[Adana - MT]

ikisindende karışık :queen:

ben derdimle uğraşıyorum.dün yağmurda biryere giderken,ayağım kaydı,çok kötü düştüm.:pr:sağ el bileğimi fena incitmişim,kımıldatamıyorum.melhem-ilaç,sür ovuşturla uğraşıyorum.yaşamım kısıtlandı sanki,sağ el meğer ne işler görüyormuş.:salut:

geçmiş olsun kardeş :rendeer: belli bir yaşdan sonra dikkat etmek lazım :bounce:

Adana İl Temsilcisi
teşekkürler arkadaşlar.çok şükür ki kırık çıkık yok.dün sağolsun haluğun eşi hülya,muayene etti.görünen birşey yok.ama ciddi hareket sıkıntısı yaşıyorum.en ufak bir kımıldatmada canım çok yanıyor.

yeni katılacaklar Suat 01 esintisiGülden sen ne getirecen hade bakem kuyrum düzelcek madodan baklava tercihimdir, havuç dilimi olarsa motırla seni gezdiririm:p[/QUOTE]

abii senin canın sağolsun istediğin madodan baklava olsun ama köse nin baklavası daha güzel derim kendimce:cherry:

ben derdimle uğraşıyorum.dün yağmurda biryere giderken,ayağım kaydı,çok kötü düştüm.:pr:sağ el bileğimi fena incitmişim,kımıldatamıyorum.melhem-ilaç,sür ovuşturla uğraşıyorum.yaşamım kısıtlandı sanki,sağ el meğer ne işler görüyormuş.:salut:[/QUOTE]

çok geçmiş olsun :rendeer:

Son düzenleme:
Tünaydın arkadaşlar,Bora kardeş geçmiş olsun aman dikkatli olalım zira daha kötüsüde olabilirdi.Tüm MT lilere selam iyi günler.:bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Endurocu01, efendy_iso+, fuatbmw01, 01esintisi, Barbudos+, zion1+, M.Ozbayrak, bonjovi, muzaffer1968+
bu ne güzellik herkes okuyor yorum yazan yok

01 esintisi tamam anlaştık datlıcı köseden 10 kg baklava e ancak yeter:p

pardon adresi vermeyi unuttum 5 kg su bizim eve bırakıyorsun 5 kg sunuda cafeye götürürüz,

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
01 esintisi tamam anlaştık datlıcı köseden 10 kg baklava e ancak yeter:p pardon adresi vermeyi unuttum 5 kg su bizim eve bırakıyorsun 5 kg sunuda cafeye götürürüz,

yav yapma allahaşkına,kızcağızın gözünü korkutma.:wiinkk:

bora abi gecmiş olsun ,sana koca karı ilacı lazım mı cabuk iyleşirşin

kocakarı değil,çabuk iyileşmem için,genç karı lazım.:queen::wiinkk:

fuatım 40 kişiye 10 kilo baklava ne yaparki sadece 2 gürsel 5 kilo yiyor:mrgreen:
isonun öyle durduğuna bakma bir okadar da yerde var 2 kiloda o yiyor dürdane ile birlikte,geriye 3 kilo kaldı onuda 36 kişiye bölersen adam başı 100 gr düşmez nasıl hesabım ama

Gülden 10 kg baklavayamı çalışıyorsun aylık,acı hemde çok acı neyse hadi se n 9 kilo al acıdım:salut:

yaw yeni gelen bi de güzide vardı o nerde :silent:

fuatım 40 kişiye 10 kilo baklava ne yaparki sadece 2 gürsel 5 kilo yiyor:mrgreen:
isonun öyle durduğuna bakma bir okadar da yerde var 2 kiloda o yiyor dürdane ile birlikte,

sen beni hafife alıyosun demekki tatlı yerken hiç görmedin herlade
gürseller kadr bende yerim güveniyorum kendime ::dpac::::dpac::

Son düzenleme:
biliyoz herhalde dürdane evde gördük:queen:::dpac::

01 esintisi bide tersini düşün ya bide madodan almaya kalksaydın tüketici kredisi çekmen gerekirdi,yada kobilere destek kredisi beterin beteri var 10 kilo al helalleşelim::blusssh:::deliir::

boracğm geçmiş olsun çoküzüldüm yapacağm :cat:bişey varmı... yeni gelecek arkadaşlar getireceginiz şeyler kuyruk dogrultma için degildir hatırlatma ihtiyacı duydum teşekkürler:bounce:

Endurocu01, fazerr+, efendy_iso+, adanalı+, frdndl, 01esintisi, fuatbmw01, Barbudos+, zion1+, M.Ozbayrak...........
nerde bu millet nerde bu devlet nerde baklavalar datlılar pastalar,
fuatbmw seninde kuyruğun yamuktu dimi sakın unuttuğumuzu zannetme sıra sanada gelecek hatta gelsin gelsin 5 kilosu sana kaldı ihalenin

muzaffer abi sen merak etme takipteyim:cherry:

biliyoz herhalde dürdane evde gördük:queen:::dpac::

01 esintisi bide tersini düşün ya bide madodan almaya kalksaydın tüketici kredisi çekmen gerekirdi,yada kobilere destek kredisi beterin beteri var 10 kilo al helalleşelim::blusssh:::deliir::

allah razı olsunn:p köse de karar kıldık değil mi bu arada yarın ne zaman ve nerde toplanılacak:silent:

ikisindende karışık :queen:

ben derdimle uğraşıyorum.dün yağmurda biryere giderken,ayağım kaydı,çok kötü düştüm.:pr:sağ el bileğimi fena incitmişim,kımıldatamıyorum.melhem-ilaç,sür ovuşturla uğraşıyorum.yaşamım kısıtlandı sanki,sağ el meğer ne işler görüyormuş.:salut:

Abi geçmiş olsun bak ben sana diyim sende kesin bir nazar var. senin kan dökmen lazım. artık nerden nasıl kiminkini dökersin bilmem ama bu kan dökülecek. bunu bilir bunu söylerim.

kocakarı değil,çabuk iyileşmem için,genç karı lazım.:queen::wiinkk:

dikkat ettttt kırkından sonra azanı teneşir paklarmış

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar