[Adana - MT]

günaydın arkadaşlar iki gün bakmadımmı siteye yetişemiyorum yazılara kendimi evde ders çalışan öğrencilere benzettim 550. sayfadan hangi soru gelecekmiş gibi biraz az yazalım olmuyor böyle mühendis olucam sonra

Günaydın arkadaşlar...

Ümitcim sanada hayırlı olsun, gerçi motoru test bile ettim :mrgreen:
Boracım senin motosiklete bi harika :cat: Bunu test raporuna ekleyebilrsin :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhabalar tüm Adana mt ailesi,herkese hayırlıişler bol kazançlar dilerim

Baytarım dohtorum ümüdüm yeni makinen hayırlı olsun getirde bir binek:mrgreen:bakalım kuyruğu diğeri kadar eğrimi

Muzaffer gezi yazılarında oraları karıştırmıyormusun hiç

kızıl bı hava dolayısıyla gezıye katılamadım ayrıca yenı motorun bakımları gerkıyor sonrasında tekrar aranızdayım :)) tum mt aılesının kandılı mubarek olsun ıı geceler

yeni motorunuz hayırlı olsun hocam.allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullanın:rendeer::rendeer:

dünkü gezi için elinize,emeginize sağlık güzel bir gezi oldu yine. daha yeni resimlere bakabildim malum akşam geziden gelirgelmez üst baş degişip işe gidince.

neyse şimdi gezinin ceremesini çekmeye sıra geldi önce motoru yıkayıp sonra üst başı güzel bir temizliyelim malum dün hava güzeldi ama bir okadarda toz du üzerinede birde yağmur eklenince geziye renk kattı :bounce:

Son düzenleme:
haluk hocam sen nası olduda gelmedin gurubun en kurtlusu olarak:)

DOĞRU SÖYLÜYON VALLA OSMANCIM BU SEFERLİK BÖYLE OLDU

kızıl bı hava dolayısıyla gezıye katılamadım ayrıca yenı motorun bakımları gerkıyor sonrasında tekrar aranızdayım :)) tum mt aılesının kandılı mubarek olsun ıı geceler

HÖNK SEN HANGİ ARADA MOTORU SATTIN DA YENİ MOTORU ALDIN. HAYIRLI OLSUN CİĞERİM. KAZASIZ BELASIZ BİNERSİN İNŞALLAH.

halukçum bineriz demek istdedin kanımca:p

Bende istiyem bananek çarşamba günü gelde yamuk yerlerini düzelteyim ümidim

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
yav bugün 4 saat motor temizledim.çamurlu suyun girmediği yer yok.bitirdim ama bende bittim.:silent:

heeeeheeee gördünüzmü arkadaşlar.körlen yatan şaşı kalkarmış.herkes doğru yolu buluyor vede fazer alıyor.beni izlemeye devam edin.sevgili ümitçim kuyryğu nezaman ayarlıyacağız zamanı bellimi.hayrlı uğurlu olsun yiğidim.kazasız sürüşler dilerim.:cat:

asfalt meleği de kamyoncu sloganı gibi olmuş (bilirim ben)

Ciğerim Ümit hayırlı olsun, güle güle kullan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar