[Adana - MT]

Günaydın dün bizsiz geziye gidenler ve gidemiyenler hepinize Günaydın,şu anda tetikte bekliyorum herhangi bir program olursa seve seve uyarım yağmur,çamur demem.:bounce:

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR.
Resimlere yeni baktım. güzel bir gezi olmuş ellerinize saglık.
Şuan dışarıda yağmur yağıyor. bu yağmurda,da herhangi birşey yapamayız zannedersem. yinede bir proğram olursa haberleşelim. herkeze selamlar. :rendeer:

İlahi, kim çekmiş bunu :cherry:
Düşündüğünüz gibi değil valla...

şerefsizim benim aklıma gelmişti senin böyle bişey yapacağın diycem. ya çok terbiyesizsin ayıp valla.

mersine giden arkaşlar o yedikleriniz içtikleriniz hiçte sağlıklı değil bir kere bizim hiç canımız istemedi burada

evet evet öyleydi hiç güzel değildi. 3 er tane yedik baktık güzel değil o yüzden 4. ve 5. leri iptal ettirdik.

yuhhhhhhhhhhhh size :mrgreen: bizsiz gezin ayıp ayıp:p

hadi leeeeeen

Günaydın dün bizsiz geziye gidenler ve gidemiyenler hepinize Günaydın,şu anda tetikte bekliyorum herhangi bir program olursa seve seve uyarım yağmur,çamur demem.:bounce:

yağmur çamur da olsa tek başıma da olsa giderim dün diyordun. ne oldu mustafa abi.

Mustafa abinin sağı solu belli olmaz halukcuğum. bir bakarsın şimdi çıkar tarsus yapar gelir vallahi.:queen:

Haluk kardeş bana gaz verme yanıma bir arkadaş bulsam geçen haftaki gibi yine giderim yağmurlu havanın keyfide ayrı bir güzel ama dönüşteki üst baş motor temizliği düşündürüyor.:bounce:

Zaten meselede o mustafa abi. yagmurlu havada motorlar çok berbat oluyor. yoksa çok zevkli olacağına inanıyorum katılıyorum sana. :cat:

Merhaba herkese... 4-5 gündür evde yorgan döşek yatıyorum. En sonunda bana da bulaştı virus. Körolası... Neyse ne çarşamba toplantısına ne de geziye gelemedim. Haftaya inşallah... Muzaffer hocam yeni Fazer'ın hayırlı olsun. Küçük Cengiz senin de işin hayırlı olsun.

geçmiş olsun gökhan hocam:rendeer:biran evvel igleşmen dilegiyle
bugün bi toplantı yokmu..

Adana İl Temsilcisi
gökhancığım geçmiş olsun.

osman kardeş,bugün bir toplaşma yok sanırım.olsaydı bu saate kadar olurdu.evde PTT (pijama,terlik,televizyon)yapacağız.arap kızı camdan bakacak.:queen:

biraz gec acdım yazıları okudum, bu saatdeyeni kalkana gunaydın ögle yemegi yiyene afiyet olsun löp löp et olsun yanagınızdan göbeginizden sarksın,
gökhan hocam gecmis olsun. muzaffer abi yeni motorun hayırlı ugurlu olsun,
mustafa abi biz onlara motor bakımı demiyelim yarıs öncesi kontrol diyelim f1 deki gibi

Adana İl Temsilcisi
muzafferciğim,sana dün özelden msj.attım.cevabını bekliyorum.
gökhancığım sana da az önce,özelden msj attım.

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlarım,abilerim ablalarım can kardeşlerim,güzel bi günün sabahında herkese herşeye günaydınn....

( sabah değil biliyorum yeni uyandım... ):p

Herkese selamlar
Cengizcim işin hayırlı ugurlu olsun (Darısı başımaa)
Bu pazar yagmur gene planları bozdu anlaşılan

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam millet,bir millet uyandı hava yağmurlu ama ben demiştim gece % 80 yağışlı diye eee meteordan sorumlu bakan olarak doğruluk ilkemizdir.Boranın dediği gibi PTT yapmak daha keyifli gibi herkese iyi pazarlar

dün hava gerçekten çok güzeldi yüreginize saglık güzel gezmişsiniz...:rendeer:

Merhaba herkese... 4-5 gündür evde yorgan döşek yatıyorum. En sonunda bana da bulaştı virus. Körolası... Neyse ne çarşamba toplantısına ne de geziye gelemedim. Haftaya inşallah... Muzaffer hocam yeni Fazer'ın hayırlı olsun. Küçük Cengiz senin de işin hayırlı olsun.

abi çok geçmiş olsun..
sagolasın:rendeer:

Herkese selamlar
Cengizcim işin hayırlı ugurlu olsun (Darısı başımaa)
Bu pazar yagmur gene planları bozdu anlaşılan

sagoldostum hayırlısı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar