[Adana - MT]

günaydın herkese

kanka sana ayrı bi günaydın :pl:

bu arada çarşambanın konusunu nereye açtınız link verin bakem

beyler bakıyorum hiç kimse gaye almıyor yorum yapmıyorsanz bari yazın ayıp oluyor:bounce:

beyler ayıp oluyor ha hiç yorum yazmıyonuz ona göre:bounce:

işim nedeniyle katılamıyacağız :salut: sizlere bol eğlenceler dilerim :cat: sağ sağlim gidin gelin :salut:

ahanda bu çarşamba ahmetin evini hayırlama buluşmasının linki eyi seyirler

http://www.motosiklet.net/forum/taz...evin-hayirli-olsun-ahmet-bey.html#post1377607

al sana link :mrgreen:

Son düzenleme:
Arkadaşlar seçtiğiniz güzergahların her ikiside,saat 4 te adanada olmam gerektiği için bana uzak kalıyo...

Gelirsem bütün gezi motorun üzerinde geçecek,daha yakın bi yer seçsek...

Örnek:Kaynargöz....:)

Bu gurupla hiç gitmediğimiz harika bi mekan,yanımızda yapay göl,üzerinde yapraklar,her taraf selvi ağacı,ve işletmeciler mangal yapıyolar,hem ucuz hemde çok güzel bi yer,hadi oaraya gidelim...

Mekandan bir kaç foto buldumm....Ne düşünüyorsunuz...

Son düzenleme:
Arkadaşlar seçtiğiniz güzergahların her ikiside,saat 4 te adanada olmam gerektiği için bana uzak kalıyo...

Gelirsem bütün gezi motorun üzerinde geçecek,daha yakın bi yer seçsek...

Örnek:Kaynargöz....:)

Bu gurupla hiç gitmediğimiz harika bi mekan,yanımızda yapay göl,üzerinde yapraklar,her taraf selvi ağacı,ve işletmeciler mangal yapıyolar,hem ucuz hemde çok güzel bi yer,hadi oaraya gidelim...

Ne oldu :silent: mesafe korkutumu seni :mrgreen:

Normal otoyoldan giderken,osmaniye kavşağına varmadan solda...

Muzaffer abi sen gelmessen ben kiminle uğraşacam...:salut::queen:

Normal otoyoldan giderken,osmaniye kavşağına varmadan solda...

Muzaffer abi sen gelmessen ben kiminle uğraşacam...:salut::queen:

adaşımla :p

ÖNEMLİ

çarşamba günü yapmış olduğumuz toplantıda 1 adet bayan saati bulunmuştur. Sahibinin Sn.ahmetnr başvurması rica olunur :cyclopsan

Son düzenleme:
BULUŞMA YERİ VE SAATİNİ SÖYLEMEDİNİZ :cyclopsan :pr: :silent:

adaşım sensiz gezinin tadı olmuyor gelsen çok seviniriz:rendeer: sevgili isom geldiğin için memnun oldum.tenkyou

ARKADAŞLAR GEZİ SAAT:9 ENGEÇ 9.15 HAREKET .Mersin istikameti mola tesisleri eger guruba geç katılması gereken arkadaşlar için 15.dakika rotar olabilir

:

Son düzenleme:
gozne ok sabah gorusmek uzere ahmetım ceylanım ceyhandan seke seke gel fazerınla ekme ekerım ona gore

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Endurocu01, osmx, celikgürsel+, Barbudos+, adanalı+, simyacı, LASTROMANTIC, CERREZCI bu kadar millet okuyor kimse bişeyler karalamıyor bari boş durmasın dedim iyi akşamlar o zaman

Not:yazmayı unuttum gelmeyi planlıyordum ama pederin durumu iyi değil 2 kere düştü yalnız bırakmamam lazım o yüzden pas geçtim,sizlere iyi eğlenceler,bakarsınız haftaya kaynargöz yaparız

Son düzenleme:
1 ben.ve ?
2.mustafa abi ve eşi
3.turgay abi ve eşi
4.hayalet.
5.haluk ve eşi
6.simyacı.ve.?
7.barbudos.ve eşi
8.ahmet.ve.?
9.bora ve eşi
saat 9:00 otobandakı mola tesıslerı hareket saati'dir.en gec 9.15 kalkıstır.

ya bu adana mt harbiden kurtlu ha.. çarşamba gezi konusu açtığımızda 2-3 kişi ben gelirim dediydi. gelmeyenlerin başındada bora abi vardı. :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar