[Adana - MT]

bora abi geçmiş olsun :rendeer:
genç olayını atla bence :bounce: yengem duymasın :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyi akşamlar Adana Mt,ancak girebildim malum pederin yanında kimse yok yemek çay sohbet falan şimdi bıraktım.
01esintisi,fuat,suat,güzide hanım süprizlere herzaman açığız ama bu ekonomik krizde hekesin hali belli yazılanlara sakın uymayın hani 10 kilo baklava filan çok tutar siz 9.750 gr alın:mrgreen:arkadaşlar kuyruk doğrultma olayı var ama herkesin içinden geldiği gibi,yanlış anlaşılmalara sebep olmıyalım maksat gır gır olsun diye yazdık hemde sayfayı sürekli güncel tutmak açısından ha gayret 500 e az kaldı

Ulem benden başka kimse kalmamış,alooo nerdesiniz çil yavrusu gibi dağılmışsınız,
Hey-e-canlı senin nerde olduğunu biliyos:pale::cherry:

Herkese iyi akşamlar.Enişteceğim senin hatun derki ona söyle niye gelip beni almadı beni beğenmiyor mu? küstüm diyor.:queen: keşke gelseydin yawww.bittin sen.Bora abi çok geçmiş olsun.

imzamın altını okursan anlarsın niye gelmediğimi baldıs

01esintisi siyede iyi akşamlar

iyi akşamlar.havadan olacak çok soğuk kimse battaniyenin altından çıkmak istemiyor sanırım.geçmiş olsun Bora dostum

Son düzenleme:
ben battaniye altında değilim,imzamı uyguluyorum::cheeeeer

teşekkürler,yapılacak en güzel aksiyon diyorum ve yarasın diyorum

abi sende maaşallah saglam içiyon:bounce: imzayı attıgından beri içiyosan helal olsun ben olsaydım heralde tuşlara basamazdım:queen:

hala devam,suzikiye arka lastrik arıyom nette ebat 140-80-17 ikinci el sağlam olabilir benimkisi yol tutmuyor kayıyor

tamam liste yapıyorum
esinti baklava getiriyo 10kg
yuzenfrogman: 2 adet yaş pasta (anca yeter :cherry: )
hey_e_canlı : gelirken sularda bizim börekci var ordan börek alıyosun yetecek kadr al işte
güzide sendeeeeee ne al ne alll (düşünüyorum ) kuru pasta kola falan öle bişeler al
adana mt kayıt müdüresi olarak konuşuyorum
dediklerim yapılmazsa listeye almam wallahi bakk :p

bacım ne diyorsa dogrudur YENİLERRRR ANLADINIZ DİMİİİ:bounce:adresi bora kardeşim yazmış melisa aprmanı altı.. cigu cafe..aptmanın iki girişi var ön girişte BAYMAK var arka girişte görürsünüz :cat: suat cım sen niye zahmet ediyorsun bizleri utandırıyorsun.sırada KUYRUK DOGRULMA VAR .hadi beylerrrrr daha canlı dehaydii:flower::flower:

selamlar. akşam nerede buluşuyosunuz

adres verin. size süprizim var. inanamayacaksınız. ciddiyim.:cherry:

yav bacım nerdesin sen ya gözlerimiz seni:queen::queen: merak ediyor gelde bir tanışak milleti meraktan çatlatacan yahu süprizlere bayılırım iyisi olsun ha bacm

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar