[Adana - MT]

Herkese selamlar.Maşallah sayfa 600 leri geçmiş daha geçende 400 e girmemişmiydik :) Bende Adana MT olarak Mersin motor klubünün yaptıgı gibi kendi sayfamızı kurup Adana da daha geniş kitlelere ulaşmanın zamanı geldi de geçiyor diyorum.Hem Gezi hem aktivite hemde 2. el ilanlarımız daha dikkat çekici olur.Gorusmek dilegi ile...

miraba miraba mirabaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :p
cengizim gurselim isom muzafferciqim ve ismini sayamadigim butun sevdiklerim hepinize yeniden miraba :queen:

Adana İl Temsilcisi
azgurbuz,zaferciğim,akşamüstü menderste yanımızdan geçtinde bizi görmedin.oysa biz,8 tane motorla,acıktımın kaldırım tarafında oturuyorduk.geçtin gittin.seslendik ama nafile.

bu akşam herkes misafirlikte yada misafir ağırlıyor,ortalık çok sessiz.:cyclopsan

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkeşe iyi akşamlar,ortalık çok sessiz,birileri biryerdeler ama nerdeler,

Bora abi çok ilginç vallahi. Motordan inip cevapsız aramaları görünce aboo biryerde oturuyor bunlar dedim ama o baktığım yerde olduğunuzu düşünemedim.

Bahri abinin chopper ı hariç bir tane bile motor görmememe çok şaşırıyorum.

arkadaşım karşımızda duran çapıra bakacağına diğer tarafada biraz baksan hepimizi görürdün:bounce:. gözünü çapırdan alamadığına göre senin içinde çapırcı ruhu var ciğerim:)

murat kardeşimin motoru :cat: süper ötesi
wkpgxy.jpg

günaydın arkadaşlar :rendeer:
asvalt tepeleyeceklere iyi yolculuklar dilerim :)

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar,sesiniz soluğunuz çıkmıyor bu Pazar istirahat etmeye programlanmışsınız hepinize iyi tatiller.:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar