[Adana - MT]

bizim biraderler yagmur felan dinlemedi gitti kızıldaga kar yagıyormuş şimcik orda:)

biraz gec acdım yazıları okudum, bu saatdeyeni kalkana gunaydın ögle yemegi yiyene afiyet olsun löp löp et olsun yanagınızdan göbeginizden sarksın,
gökhan hocam gecmis olsun. muzaffer abi yeni motorun hayırlı ugurlu olsun,
mustafa abi biz onlara motor bakımı demiyelim yarıs öncesi kontrol diyelim f1 deki gibi

Aman fuat abi löp löp et olup göbeğimizden sarkarsa bunu birde eritmesi var. :queen:

evde PTT (pijama,terlik,televizyon)yapıyorum.arap kızı da camdan bakıyor.

Aynen bende öyle abi yapacak başka birşey yok. :pr:

Son düzenleme:
ne oldu bu millete adana mt 5. 6. sıralara inmiş zoruma gitti ölesine yazdım:)

Bende anlamadım osmanım. kimsecikler yok buralarda şaşırdım. :silent
Bugünkü havadan,da olabilir. yağmur hiç birimizi evden dışarıya çıkartmadı. alışmışız pazar günleri gezip dolaşmaya biraz sıkıldık ama bunda,da bir hayır var.

Bende anlamadım osmanım. kimsecikler yok buralarda şaşırdım. :silent:
Bugünkü havadan,da olabilir. yağmur hiç birimizi evden dışarıya çıkartmadı. alışmışız pazar günleri gezip dolaşmaya biraz sıkıldık ama bunda,da bir hayır var.

Son düzenleme:
Sevgili Arkadaşlar, hepinize özelden mesaj attım; bir dahaki sefere buraya yazarım :queen: Bora abi taş sana...

Biz sabahtan çıktık ahanda yeni geldik. İki defa ıslandık kuruduk.

İlahi Haluk benmi çektim, benmi poz verdim; niye laf atıyorsun :mrgreen:

Mustafa abi bak Fuat abim yol öncesi motorun ayarlarını kişiselleştiriyormuş. Laf etme Alman teknolojisine.

Canım kardeşim benim Alman teknolojisine laf etmem söz konusu bile olamaz,beni üzen,endişelendiren sizlerin huzursuz olması yoksa bana ne yinede siz uzun yol yaptınız 150 km. den aşağı değildir buda civataları normal olarak gevşetebilir Cumartesi günü görüşelim diyorum.:bounce:

İyi akşamlar Tarım Bakanım :wiinkk:

İşlerin hayırlısıyla bitti ve gezilere hazırmısın?

İyi akşamlar canlarım benim.:)
Aman dikkat et zafer abi ıslanmışsınız madem selim paşamıda kendinide hasta etme.:)

Mustafa abi yağmur çamur dinlemem giderim demişsin.:cat: bugün motorla biryerlere gittinmi.?

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
muzaffer abi yeni motorunuz hayırlı olsun. neden haber vermediniz ki? ben cumartesi tatildim :(

bir dahaki sefere haber ederseniz sevinirim. bu arada orası yaprak tantuni. mersinin en eski tantunicilerindendir. merkezde silifke caddesinde ana şubeleri var. ben merkezde yerken siz de orda yemişsiniz :)
afiyet olsun...

Günaydın arkadaşlar,
Gezi resimlerinize baktım ve çok güzel eğlenmişsiniz :cat: adaşım yine cüzdanını evde unutmuştur acaba kim ısmarladı :mrgreen:
Haftaya pazar günü müsaitim nereye gezilecekse şimdiden plan yapalım derim:cat:
umaruım hava güzel olur :mrgreen:

Gökhan hocam büyük geçmiş olsun, umarım çabuk iyileşirsin :rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar