[Adana - MT]

Günaydınlar....:cherry:

iyi akşamlar Adana Mt nin güzide motırcıları,
boracım teşekkür ederim,
gürselim yengemiz omuzunu incitmiş,geçmiş olsun üzüldük,birsende çok geçmiş olsun diyor telefonda konuşamadığı için ben buraya yazıyorum,(Sen bişey yapmadın dimi gürsel:p)
Tayfun ne zaman aldın hiç haberimiz yok,hayırlı olsun kazasız keyifli sürüşler dilerim,kuyruk muhabbeti çoğaldı yok mu değiştiren alan,
bizde hala tık yok beklemedeyiz şimdilik

Kuyruklar çoğaldıda ne hikmetse kimse doğrultmuyor :mrgreen:

Son düzenleme:
günaydın adana mt

Hastamıza şifa, yeni alana hayır, işilerinizde bereket, cümlemize günaydın

Eyyyy Adanaa MT, amiiiiiinnnn :mrgreen:

abi çoook eskiden böyle nara atarlarmış şimdi cepten ,mail yoluyla hallediliyor bu gibi işler selamlar

Son düzenleme:
aynen arkadaşımın dediklerine katılıyorum:rendeer:
ozaman bende katılıyorum.seni gidi seni dün saat 8.10 akşam a.türkeş bulv.direğin yanında kimi bekliyordum:queen:sonra niye kavşaktan dönmedinde yayaların geçtiği yerden ters istikamete döndün:bounce:gene pis işn vardı dimimiii.:cat:gene yakaladım ayağını denk alllll.yazarımmmm sonra....:bounce:herkese günayyyyydınlarrrr sevgili arkadaşlarımmm:rendeer:

ozaman bende katılıyorum.seni gidi seni dün saat 8.10 akşam a.türkeş bulv.direğin yanında kimi bekliyordum:queen:sonra niye kavşaktan dönmedinde yayaların geçtiği yerden ters istikamete döndün:bounce:gene pis işn vardı dimimiii.:cat:gene yakaladım ayağını denk alllll.yazarımmmm sonra....:bounce:herkese günayyyyydınlarrrr sevgili arkadaşlarımmm:rendeer:

o ceza yemeğe alışkın :mrgreen:

Herkese selamlar. yeniden motosiklet dünyasındayım.

başka dünyadamıydın :silent:

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar,Cengiz kardeş geçmiş olsun Allah görmemişe döndersin umarım şimdi daha iyidir herkese selam Pazar sabahı görüşmek dileğiyle Bay.:bounce:

iyi akşamlar Adana Mt nin güzide motırcıları,
boracım teşekkür ederim,
gürselim yengemiz omuzunu incitmiş,geçmiş olsun üzüldük,birsende çok geçmiş olsun diyor telefonda konuşamadığı için ben buraya yazıyorum,(Sen bişey yapmadın dimi gürsel:p)
Tayfun ne zaman aldın hiç haberimiz yok,hayırlı olsun kazasız keyifli sürüşler dilerim,kuyruk muhabbeti çoğaldı yok mu değiştiren alan,
bizde hala tık yok beklemedeyiz şimdilik

cengiz abi öncelikle yengeye çok çok geçmiş olsun. inşallah abi kuyrugu doğrulur, motorun kuyruğunu ben benim kuyruğu da siz doğrultursunuz :mrgreen::mrgreen:

Birsen hanım ve Süreyya hanım geçmiş olsun. Tez zamanda iyileşirsiniz inşallah. Tayfun arkadaşım DL1000 hayırlı olsun. Tekerin düz bassın.

hocam teşekürler daha iyisi size olsun.iş yoğunluğundan dolayı siteyi fazla takip edemiyordum ondan dolayı kendi motorumu satıyorum yeni motor alıyorum diye bir muhabbet yapamadım fakat yinede bazı abilerimizin haberi vardı bir anlık oldu bittiye geldi diyim

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyi akşamlarrrrrrrrr canlar,kuyruk epey uzadı toroslara kadar götürür kanımca:mrgreen:

hayırlı akşamlar.HERKES BU KUYRUK MESELESİNE TAKILDI GALİBA NAPSAKDA DÜZELTSEK BU MOTORUN KUYRUĞUNU ZATEN BİRAZ YÜKSEK DURUYOR GİBİ GELDİ BANA KUYRUK(ARKA) KISMI NEYSE ARTIK BİR ÇARŞAMBA TOPLANTIDA AGZINIZIMI TATLANDIRIRIZ YOKSA NEBİLİYİM YAV İŞTE DURUMA GÖRE BİŞEY YAPARIZ BÖYLECE KUYRUGU DOĞRULTURUZ.

sesin soluğun çıkmıyor muzaffer(fazer) abi irtibatı koparmayalım.artık yavaş yavaş mekanlarınızı ögreniyoruz fırsat buldukçada gelmeye çalışıyoruz,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar