[Adana - MT]

Günaydın arkadaşlarım....:cherry:

İzmitten Herkese iyi geceler;
Abilerim arkadaşlarım bu motor değiştirme/satma fırtınasına bende kendimi kaptırayım diyorum; Çevrenizde eşinizde dostunuzda Ahbi ER-6F'im olsada şöyle vursam kendimi yollara diyen varsa bana yönlendirin :)
2006 Kawasaki ER-6F 12binde :)

Bide Muzaffer abiye sorum_ İzmit pişmaniyesi ile kuyruk doğrultma oluyormu ? kabul mü ? :)

Bence pişmaniye ile kuyruk harika doğrulur... Gönlünden öyle geçiyorsa niçin olmasın :cat:

Son düzenleme:
hayırlı akşamlar. evet mustafa abi inşallah pazar günü hava güzel olurda eger iş konusunda bir aksilik çıkmazsa katılım olacak hatta bu sefer çocukları bırakabilirsek eşimi de getirmeyi düşünüyorum yoksa evde tatsızlık oluyor malum her ailede olurya onun gibi ama bir çözüm buldum galiba bakalım bana yardımcı olabilecenizmi veya çözümümü nasıl buldunuz bunun gibi birşey yaptırabilsem aile boyu geliriz

ben uğraşsam bundan bi tane yaparım haaa

Cümleten geçmiş olsun; 14 cumartesi artık :queen:

Ciğerim Haluk, iste yeterki sıpright ısmarlayayım.

işim olmaz sıprayt la falan uludağ isterim olmadı çamlıca alıyım.

günaydın arkadaşlarım canlarım bitanelerim. dün ayın 13 diyemi sinirliydim acaba bugün kendimi bi iyi hissediyom. cengiz abey bak senide affediyom.

iyi günler arkadaşlar

ben mt -01 almak istiyorum 2.el ama bulamıyorum nerelere bakmam lazım yardımcı olurmusunuz bana ....

ben mt -01 almak istiyorum 2.el ama bulamıyorum nerelere bakmam lazım yardımcı olurmusunuz bana ....
arkadaşımda var mt.01 nasıl bir motosklet olduğu hakkında bigin varmı birde .istersen sana alabilirim fiyatlarını biliyormusun.birde sizin kim olduğunuz hakkında bilgim yok kendinizle ilgili bilgi verirseniz daha iyi olur.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkese iyi akşamlar,size iyi eğlenceler biz nöbet devralıyoruz,babaya bakma sırası bende,iyi eğlenin stres atın

hava durumundan sorumlu bakan olarak üzerime düşen vazifeyi yapmak zorundayım

Yarin kimler geliyor, bellimi :silent:

Elebaşımız listeyi yapsında, kimin geldiği belli olsun :p

Ne yapim, üstüme alındım :mrgreen:

adaşım gelenler geliyor zaten meraklanma sabah 9.30 mersin istikameti MOLA buluşma, en geç 10 hareket saati GELENLER süperler keyifli bir gezi olacağı kanısındayım

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Muzaffer abi sizin gezide kural varmı:)varsa ben yokum kural yoksa belki gelebiliriz, molada 2 fırt çekmezsem rahat edemem,diğer moladada 2 fırt ve üstüne çay içmessem motor süremem,motor benzinle ben çay ve sigara ile çalışıyorum arayada bazan soğuk çay kaçıyor ama oda onun şekeri

güle güle canlarım :)
yolunuz açık olsun:cherry:

Sen gelmiyonmu :silent: son zamanlarda baya kaytarmaya başladın, sana ceza kesmem lazım :mrgreen:

Muzaffer abi sizin gezide kural varmı:)varsa ben yokum kural yoksa belki gelebiliriz, molada 2 fırt çekmezsem rahat edemem,diğer moladada 2 fırt ve üstüne çay içmessem motor süremem,motor benzinle ben çay ve sigara ile çalışıyorum arayada bazan soğuk çay kaçıyor ama oda onun şekeri

gel ne olursan ol yine gel :cat: (alıntıdır Hz. Mevlana) :mrgreen:

arkadaşımda var mt.01 nasıl bir motosklet olduğu hakkında bigin varmı birde .istersen sana alabilirim fiyatlarını biliyormusun.birde sizin kim olduğunuz hakkında bilgim yok kendinizle ilgili bilgi verirseniz daha iyi olur.

sen nesin MİT ajanımı :silent:
senin kelime haznende "Yok" kelimesi yokmu be kardeşim :mrgreen:
aynı çerçici gibisin ne ararsan var.... :queen:

kendini tanıtmak istermisin :silent:

adaşım gelenler geliyor zaten meraklanma sabah 9.30 mersin istikameti MOLA buluşma, en geç 10 hareket saati GELENLER süperler keyifli bir gezi olacağı kanısındayım

madem öyle diyon, o zaman gelelim bariiiiiiii ::asker::

sencer kardeş, okuyon yorum yazmıyon...

muzaffer1968+, yürekçe+, fazerr+

yarin müsaitsen bize katılırmısın :silent: aramızda seni görmek isteriz

Son düzenleme:
Yarın doğuya ve batıya gezmeye gidenlere hayırlı yolculuklar, eğlenceniz bol olsun.

Yamaha MT-01 arıyorsan benim bildiğim bir yerde var. Fiyatını biliyormusun? Ben bilmiyorum :queen: Mavra bir yana MT serisini zor bulursun. Çoğuna 03 küçük, 01 ise büyük gelir.

cengizim daha önceki yazımı okumadığın belli. malum epeydir yüzyüze görüşemedik özledim yüzünü:bounce::bounce:gezi kurallarını dediğim gibi burada yazmanın bana, medeni bir davranış olarak gelmiyor.:pr: bunu hep beraber buluştuğumuz zaman siz degerli arkadaşlarımla fikir birliği içinde konuşarak çözülmesi gerekli bir kural:cat:.yoksa ben kendim birşey yazarsam ozaman benim için arkadaşlar ne der:)ya buda kendini fasulye gibi kendini nimettenmi sayıyor ayıp ya burası onun tekkesimi der ÖYLE DEGİLMİ cengizim:bounce:bu bana yakışmaz.bir elin nesi var iki elin sesi var. güzel kardeşlerim.yarin gezimizde bunun bir ön çalışmasını yapalım derim:salut::salut:

cengizim daha önceki yazımı okumadığın belli. malum epeydir yüzyüze görüşemedik özledim yüzünü:bounce::bounce:gezi kurallarını dediğim gibi burada yazmanın bana, medeni bir davranış olarak gelmiyor.:pr: bunu hep beraber buluştuğumuz zaman siz degerli arkadaşlarımla fikir birliği içinde konuşarak çözülmesi gerekli bir kural:cat:.yoksa ben kendim birşey yazarsam ozaman benim için arkadaşlar ne der:)ya buda kendini fasulye gibi kendini nimettenmi sayıyor ayıp ya burası onun tekkesimi der ÖYLE DEGİLMİ cengizim:bounce:bu bana yakışmaz.bir elin nesi var iki elin sesi var. güzel kardeşlerim.yarin gezimizde bunun bir ön çalışmasını yapalım derim:salut::salut:

yaw adaşım, sen ne kadar kültürlü ve bilgili insansın, senin bu yönünü çok seviyorum :cat: yorumlarına ve bakış açına hastayım :bounce: yarin kuralları sen koy :wiinkk: uymayan muzaffer ne olsun :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar