[Adana - MT]

tamam mehmet :) daha güzel bir resim çekmedim o yüzden duruyor
dediğin gibi, bilgilerde cbf 500, resimde er5 :mrgreen:

Herkeze iyi aksamlar,
Muzaffer abi sana geçmiş olsun ufaklığada tez zamanda geçer insallah diyorum. Bel fıtığı göz ardı edilecek bi hastalık değil ama çokta korkulacak bişi değil, (benim kide laf zaten onlarca kişi sana bu konu hakkında yalan dogru bissürü tavsiyede bulunmuıştur.) Benim babam ameliyay çözümüne basvurdu bir normal biri de lazer le olmak üzere 2 kere ameliyet oldu (en son Dr.a oraya bi fermuar dik bunun 3.sü 4.süde oalcak anlaşılan dedi :) ) Önemli olan ameliyet olsanda olmasanda beline çok ama çok dikkat etmen, yerden bi torba bile kaldırırken önce bi test edip ondan sonra kaldırman lazım. bizim ki ilk ameliyettan 34sene sonra benle birlikte Çimento torbası sallıyodu bizim köydeki inşaatta, 3 ay geçmedi bel fıtığı nüksetti.
biraz dikatle çok kolay üstesinden gelebilirsin.

Adana İl Temsilcisi
muzafferciğim şimdi okudum yazını.tekrar geçmiş olsun diyorum.ameliyatsız kurtulabilmene sevindim.:cat:umarım en kısa sürede iyileşirsin.aynı dileklerimi mert içinde sunuyorum.ameliyatı bir çırpıda biterde tez vakitte de o da,sağlığına kavuşur inşallah.sevgilerimle.:rendeer:

Gursel Abim sorduğun için sağol. Yanınıza gelemesemde kalbim sizle. Motorun aküsü yata yata bitti. Geçen şöle bi göz ucuyla baktım bukelamun gibi bulunduğu ortamın rengini almış. Yarın akü alıcam inşallah. Sizleride motosiklet kullanmayı da çok özledim. Siz benim kusuruma bakmayın idare ediverin.

Muzaffer Abim sanada geçmiş olsun.Umarım hareketlerle atlatırsın olayı. Yanlız senin geleceğinde tarz değişikliği görüyorum.Artık racingden enduroya falan kayman gerekebilir belki.Malum oturuş pozisyonu.Gerçi 600F lede enduroyla gider gibi gidiyosun ama olsun:queen:

Mert'e de acil şifalar diliyorum.Çok geçmiş olsun:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günaydın arkadaşlar,hepinize hayırlı işler bol kazançlar dilerim,

Muzafferim Mertçiğede acil şifalar dilerim

Günaydın,
Stresin gerginliğin olmadığı huzurlu ve bol muhabbetli bi gün diliyorum herkese.

Muzaffer Abi sana ve Mert'e geçmiş olsun. İnşallah bir an önce atlatıp sağlığınıza kavuşursunuz.

Son düzenleme:
İyi akşamlar, cümleten.
Bugün hastane hastane gezdim, en faydalı bilgiyide fizik tedavi merkezinden edindim, bir kaç hareket gösterdiler. sabah-öğlen-akşam bu hareketleri yapacakmışız yalan değilse 10-15 gün içinde iyileşme görülür dediler. :cherry:
Bugün başladım o hareketleri yapmaya inşallah amaliyat gerkrimeden atlatacam bu Bel Fıtığını :cat:
Yarinde oğlumun amaliyatı var, inşallah herşey yolunda gider :bounce:

tekrar sana ve mert'e geçmiş olsun abi. Alp'in dediği gibi seni artık enduro paklar.

ben yatar bugün sıkıcı bir gündü beyin olarak göçük durumdayım,erkenden yatacağım,herkese iyi geceler

onun yeri bende ayrı zaferim, ilk göz ağrım :rendeer:
ben işe gider iyi akşamlar arkadaşlar :)

Azıcık öğretmenlik taslayayım. Arkadaşlar bu nasıl bir kullanımdır Türkçe'de böyle bir şey yok ki.

arkadaşlar kusura bakmayın sırf bu hafta içerisinde alacağımdan bu kadar soru soruyorum özellikle janti abi ramzeyden bahsetmiştim motordan garip bi ses gelio gaza bastıkca artıyordu onu almadık bi tane popcorn 90 cc var fakat 99 model sizce alınır mı?? herkese günaydın bu arada bol kazançlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar