[Adana - MT]

Merhaba arkadaşlar.

Geçen hafta olumsuz olaylar ile uğraştım, şehir dışındaydım, bu yüzden cevap yazamadım. Çok özür.............

Pazar günü saat iki gibiydi sanırım Adnan menderese uğradım. Pozantıdan dönülmüştü bile. Ümit, Oğuz ve adını hatırlayamadığım arkadaşlar ile tanıştım.

Bundan sonra programlara katılmaya çalışırım.

Göstermiş olduğunuz sıcak karşılama için teşekkürler.

71 doğumlu makine mühendisiyim ama daha 4-5 ay önce makinem oldu....
Bu mevzuda yeniyim. son bir kaç aydır c.tesi günleri 1-2 saatliğine çıkıyorum.
İlk, orta, lise, üniversite ve bilumum hayat sürecim Adana'da geçti. Ortağımla kendi çapımızda ticaret yapıyoruz. Evli ve iki çocuk babasıyım. Biri 10 diğeri 1,5 yaşında.

800cc 2000 model Suzuki Marauder kullanıyorum.

Zafer abi kart için teşekkür ederim....

Selamlar..........

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar.

Geçen hafta olumsuz olaylar ile uğraştım, şehir dışındaydım, bu yüzden cevap yazamadım. Çok özür.............

Pazar günü saat iki gibiydi sanırım Adnan menderese uğradım. Pozantıdan dönülmüştü bile. Ümit, Oğuz ve adını hatırlayamadığım arkadaşlar ile tanıştım.

İlk, orta, lise, üniversite ve bilumum hayat sürecim Adana'da geçti. Ortağımla kendi çapımızda ticaret yapıyoruz. Evli ve iki çocuk babasıyım. Biri 10 diğeri 1,5 yaşında.

Selamlar..........

en kısa zamanda tanışma dileğimle, tekrar hoşgeldin :rendeer:. Artık çarşamba toplantılarımıza katılırsın :cat:

Gürsel abi güzelliğine güzellik katacak, metroseksuellik yolunda ilerliyor.

Az önce cepten aradım amaliyatan çıkmış :cat:

Son düzenleme:
Hoşbulduk.............

Katılmaya çalışırım. Çarşamba Antakya programım var. Akşam erken gelebilirsem yanınızdayım.

Adnan menderes'te sanırım. Saat kaç gibi toplanıyorsunuz?

Mersin İl Temsilcisi
çok basit,maraştan gelende otobandan geldi,bizde otobandan gittik tesadüf çay içmek için durduk baktık sencer gidiyor,el kol kareketi yaptım durdu geri döndü muhabbet yaptık,sonra bizim osmanla senceri motorla gönderdik biz arabayla devam ettik

hııı?
olayı bizzat yaşamış olmasam bu anlatımdan hiçbieşy anlamazdım. yoksa ben kayıp oldum da harikalar diyarında mı uyandım da cengiz abiyi gfördümdü? :queen:

Adana İl Temsilcisi
-arkadaşlar bir saat önce d.gürseli aradım,eşiyle konuştum,ameliyattan çıkmış,ayılmış,şimdi de uyuyormuş,genel olarak iyiymiş.kendisine acil şifalar diliyorum.:rendeer:

-bugün ZAFER kardeşimizin misafiriydim,sağ olsun çok iyi ağırladı.sohbet,muhabbet boldu.kendisine buradan birkez daha çok teşekkür ediyorum.:rendeer:

-bu arada HALUK hocamın,oymakbaşı (izci) oluşu nedeniyle 23 nisanda gitmeyi planladığımız,MARDİN-MİDYAT-HASANKEYF gezisi,kısmetse 19 mayıs'a kaldı.ilgili arkadaşlara duyurulur.:farao:

-arkadaşlar bir saat önce d.gürseli aradım,eşiyle konuştum,ameliyattan çıkmış,ayılmış,şimdi de uyuyormuş,genel olarak iyiymiş.kendisine acil şifalar diliyorum.:rendeer:

-bugün ZAFER kardeşimizin misafiriydim,sağ olsun çok iyi ağırladı.sohbet,muhabbet boldu.kendisine buradan birkez daha çok teşekkür ediyorum.:rendeer:

-bu arada HALUK hocamın,oymakbaşı (izci) oluşu nedeniyle 23 nisanda gitmeyi planladığımız,MARDİN-MİDYAT-HASANKEYF gezisi,kısmetse 19 mayıs'a kaldı.ilgili arkadaşlara duyurulur.:farao:

siz gidene kadar su altında kalacak :mrgreen:

harbiden yaaa benm yüzümden oldu valla. ne edeyim kendimi kötü hissettim bak şimdi.

Merhaba arkadaşlar.

Selamlar..........

aha bir cruiser daha geldi. hoşgeldin arkadaşım

Son düzenleme:
İyi akşamlar,arkadaşlar. kiwrem gürselin yanındaydım,durumu fena değil. Çarşambaya kadar hastahanede,hepinize selamı var.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
her türlü kuyruk itina ile düzeltilir,hayırlı olsun yusufkardeşim tekerin düz bassın keyifle kullanmak nasip etsin,

boracım desene lokmaları götürdün,afiyet olsun topak topak et olsun

alonevirgin,hoşgeldin çarşamba görüşmek tanışmak dileğiyle ama nickin biraz garip geldi,(yalnız bakire):mrgreen:bana komik geldi yanlış anlama

yusufçuklarım hatun çocuk bakma olayına okey dedi 8 aylık dahil bilahire görüşürüz

Zafer hocam nasılsın? :)

Hasanım şükür iyiyiz :cat:

hııı?
olayı bizzat yaşamış olmasam bu anlatımdan hiçbieşy anlamazdım. yoksa ben kayıp oldum da harikalar diyarında mı uyandım da cengiz abiyi gfördümdü? :queen:

Valla bende anlamış gibi yaptım

@makine hasan önce ben merhaba dedim zafer abiye sen sıranı bekle

Ciğercinin önündeki kedi :queen: Kaçırdın kebabı...

bugün ZAFER kardeşimizin misafiriydim,sağ olsun çok iyi ağırladı.sohbet,muhabbet boldu.kendisine buradan birkez daha çok teşekkür ediyorum.:rendeer:

O keyif bize ait abi :rendeer:

aha bir cruiser daha geldi. hoşgeldin arkadaşım

Kına yak sende :p

alonevirgin,hoşgeldin çarşamba görüşmek tanışmak dileğiyle ama nickin biraz garip geldi,(yalnız bakire):mrgreen:bana komik geldi yanlış anlama

Yalnız olmasa bakire olurmu abi :silent: :queen::queen:
Ahmetciğim harbiden derin manalı bir nickin var. Özel değilse manasını öğrenebilirmiyiz.

Adana İl Temsilcisi
jönyusuf,kardeş hayırlı olsun,güle güle kullan,depon dolu,yolun açık olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar