selam ben nazlı herkese iyi akşamlar baştan söyleyim fake degilim 25 yaşındayım ögrenciyim,sizlerle tanışıp gezilere katılmak isterim
selam ben nazlı herkese iyi akşamlar baştan söyleyim fake degilim 25 yaşındayım ögrenciyim,sizlerle tanışıp gezilere katılmak isterim
aaaa ne münasebet neden yanlış anlayayım ki teklifin için teşekkürler.bana ilk cevap atan birine neden hayır deyeyim çok sevindim.ne zaman toplanılıyor gelmek isterim.![]()
size özelden yazdım okursan. sevinirim cok nazik ve kibar bir hanfendisiniz ama bu da mı fake diye düşünmüyüda degil insan kendimi adana mt nin en baba sazanı olarak acıklamaktan gurur duyarım :cherry:
cevabınızı özelden bekliyorum:rendeer:
Cengiz bu ne hız böyle :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Merhaba nazlı, aramıza hoşgledin :rendeer: toplantılarda görüşme dileğimle :wiinkk:
Burasıda kızlar matinesine döndü yaw :mrgreen:
Merhaba nazlı, aramıza hoşgledin :rendeer:
Haluk hocam ne diyosun bu durumlara?)))
:cherry:Aramıza derken...:queen:
Safiye yengemin haberi varmı aranızdan....:cherry:
Haluk hocam ne diyosun bu durumlara?)))
Sayın haluk28 bey neden bu kadar önyargılısınız henüz bizi tanımıyorsunuz bile siz tanıyın ondan sonra sahte olup olmadığımıza karar verin en azından ben kendi adıma konuşuyorum ben sahte değilim ne zaman isterseniz ben karşınıza çıkmaya hazırım.çok yanlış çokkkk teeeeesüf ediyorum:farao:
Sevgili Gülden,Güzide ve Nazlı hanımlar aramıza hoş geldiniz,önce bende bir arkadaşın şaka yaptığını sandım ama yanıldığımı şimdi daha iyi anladım hepinizi öpüyorum en kısa zamanda görüşmek dileğiyle esen kalın.:bounce:
bunlar böyle işte nazlı hanım her şeye ön yargılı yaklaşıyorlar ama ben öyledegilim... çok samimi yazdım yanlış anlamayın sakın.. maksat ortam ısınsın tanışalım kaynaşalım :rendeer:
ne diyim sabhtan beri gülüyom çok komik. her tarafı sahte bunların :queen::queen::queen:
teşekkürler Zion1 bey gerçekten çok kibarsınız.
Sevgili Gülden,Güzide ve Nazlı hanımlar aramıza hoş geldiniz,önce bende bir arkadaşın şaka yaptığını sandım ama yanıldığımı şimdi daha iyi anladım hepinizi öpüyorum en kısa zamanda görüşmek dileğiyle esen kalın.:bounce:
Sayın haluk28 bey neden bu kadar önyargılısınız henüz bizi tanımıyorsunuz bile siz tanıyın ondan sonra sahte olup olmadığımıza karar verin en azından ben kendi adıma konuşuyorum ben sahte değilim ne zaman isterseniz ben karşınıza çıkmaya hazırım.çok yanlış çokkkk teeeeesüf ediyorum:farao: