Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Günaydın arkadaşlar diyorum fakat sitede benden başka kimse yok telefonum açık iş yerine motoru yıkamaya gidiyorum hava çok güzel sizden heber bekliyorum.:bounce:
selam arkadaslar.net te problem olduğundan pek giremiyoorum.kendinize iyi bakın.herhangi konuda haberleşmek isteyen telefondan ulaşırsa ilgilenebilirim.
bu arada ben işyerindeyim. size iyi gezmeler:bounce:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkese iyi akşamlar,bu pazarı nuri abimizin cafesinde değerlendirelim dedik,çünkü Nuri abimizin yeni VFR 800 ünü hayırlayacaktık,hemde motorlarımız biraz soğusun dedik,birde mantı girince işin içine işin boyutu değişti zevkli bir pazar geçirdik, gelemeyenler orta yerinden çatlasın
gelen,katışan herkese teşekkür ederim,ayrıca mantı için Nuri abimize teşekkür eder motoru için tekrar hayırlı olsun allah kaza bela vermesin,keyifle zevkle kullanmak nasip etsin
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ya git alla alla geçmiş miş miş,selimi kandır ancak:mrgreen:motor Nuri abinin,muzaffer abinin abisinin,sen takıl kendi çapında gelme mantıyı kaçırdın muhabbeti kaçırdın
afiet olsun yine çohk çohkk güsel bir gezi olmuş Allah daha yeni geziler nasip etsin!... Nuri abicim hayırlı uğurlu olsun motorun Allah kaza bela vermesin!...:rendeer: :mrgreen:
Ya git alla alla geçmiş miş miş,selimi kandır ancak:mrgreen:motor Nuri abinin,muzaffer abinin abisinin,sen takıl kendi çapında gelme mantıyı kaçırdın muhabbeti kaçırdın