arkadaşlar bu arada tshirt için bu gün bir yere konuştum hatta örnek tshirtlerini gördüm baskısı fena değil ama bir bakmak lazım. 50 civarında yaptırırız dedim. fiyat olarak da 14-15 ytl dediler. bence kısa sürede değerlendirelim.[/QUO
tshirtlerden bende 1 veya 2 tane alabilirimbu konu üzerinde bence durulması lazım derim...
herkese mrb arkadaşlar
arkadaşlar bu arada tshirt için bu gün bir yere konuştum hatta örnek tshirtlerini gördüm baskısı fena değil ama bir bakmak lazım. 50 civarında yaptırırız dedim. fiyat olarak da 14-15 ytl dediler. bence kısa sürede değerlendirelim.[/QUO
tshirtlerden bende 1 veya 2 tane alabilirimbu konu üzerinde bence durulması lazım derim...
esinti hanımefendi siz hangi tshirti beyendiniz :silent: öğrenebilirmiyim :silent:
esinti hanımefendi siz hangi tshirti beyendiniz :silent: öğrenebilirmiyim :silent:
herkese mrb arkadaşlar
ben ön yüzünde ay yıldız olan tshirti beğendimbence güzel:cat:
nie hediye mi etcen :cyclopsan :queen::queen:
ben ön yüzünde ay yıldız olan tshirti beğendimbence güzel:cat:
zevkler ve renkler tartışılmaz ama henüz kesin olmamakla birlikte bizler daha sade olan en üsteki resimdeki Turgay abimizin önerdiği tshirte karar vermiştik
bu durumda kaç tane istiyorsunuz :silent: