[Adana - MT]

selam ben nazlı herkese iyi akşamlar baştan söyleyim fake degilim 25 yaşındayım ögrenciyim,sizlerle tanışıp gezilere katılmak isterim

selam ben nazlı herkese iyi akşamlar baştan söyleyim fake degilim 25 yaşındayım ögrenciyim,sizlerle tanışıp gezilere katılmak isterim

sanada selam nazlı bende 27 yaşındayım bekarım işsizim ama motorum var senin varmı yoksa artcım olabilirsin:cherry: yanlış anlaşılma olmasın beni tanıyanlar ne kadar süzme saftirik oldugumu bilirler benden zarar gelmesss:cherry:

aaaa ne münasebet neden yanlış anlayayım ki teklifin için teşekkürler.bana ilk cevap atan birine neden hayır deyeyim çok sevindim.ne zaman toplanılıyor gelmek isterim.:p

aaaa ne münasebet neden yanlış anlayayım ki teklifin için teşekkürler.bana ilk cevap atan birine neden hayır deyeyim çok sevindim.ne zaman toplanılıyor gelmek isterim.:p

size özelden yazdım okursan. sevinirim cok nazik ve kibar bir hanfendisiniz ama bu da mı fake diye düşünmüyüda degil insan kendimi adana mt nin en baba sazanı olarak acıklamaktan gurur duyarım :cherry:

cevabınızı özelden bekliyorum:rendeer:

size özelden yazdım okursan. sevinirim cok nazik ve kibar bir hanfendisiniz ama bu da mı fake diye düşünmüyüda degil insan kendimi adana mt nin en baba sazanı olarak acıklamaktan gurur duyarım :cherry:

cevabınızı özelden bekliyorum:rendeer:

Cengiz bu ne hız böyle :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Merhaba nazlı, aramıza hoşgledin :rendeer: toplantılarda görüşme dileğimle :wiinkk:

Burasıda kızlar matinesine döndü yaw :mrgreen:

Son düzenleme:
Cengiz bu ne hız böyle :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Merhaba nazlı, aramıza hoşgledin :rendeer: toplantılarda görüşme dileğimle :wiinkk:

Burasıda kızlar matinesine döndü yaw :mrgreen:

abi siz sert davranıyosunuz adana mtyi yanlış tanıtıyorsunuz. ben mt mizin sıcak sempatik sevecen yüzünü gösteriyorum arkadaşlara:cherry: hem kendimi sizin için feda ediyorum daha ne istiyonuz yaw:cherry:

01 esintisi arkadaşım sanada özelden yazdım yarın mesai başlayınca okursunuz artıkın:cherry:

Son düzenleme:
Sevgili Gülden,Güzide ve Nazlı hanımlar aramıza hoş geldiniz,önce bende bir arkadaşın şaka yaptığını sandım ama yanıldığımı şimdi daha iyi anladım hepinizi öpüyorum en kısa zamanda görüşmek dileğiyle esen kalın.:bounce:

Herkese iyi akşamlar .Cengizim ben anca bu saatlerde oda her gün acmıyorum. Bende evde internet yok oğlandan cekiniyoruz .Üstelik odil de tepemde duruyor....Ancak ofise gelince açıyorum Sudenaz pek yakışmamış. Yarın akşam aranızda olamayacağım için çok üzgünüm. Benim hatun tüm aileyi bize topluyor. Tüm Adana MT nin Yeni Yılını Kutlar Sağlık Huzur Mutluluklar Dilerim. Beraberliğimizin daim olmasını tüm kalbimle temenni ederim. Tekerinize kuvvet. En büyük mt grubu tabiki ADANA MT .

Sayın haluk28 bey neden bu kadar önyargılısınız henüz bizi tanımıyorsunuz bile siz tanıyın ondan sonra sahte olup olmadığımıza karar verin en azından ben kendi adıma konuşuyorum ben sahte değilim ne zaman isterseniz ben karşınıza çıkmaya hazırım.çok yanlış çokkkk teeeeesüf ediyorum:farao:

Sayın haluk28 bey neden bu kadar önyargılısınız henüz bizi tanımıyorsunuz bile siz tanıyın ondan sonra sahte olup olmadığımıza karar verin en azından ben kendi adıma konuşuyorum ben sahte değilim ne zaman isterseniz ben karşınıza çıkmaya hazırım.çok yanlış çokkkk teeeeesüf ediyorum:farao:

bunlar böyle işte nazlı hanım her şeye ön yargılı yaklaşıyorlar ama ben öyledegilim... çok samimi yazdım yanlış anlamayın sakın.. maksat ortam ısınsın tanışalım kaynaşalım :rendeer:

Sevgili Gülden,Güzide ve Nazlı hanımlar aramıza hoş geldiniz,önce bende bir arkadaşın şaka yaptığını sandım ama yanıldığımı şimdi daha iyi anladım hepinizi öpüyorum en kısa zamanda görüşmek dileğiyle esen kalın.:bounce:

abi öpüyorum felan hiç olmamış yani teeessüf ederim yoksa bilmedigimiz bişey mi biliyorsun:cherry:

Son düzenleme:
Herkese iyi akşamlar MUTLU YILLAR diliyorum. Antalya dan döndüm ama motorum orada kaldı maalesef.Bu soğukta da gidip alamıyorum.Kısmetse mart ayından sonra bende aranızda olacağım inşallah. Havalar ısınızrsa ancak o zaman getirebilirim.Hatta bana yol arkadaşı olan olursa da sevinirim.2 motor döneriz

Adana İl Temsilcisi

mustafa abimin üslubu değil.:silent:

her iki mesaj'da fazerr muzaffer kokuyor.::yanliss:::saad::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar