[Adana - MT]

tüm arkadaşlara ve dostlara adana mt .ye teşekkür ederim.Yüce allahtan herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum.bu arada çarşamba günkü birlikteliğe önem gösterelim.yerimizi hepimize hitap edecek şekilde nasıl düzenleyebiliriz.fikir birliği yapalım arkadaşlar iyi akşamlar:)

Herkese selamlar, Nuri abicim öncelikle hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız günlerde kullanırsın inşallah makinanı. Bu arada çok yakışmış sana :)
Arkadaşlar uzun zamandır katılamıyorum aranıza işlerim çok yoğun. Şuanda afyondayım ama inşallah organize edebilirsem çarşamba günü geç bile olsa katılmak istiyorum toplantıya. VFR gerçekten kıymetini bilecek birine geçti bunun için gerçekten çok mutluyum. (Unutanlar tanımayanlar için Mehmet ben Mehmet GÜL)
Herkese iyi geceler, sevgiler, saygılar!!!

Adana İl Temsilcisi
yeni bir güne daha merhaba adana mt.hepinize hayırlı işler,bol kazançlar dilerim.

halukcuğum,şu mesaj kutunu boşalt kardeşim.özel mesaj atıyoruz gitmiyor.:jocolor:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günaydın Adana MT,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim

Nuri abi hayırlı uğurlu olsun güle güle kazasız belasız binersin umarım.

Tünaydın millet :cat:

vay be gerçekten tünaydın olmuş. e ozaman tünaydın.

Herkese selamlar, Nuri abicim öncelikle hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız günlerde kullanırsın inşallah makinanı. Bu arada çok yakışmış sana :)
Arkadaşlar uzun zamandır katılamıyorum aranıza işlerim çok yoğun. Şuanda afyondayım ama inşallah organize edebilirsem çarşamba günü geç bile olsa katılmak istiyorum toplantıya. VFR gerçekten kıymetini bilecek birine geçti bunun için gerçekten çok mutluyum. (Unutanlar tanımayanlar için Mehmet ben Mehmet GÜL)
Herkese iyi geceler, sevgiler, saygılar!!!

nerdesin kardeşim sen. gel yaw yüzünü gören cennetlik.

Anladığım kadarıyla Yeni bir toplanma yeri var :) Benim motor bakımdan çıkarsa çarşamba günü bende gelebilirmiyim ? acaba ... Birde yeni Acıbadem Hastanesi nerede bilmiyorum. Bakacağız artık... Bende yeni hastalıktan ve aksiliklerden kurtuldum. Aslında havalar düzelince benim evin orada da toplanıp mangal partisi yapabiliriz. Ağaç var, Tuvalet var Ocakbaşı var... Bizim ev de var. Gerçi Kılıç balığı ve Yücel biliyor benim evi. Sizleride beklerim. Görüşmek üzere arkadaşlar... Makina (Hasan) seni özledik birader...:)

@entellektüel Bizde sizleri özledik abi. Görüşmek ümidiyle. Saygılar sevgiler.

eeee pazara daha var ama fikirlerin olgunlaşması açısından pazara nereye gidiyoruz. Bir maraş sözü geçti bugün bora abiden ama. nediyorsunuz ben geliyorum.

Adana İl Temsilcisi
DUYURU
evet arkadaşlar,çarşamba toplantısında gündeme getirmeyi planlıyordum ama haluk yazınca ee hadi yazayım dedim.hava şatrları müsait olursa,k.maraş önerisi geldi bazı arkadaşlardan.malum 2 haftadır motor süremiyoruz.k.maraş'tan mustafa(regal) (kendisi kozan belediye başkanının kavurma davetine gelmişti hatırlarsanız/d.gürsele motor almaya gittiğimizde de epey yardımcı olmuştu )ile görüşmelere dün başladım.kendisi yemek/lokanta konusunda(malum gezilerimiz lokma ağırlıklı)benden sayı istiyor.kendisinden hem hesaplı,hem temiz,hemde şöyle olabilirse manzaralı bir yer olmasını istedim.lütfen katılacak arkadaşlarım belirtsinlerki bazı şeyler şekillensin.

1-ben ve kızım,
2-mercedes muzaffer ve eşi,
3-haluk ve eşi,
4-ç.gürsel ve eşi,
5-mustafa abi ve eşi,
6-turgay abi ve ?
6-fazer muzaffer ve ?
7-nuri ve eşi,
8-
9-
10-

geleceklerin isimlerini acilen bekliyoruz.sevgilerimle.

Son düzenleme:
boracım bensiz olurmu.bende varım. hava çok uygun olursa tabiki eşimde gelir.

İyi akşamlar arkadaşlar,Maraş gezisine eşimle birlikte katılmayı düşünüyorum beni iki kişi olarak yazabilirsiniz,sizinde belirtiğiniz gibi Hava şartları uygun olursa.Görüşmek üzere.....By.:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar