[Adana - MT]

tabiki seni bu konuda yanlız bırakırmıyız:rendeer:YANLIZ herşeyin bir bedeli var gurubumuz bu isteklerde yapılması gerekenleri iyi bilirler:bounce::bounce:artık bizleri tanıyorsun:queen:fakat gene hatırlatim KUYRUK OLAYINI

muzafer(fazer) abi şu benim kuyruk işini dogrultalım hee ne dersin nerde nezaman neyle olursa olsun kuyruk işi dedimmi üzerime alınıyorum doğrultalımda kurtulayım abi :mrgreen::mrgreen:adım hıdır elimden gelen budur misali gerçi bu haftaki toplantıyada gelemiyorum galiba çalışıyorum ne şans be yoksa bişeyler yapardık...

Güldencim elimizden geleni yaparız,

Muzaffer abi kuyruk olayını anlamadım,sakaryadan gelecek ekip kuyrukmu düzeltecek:pyani sen şimdi ekipten yeni motor alanlara kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misalimi diyorsun:cat:

cengizim malum ekonomik kıriz.benzin,sigara ve ogün geldiğinde ne yiyeceğiz bunları düşündüm onun için yazdım.artık bacımız ogün geldiğinde bizleri mahçup etmez dimi :queen::queen:

Merhaba; bende gezide emeği geçen, muhabbeti ile eşlik eden herkese teşekkür ederim. Rota üzerindeki manzaralara, yolun güzelliğne doyamadım, her nekadar çok yorulmuş olsamda buna fazlasıyla deydi.
Ama şunu fark ettim ben iyi fotograf çekiyo olabilirm ama siteye iyi fotograf yükleyemediğim kesin :) elimdeki son fotolarıda konuya ekledim şuan, tekrar seyrinize sunarım.

Merhaba; bende gezide emeği geçen, muhabbeti ile eşlik eden herkese teşekkür ederim. Rota üzerindeki manzaralara, yolun güzelliğne doyamadım, her nekadar çok yorulmuş olsamda buna fazlasıyla deydi.
Ama şunu fark ettim ben iyi fotograf çekiyo olabilirm ama siteye iyi fotograf yükleyemediğim kesin :) elimdeki son fotolarıda konuya ekledim şuan, tekrar seyrinize sunarım.

o zaman bende izleyici olarak teşekkür ederim :mrgreen:

Adana İl Temsilcisi
günaydın ADANA MT.iki gündür şu havanın azizliğine bakın,hala motorumu yıkayamadım.:pr:

gunaydın adana mt. Arkadaslar 2. elde R1200GS var 11000 € cok temiz herkese tavsiye ederim.

Günaydın Adana MT nin güzel insanları,öncelikle Şahin kardeş geçmiş olsun,başınız sağ olsun Allah geride kalanlara sabır ve sağlıklı günler nasip etsin.Bu haftaki gezi muhteşemdi düşünenlere,katılanlara ve Bizlere zaman ayırıp eşlik eden Tekin kardeşimizede ayrı ayrı teşekkür ederim.Zafer'ciğim yolumuz yaklaşık 165 km.idi bunun 2 veya 2,5 km sinde sahip olduğun GS 650 modeli Alman menşeğli BMW iyi,kullanışlı,güvenli olabilir(bizlere eşlik eden Fuat kardeşimiz sayesinde)ama be kardeşim bu kısa mesafe içinde 162 Km yol tek silindirli,librasyonlu(servis yetkilisinin de söylediği gibi) ne zaman neresinden yağ akıtacağı belli olmayan bir makinayla çekilmez be kardeşim.İyi günler dileğiyle Bay bay.:bounce:

Günaydın Adana MT nin güzel insanları,öncelikle Şahin kardeş geçmiş olsun,başınız sağ olsun Allah geride kalanlara sabır ve sağlıklı günler nasip etsin.Bu haftaki gezi muhteşemdi düşünenlere,katılanlara ve Bizlere zaman ayırıp eşlik eden Tekin kardeşimizede ayrı ayrı teşekkür ederim.Zafer'ciğim yolumuz yaklaşık 165 km.idi bunun 2 veya 2,5 km sinde sahip olduğun GS 650 modeli Alman menşeğli BMW iyi,kullanışlı,güvenli olabilir(bizlere eşlik eden Fuat kardeşimiz sayesinde)ama be kardeşim bu kısa mesafe içinde 162 Km yol tek silindirli,librasyonlu(servis yetkilisinin de söylediği gibi) ne zaman neresinden yağ akıtacağı belli olmayan bir makinayla çekilmez be kardeşim.İyi günler dileğiyle Bay bay.:bounce:

:cyclopsan:cyclopsan:cyclopsan doğru söze ne denir :pr:

cengizim malum ekonomik kıriz.benzin,sigara ve ogün geldiğinde ne yiyeceğiz bunları düşündüm onun için yazdım.artık bacımız ogün geldiğinde bizleri mahçup etmez dimi :queen::queen:

Mahçup etmem merak etmeyin.Sizlerden sadece manevi destek istemiştim maddi olarak değil:cat:Yinede düşündüğün için saol abi :)

@01esintisi Bir Adana'lı olarak misafirperverliğimizi ve neşeli mizacımızı gelecek tüm misafirlerimize sunacağımıza emin olabilirsin.

Tüm arkadaşlara selamlar.

Adana İl Temsilcisi
sevgili arkadaşlarım,yarın akşam ki menderesteki toplantımız da,bu sezon gitmeyi arzuladığınız yerlerle ilgili bir liste oluşturup,genel öneriler doğrultusunda karar verilip gidebiliriz.aklınıza gelen yerleri not alırsanız yarın akşam listeleyebiliriz.bu arada 19 nisan'da OSMANİYE ETKİNLİKLERİ ile de konuşup,bir takım şeyleri oluşturalım.mustafa abinin akrabası olan bir doktor arkadaşımız,(osmaniye emniyet müdürü ile ailece de görüşen),orada bizim ile daha fazla ilgilenilmesini sağlayacak.sevgilerimle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar