[Adana - MT]

Osmanım büyük geçmiş olsun. çok şükür sende birşey yok. allah birdaha böyle birşey göstermesin. :pale:

arkadaşlar bugün yapacağımız bir pilan olursa şayet benimde haberim olsun. görüşmek üzere. :)

Öncelikle herkese günaydın...

Valla gürsel abi pek iyi değil karnem ilk defa oldu bende şaşırdım bi tane kırık var daha dun kendime gelebildim ama hala üzgünüm :salut::salut::salut:
boşver zayıf öğrencinin bayrağıdır, ikinci dönem o bayrağı en önde taşırsın inşallah :cat:
Türk Edebiyatı :salut:

haydaaaaaaaa :cyclopsan inanmıyorum, halbuki babanın edebiyatı iyidir çok iyi edebiyat yapar :queen: :cherry:

bu arada arkadaşlar teklif değerlendirin
menderesin sonunda tahta masa diye güzel göle nazır bir yer var orada buluşmaya varmısınız

MENDERESİN SONUNDA TAHTA MASA DİYE GÜZEL BİR CAFE VAR, GÖLE NAZIR ORADA SAAT 14:00 DA BULUŞMAK DİLEĞİMLE
KİMSEDEN FİKİR ÇIKMIYOR, BENİM AKLIMA BU GELDİ HEMEN DEĞERLENDİRİN LÜTFEN BENDE EVDEN ÇIKACAĞIM, HERKES BİRBİRİNE TELEFON ETSİN .
(bu arada orayı tanımıyorum, mekan olarak geniş duruyor, gittiğimizde görebiliriz hörmet iyimi)
hadi canlan adana mt :cat:

Son düzenleme:
uyudum, orası kapalı mekan :cat:

izleyiciler cevap yazında ona göre hareket edelim

ben evden çıkıyorum tekrar bakamayabilirim, orada görüşmek üzere :cat:

Son düzenleme:
boşver zayıf öğrencinin bayrağıdır, ikinci dönem o bayrağı en önde taşırsın inşallah :cat:

haydaaaaaaaa :cyclopsan inanmıyorum, halbuki babanın edebiyatı iyidir çok iyi edebiyat yapar :queen: :cherry:

bu arada arkadaşlar teklif değerlendirin
menderesin sonunda tahta masa diye güzel göle nazır bir yer var orada buluşmaya varmısınız

MENDERESİN SONUNDA TAHTA MASA DİYE GÜZEL BİR CAFE VAR, GÖLE NAZIR ORADA SAAT 14:00 DA BULUŞMAK DİLEĞİMLE
KİMSEDEN FİKİR ÇIKMIYOR, BENİM AKLIMA BU GELDİ HEMEN DEĞERLENDİRİN LÜTFEN BENDE EVDEN ÇIKACAĞIM, HERKES BİRBİRİNE TELEFON ETSİN .
(bu arada orayı tanımıyorum, mekan olarak geniş duruyor, gittiğimizde görebiliriz hörmet iyimi)
hadi canlan adana mt :cat:

biz varız :cat::cat::cat:

adaşım muzaffer ve mustafa abi ve haluk hocam vede çelik gürseller de geliyor :mrgreen:

Son düzenleme:
Herkese Hayırlı pazarlar.
Osman geçmiş olsun birader,bence de senin kan akıtman lazım.
Ben 2 gün once İSTANBULDAN NASIL MOTOSİKLET GETİRİRİM die bir konu açmıştım ama arada kaynadı gitti galiba...

selamlar abi bi motor alma zamanım geldi diye düşünüyorum yeni başlayacağım çin malı v.s istemiyorum önerebileceğiniz motorlar olursa lütfen mesaj yoluyla 2.el temiz haber verirseniz çok teşekkür ederim artık adana mty le beraber bnnde yol almak istiyoum lütfen yardım edinnn

((((janti))) Usta Bnn şuan Istenbuldayım Burdan Sr Almayı Düşndümde Otobüs şöförleri Ile Konuştum Bişi Olursa Bnn Bilmem Diorlar Kargoda 350 Ile 500 Arası Fiyat Istiyor Garanti Veremem Diyor

Son düzenleme:
Herkese Hayırlı pazarlar.
Osman geçmiş olsun birader,bence de senin kan akıtman lazım.
Ben 2 gün once İSTANBULDAN NASIL MOTOSİKLET GETİRİRİM die bir konu açmıştım ama arada kaynadı gitti galiba...

Janti arkadaşım şu araç getiren tır firmaları ile görüşülse motoru getirirlermi acaba. aklıma gelen en uygun bu. :)

((((janti))) Usta Bnn şuan Istenbuldayım Burdan Sr Almayı Düşndümde Otobüs şöförleri Ile Konuştum Bişi Olursa Bnn Bilmem Diorlar Kargoda 350 Ile 500 Arası Fiyat Istiyor Garanti Veremem Diyor
Ben adanadan bir kargo firması ile görüştüm bana dragstar 1100 için (270kg) 260 ytl fiyat çıkardı ki biz maksumim ölçüleri söyledik.Oraya gitmeden adanadan halledecektin kargo işini.Otobuse gelince ben ufak bi makina getirecegim için sorun olmaz alta atarız dediler ama gene dedigin gbi garanti vermiyorlar çok iyi paketlemek lazım çiziklere karşı.Tren i sordum 4 aydır nakliye hizmetini bırakmış onlarda :) Başka bir yol bilen varmı acaba ?

@Janti Sür gel dostum. Yada bana anahtarı ve benzin parasını ver ben getireyim. Hemde ücretsiz :mrgreen:

Osman'a geçmiş olsun. Allah kazadan beladan korusun cümlemizi.

Zafer üstadım müsait olduğunda görüşelim. Özledim.

selamlar abi bi motor alma zamanım geldi diye düşünüyorum yeni başlayacağım çin malı v.s istemiyorum önerebileceğiniz motorlar olursa lütfen mesaj yoluyla 2.el temiz haber verirseniz çok teşekkür ederim artık adana mty le beraber bnnde yol almak istiyoum lütfen yardım edinnn

Onerebilecegim motor var cbr 125 r 20.000de.Adanada fiyat 3250. Ama almayı düşünürsen konuşuruz:cat:

Ben adanadan bir kargo firması ile görüştüm bana dragstar 1100 için (270kg) 260 ytl fiyat çıkardı ki biz maksumim ölçüleri söyledik.Oraya gitmeden adanadan halledecektin kargo işini.Otobuse gelince ben ufak bi makina getirecegim için sorun olmaz alta atarız dediler ama gene dedigin gbi garanti vermiyorlar çok iyi paketlemek lazım çiziklere karşı.Tren i sordum 4 aydır nakliye hizmetini bırakmış onlarda :) Başka bir yol bilen varmı acaba ?

birkan her hangi bir kargo şirketi bile taşırken cok da dikkat etmeyecektir. Kamyon garajından birisiyle anlaşıp getireyim desen zarar görme riski çok çok yüksek. Aslında Hasan abinin dediği mantıklı geliyor. Yani sürüp gelmek... Havaları kontrol edip sür gel bence... biraz yorucu olabilir ama.. zevkli bir yolculuk geçirirsin diye düşünüyorum...

birkan her hangi bir kargo şirketi bile taşırken cok da dikkat etmeyecektir. Kamyon garajından birisiyle anlaşıp getireyim desen zarar görme riski çok çok yüksek. Aslında Hasan abinin dediği mantıklı geliyor. Yani sürüp gelmek... Havaları kontrol edip sür gel bence... biraz yorucu olabilir ama.. zevkli bir yolculuk geçirirsin diye düşünüyorum...

Boluda dizboyu kar varken nasıl getirebilirimki? en güzeli ben yarın bi otobus firması ile konuşim işimi garantiye alim öyle yola çıkim.Tüm yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürler...

çok teşekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için
bencede bi kan akıtmak lazım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
BUGÜN,HAVA MUHALEFETİ NEDENİYLE,YOL YAPAMAYAN (ADANA MT),YİNE DURAMADI VE BİRARAYA GELDİ.allah bu birlikteliği bozmasın amiiiin.
sa4022500640028uf2.jpg

sa4022510654054aq3.jpg

sa4022520663882vw8.jpg

sa4022530677085ui0.jpg

sa4022540689611ou3.jpg

sa4022550715795hr4.jpg

sa4022560738792hz2.jpg

sa4022570755577xl1.jpg

sa4022580797505eb7.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar