[Adana - MT]

Abilerim inşallah yaza yine güzel bir kamp haftası geçiririz, aklımda zaten...

bu arada Köpeklerle sorunu olan Haluk abi.. yine bulmuş kendini kovalattıracak bir köpek :mrgreen:

he yaw şerefsizler de hep beni buluyor. daha sizin bilmediğiniz benim ne maceralarım var itlerle.

arkadaşlar yanlılş mı düşünüyorum bilmioyorum ama bi yardım ederseniz daha önce de dediğim gibi yeni başlayacağım bi motor buldum arkadaşlarımlada konuştum ii olur dediler ama bide siz büyüklerimden fikir alayım dedim ramzey 125 cclik bi motor buldum düşe kalka öğreneceğim için almayı düşünüyorum sizce nasıl bana motor konusunda bi sorun çıkarıır mı

arkadaşlar yanlılş mı düşünüyorum bilmioyorum ama bi yardım ederseniz daha önce de dediğim gibi yeni başlayacağım bi motor buldum arkadaşlarımlada konuştum ii olur dediler ama bide siz büyüklerimden fikir alayım dedim ramzey 125 cclik bi motor buldum düşe kalka öğreneceğim için almayı düşünüyorum sizce nasıl bana motor konusunda bi sorun çıkarıır mı

Yosef selamlar.Başlangıç için 125 cc gbi ufak hacimli bir makina seçmek mantıklı.Ramzey ise parça ve servis konusunda yaygın bir firma.Senin için iyi bir başlangıç olacagını düşünüyorum.Ama motosikleti almadan once mutlaka ve mutlaka yetkili servisine göster ve masrafı kazası degişeni varmı bir ögren.Sana şimdiden hayırlı olsun diyorum, kazasız belasız sürmen dilegi ile...

abicim çok teşekkür ederim söylediklerini kesinlikle uygulayacağım daha sizden öğreneceğim çok şey var abi kazasız sürüşler

İyi akşamlar, cümleten.
Bugün hastane hastane gezdim, en faydalı bilgiyide fizik tedavi merkezinden edindim, bir kaç hareket gösterdiler. sabah-öğlen-akşam bu hareketleri yapacakmışız yalan değilse 10-15 gün içinde iyileşme görülür dediler. :cherry:
Bugün başladım o hareketleri yapmaya inşallah amaliyat gerkrimeden atlatacam bu Bel Fıtığını :cat:
Yarinde oğlumun amaliyatı var, inşallah herşey yolunda gider :bounce:

muzaffer abicim inşallah bir an önce atlatırsın Fıtık olayını...

Genç kardeşimizin ameliyetı da inşallah başarılı bir şekilde geçer... şimdiden hayırlı şifalar diliyorum....

İyi akşamlar, cümleten.
Bugün hastane hastane gezdim, en faydalı bilgiyide fizik tedavi merkezinden edindim, bir kaç hareket gösterdiler. sabah-öğlen-akşam bu hareketleri yapacakmışız yalan değilse 10-15 gün içinde iyileşme görülür dediler. :cherry:
Bugün başladım o hareketleri yapmaya inşallah amaliyat gerkrimeden atlatacam bu Bel Fıtığını :cat:

Geçmiş olsun be arkadaş, bel fıtığı bende de var. Masa başında iş yapanların ortak hastalığı malesef. Ameliyat olmanla olmaman arasında pek fark yok (ben olmadım). Her ikisinde de esneme hareketleri çok önemli. Birde yattığın yatağı hemen değiştir, full ortepedik birşey al. Motorsikletin artık yasak olduğunu hatırlatmam herhalde yersiz olur, bence sat :queen:

Mert'in nesi var :silent:

İyi akşamlar, cümleten.

Muzaffer abi bunu duyduğuma çok sevindim. inşallah amaliyat olmadan atlatırsın bu sıkıntıyı.geçmiş olsun abi.:rendeer:

Mertinde yarınki amaliyatı allahın izniyle başarılı olur inşallah. :rendeer:

Geçmiş olsun be arkadaş, bel fıtığı bende de var. Masa başında iş yapanların ortak hastalığı malesef. Ameliyat olmanla olmaman arasında pek fark yok (ben olmadım). Her ikisinde de esneme hareketleri çok önemli. Birde yattığın yatağı hemen değiştir, full ortepedik birşey al. Motorsikletin artık yasak olduğunu hatırlatmam herhalde yersiz olur, bence sat :queen:

Mert'in nesi var :silent:

ilgin için teşekkür ederim :cat: mert de genizeti varmış onu aldıracaz :cat:

Muzaffer abi bunu duyduğuma çok sevindim. inşallah amaliyat olmadan atlatırsın bu sıkıntıyı.geçmiş olsun abi.:rendeer:

Mertinde yarınki amaliyatı allahın izniyle başarılı olur inşallah. :rendeer:

inşallah gürselim inşallah :cat:

Son düzenleme:
herkes demiş ben biraz geç kalmışım ama bendende günaydın olsun :p

İyi akşamlar, cümleten.

muzaffer sevindim ameliyatsız düzelebilme ihtimaline :) hayırlısı olsun.mert yiğenimede şimdiden başarılı bir ameliyat dilerim, hayırlısıyla atlatır inşallah :rendeer:
yarın ben müsaitim yapılabilecek birşey varsa söyle ilgilenebilirim :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Muzefferim senin adına sevindim,hareketleri aksatmamam lazım,fazlada zorlama doktor 10 dakka dediyse 10 dakika yap zorlamanın fazla hareket yapmanın faydası olmaz,

Mert içinde şimdiden geçmiş olsun inşallah bir sorun çıkmaz ikinizede geçmiş olsun şimdiden

İyi akşamlar, cümleten.

abi çok geçmiş olsun inşallah faydasını görürsün.

cümleten hayırlı akşamlar:rendeer:

muzaffer abi geçmiş olsun inşallah fizik tedaviyle saglıgına kavuşursun
oglununda ameliyatının başarılı geçmesi dilegiyle
onun problemi neydi

adşım allahım seni ve aileni korusun acil şifalar dilerim:rendeer:.bu arada allahım seni ve aileni nazardan,beladan ,kem gözlerden korusun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben yatar bugün sıkıcı bir gündü beyin olarak göçük durumdayım,erkenden yatacağım,herkese iyi geceler

İyi akşamlar, cümleten.

senin adına sevindim abim mert de yarın allahın izniyle bir çırpıda ameliyatını olur inşallah

geçmiş olsun:rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar