yarım saattir okuyorum.bugün sabahın 8 inden akşam 20 ye kadar balcalıda yatış işiyle uğraştık, amma çok yazmışsınız bir günde :cyclopsan
bu ne yavvvvvvvvvvvv...........
gelelim sizlere
Bende arkadaş gibi farklı motor klüplerine üyeyim ama ilk defa burda karşılaştım böyle bir durumla...
Eğer kendi aranızda bir grup kurduysanız ve artık dışardan katılanlara bu şekilde davranıyorsanız bu sitede işinizin olmadığını düşünüyorum iletişim için böyle bir sayfaya ihtiyacınız yok çünkü...
Aksine yeni motor tutkunlarının birbirini bulması için böyle bir sayfaya gerçekten ihtiyaçları var...
Dışa kapalı bir aile izlenimi veriyorsunuz.
Motosiklet bir yaşam biçimidir...
başta söyleyim : fake deyilsen cavabım :
bizde şakasına takılan arkadaşlar oluyor arada, zararsız şakaları, daha önce bayağı bir merak ettik kim diye ama bizden biri çıktı.o yüzden böyle damdan düşer gibi yazanlara tedbirli yazılıyor.
gelelim asıl cevabıma:birilerine ihtiyacımız gerçekten yok, bizim ortamımıza uyum sağlayacak kişiler zaten bizi buluyor.dışa kapalı deyiliz, eyer amacın bu sayfaya yazmaksa sadece, yaz kafana göre.ama arkadaş çevresine katılmaksa burada olmamıza yada olmamamıza sen neye dayanarak yorum yapıyorsun

r: .kimseyi tanımıyorsun, kimse seni tanımıyor, burada senin baban yaşında insanlar var o yüzden haddini bilerek yazmalısın.
diğerlerine derken ?
latifim şafak kaç :mrgreen:
arkadaşlar kimse sizlerle dalga geçmiyor kendimi size sanal ortam da nasıl tanıtabilirim bana toplantı yerlerinizi hangi gün saat kaçta nerede toplanıldığını belirtirseniz sizlerin yanına gelip kendimi tanıtma fırsatım olacaktır ama sizler en baştan kestirip attınız.kendimi tanıtmaya gelince 22 yaşındayım adım gülden mavi bulvarda oturuyorum ısısan firmasının yetkili servisinde ofis sorumlusu olarak görev yapıyorum motorlara karşı sevgim kendimi bildim bile var ama daha öncede dediğim gibi ehliyetim olmadığı içinde motor kullanamıyorum ve Adana ya ait kulübünde yeni olduğunu öğrendim siteyide çok sık ziyaret edemiyorum iş yerinde olduğum için.
hoşgeldin arkadaşım.
Gürselim burnuma race kokusu geliyor :mrgreen: Bu arada avatarın çok güzelmiş :cat: nerden kopyaladın :mrgreen:
kendim yaptım desem fazla gaza gelmişmi olurum.kopyalama var benim elim kolum uzundur.yurt dışına kadar sarkarım :mrgreen:
selam. adana mtyi takip ediyorum. tanışmak istemiştim. öğretmen var mı aranızda. ben de öğretmenim. 28 yaşındayım. yazları annemle mersin mezitlide yazlıkta kışları adanada kendi evimde kalıyorum. adım güzide. 1 yıldır ybr 125im var. ama çok binemedim. yeni başlayan birisiyim o nedenle tedirgin oldugumdan binmedim çok. bu kadar tanıtma yeter mi? yukarıdaki yazılan şeyleri okudum da
hoşgeldiniz hocam
frdndl beyefendi. teşekkür ederim. neyi kıskandığınızı anlamasam da benle ilgili değil sanırım.
işte bomba bu :queen: :queen: :queen: ferdaaaaaaaaaaaa ne diyorsun bu işe :queen:
tabikii bayanların dolması değil bayanların çoğalması:cherry:
selam ben nazlı herkese iyi akşamlar baştan söyleyim fake degilim 25 yaşındayım ögrenciyim,sizlerle tanışıp gezilere katılmak isterim
sende hoşgeldin arkadaşım
ama bu da mı fake diye düşünmüyüda degil insan kendimi adana mt nin en baba sazanı olarak acıklamaktan gurur duyarım :cherry:
babana söylede oltaları alıp göle gitmesin, senin odaya doğru sallasın küspelileri :queen:
Sevgili Gülden,Güzide ve Nazlı hanımlar aramıza hoş geldiniz,önce bende bir arkadaşın şaka yaptığını sandım ama yanıldığımı şimdi daha iyi anladım hepinizi öpüyorum en kısa zamanda görüşmek dileğiyle esen kalın.:bounce:
mustafa abi bizde dahilmiyiz
arkadaşlar bu arada tshirt için bu gün bir yere konuştum hatta örnek tshirtlerini gördüm baskısı fena değil ama bir bakmak lazım. 50 civarında yaptırırız dedim. fiyat olarak da 14-15 ytl dediler. bence kısa sürede değerlendirelim.
artık birimiz bu işe tam asılalımda olsun.yoksa lafta kalacak halukcum :cat:
çelik gürselim sanada eyi akşamlaaaar canım
çelikgürselim eyi akşamlar dedik insan bi meraba der ne hayırsız insansın :cherry: