zehir babasının gülü maşallah eşek sıpası...Temmuzda 5 yaşında olacak...şimdi yeni yuvamızda baba kız oynaşır koklaşırız dururuz artıkın...:rendeer:

Allah onların acısını göstermesin bize ...

yeni haberim oldu abi geri döndüğünden face deki gruba üyeydim ordan haber verdiler döndüğünü yoksa slm vermem mi :cherry:

Allah razı olsun senden canısı...:p sendende güzel haberler bekliyoruz...bak evleneyim falan dersen üşenmem gelirim gııı...:queen:

olacaklarsa iki tekerci olsunlar kuzen:) dört tekerci olupta hapismi olsunlar:cat:
balık olayı: valla ben tuttum desem yalan olur, ama ben olmasam büyük ihtimal kaçırırdı, adam ipi çekti ben kepçeyle sudan aldım.yani asıl icraat sahibi benim:bounce: :queen:

:

kuzen olmasınlar alışmasınlar bu şeytan aracından...valla hayırlı bir alet değil...bize oyuncak sadece...:pale:kazası belası var...yavrular bisiklete kapı önünde binsin başkada amanderim kanka...:pale:

Hocam deve sucuğu bizim Ege Bölgesinde özellikle de Aydın'ın İncirliova ilçesinde yapılan bir sucuk. Deve etinden haliyle. 3 çeşidi var. Devenin but kısmından yapılan en iyisi ve pahalısı. 23 TL kilosu. ben ikinci kalite olandan aldım. Devenin bilmem neresinden yapılıyor. Fiyatını yazmayayım. Malum hediyenin fiyatını konuşulmaz. Deve sucuğunun tadı hafif mayhoş. Çok hafif ama. Beni bozmuyor. Tam tersine tadına müptelayım. Belki alışık olduğumdandır ama. Umarım hepiniz beğenirsiniz. Beğenmez iseniz normal sucuktan takviye yaparsınız. Deve sucuklarını da ben eve götürürüm. 3 ay yeriz biz evde...:p

Size bir de incir rakısı getirdim desem ne dersiniz? :)))) Duyabiliyorum. Ama demeyeceğim çünkü bulamadım. Bir dahaki sefere artık.

yav biz senle hemşoymuşuz...bende Uşaklıyım..anne tarafından Manisa Salihli...:wiinkk:ama heç duymadım deve uscuğu..:pha incir rakısı dersen dayım Tarişden emekli onu bilirim bak...:p buralarda bi sordurayım Eminönünde yok yok...:cat: buralardan bişey lazım olursa bitkisel şeyler söyleyin...:p

ii akşamlar güzel insanlar ümidimize de açil şifalar .... gördüm yüzü hala gülüyor çabucak iyileşip aramıza tekrardan katılır inşallah ...

:rendeer: İYİ AKŞAMLAR ARKADAŞLAR :rendeer:

Ümit geçmiş olsun çok üzüldük arkadaşım. allahtan acil şifalar diliyorum sana.:rendeer:

Cengiz abiciğim, halukcuğum, bizimkisi gezi yapmak değildi süreyyanın amaliyatından sonra baya bunalmıştım. bir yarım saatline havayı dağıttık okadar.:rendeer:

dağıtın dağıtın anladık,zaten bizim kafamız çoook sakin evde tıkıldık kaldık sağlık olsun,devran döner teker döner

çenkisim sevindim ümidin iyi olduğuna,

metehandırom,kankam senin adına çoook sevindik şerefsizim,en çokda yağmur sevinmiştir,canım benim kendine iyi bak kankim

İyi akşamlar... Süreyya Hanım'a geçmiş olsun. Bu arada Ümit'imize ne oldu da hep beraber geçmiş olsun dileklerimizi ilettik?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar