[Adana - MT]

ya yüksel ben seni akıllı bilirdim ulu orta yerde ehliyet sınav başarı dua böyle şeyler konuşulurmu kardeşim bunun sonu kuyruğa kadar gider benden söylemesi hadi başarılar sana inşallah kazanırsın şu sınavı bizede kutlamak düşer selamlar

bizim dememize gerek varmı ahmet :cyclopsan yeğenim kazandığı açıklandığı gün soluğu köse tatlıcının önünde alır :cherry: aslandır o :rendeer:
kimin oğlu :)

bizim dememize gerek varmı ahmet :cyclopsan yeğenim kazandığı açıklandığı gün soluğu köse tatlıcının önünde alır :cherry: aslandır o :rendeer:
kimin oğlu :)

gürsel abi alemsin ya sayılı saatler kaldı.sınavı gecersem 17.01.2009 da dıreksıyon sınavı ona her turlu gecerım ocak 25 ehlıyet elımde sonra dusunurum kutlamayı:queen::queen::queen:

Adana'lı arkadaşlar,Adanada motosiklet malzemeleri eldiven,koruma,depo üstü çanta vs. bulabileceğim yer varmı acaba netten almak istemiyorum bakarak,dokunarak almak istiyorum..

Adana İl Temsilcisi
Adana'lı arkadaşlar,Adanada motosiklet malzemeleri eldiven,koruma,depo üstü çanta vs. bulabileceğim yer varmı acaba netten almak istemiyorum bakarak,dokunarak almak istiyorum..

süleyman demirel bulvarında 2 tane,adliye karşısında da 3-4 tane motor malzemeleri satan yerler var.marka istiyorsan,s.demirel'dekiler,daha hesaplı olsun dersen,adliye karşısı.

beyler bakıyorum hiç kimse gaye almıyor yorum yapmıyorsanz bari yazın ayıp oluyor:bounce:

hepinize iyi akşamlar.sevgili arkadaşlarım bu hafta sonu hava çok güzel olacak bunu degerlendirmek için gezi önerim olacak katılmanz dilegimle
1.Mersin.gözne(sarnıç)
2.Mersin.narlıkuyu

katılmak isteyenlerinde önerileri olabilir katılımcılar aşagıda belirtilmiştir
1 ben.ve ?
2.mustafa abi ve eşi
3.turgay abi ve eşi
4.hayalet.
5.haluk ve eşi
6.simyacı.ve.?
7.barbudos.ve eşi
8.ahmet.ve.?

beyler ayıp oluyor ha hiç yorum yazmıyonuz ona göre:bounce:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyi akşamlar,abi ben yorum yapayım bari geziye gidecekler nerdesiniz, haa benmi yokum malum ekonomik krizzzzzz,siz gidin eğlenin bizde resimlerden gitmiş kadar haz alıyoruz,bu arada udu tamire verdim yılbaşında hazır canlı müzikte udi cengiz ve ses sanatçımız bora bey sahne alıcak duyurulur

Adana İl Temsilcisi
beyler bakıyorum hiç kimse gaye almıyor yorum yapmıyorsanz bari yazın ayıp oluyor:bounce:beyler ayıp oluyor ha hiç yorum yazmıyonuz ona göre:bounce:

muzafferciğim,bizde hanımla geziye katılıyoruz.bizide eklersen seviniriz.saat kaç ve nerede buluşuyor,nereye gidiyoruz?

hepinize iyi akşamlar.sevgili arkadaşlarım bu hafta sonu hava çok güzel olacak bunu degerlendirmek için gezi önerim olacak katılmanz dilegimle
1.Mersin.gözne(sarnıç)
2.Mersin.narlıkuyu

katılmak isteyenlerinde önerileri olabilir katılımcılar aşagıda belirtilmiştir
1 ben.ve ?
2.mustafa abi ve eşi
3.turgay abi ve eşi
4.hayalet.
5.haluk ve eşi
6.simyacı.ve.?
7.barbudos.ve eşi
8.ahmet.ve.?
9.bora ve eşi
saat 9:00 otobandakı mola tesıslerı hareket saati'dir.en gec 9.15 kalkıstır.

Son düzenleme:
beyler bakıyorum hiç kimse gaye almıyor yorum yapmıyorsanz bari yazın ayıp oluyor:bounce:

abi ben de katılacaktım ama benim motor çok süratli sizi rencide etmemek için sesimi cıkartmıyorum yoksa gambersiz dügün olmas:p

iyi akşamlar,abi ben yorum yapayım bari geziye gidecekler nerdesiniz, haa benmi yokum malum ekonomik krizzzzzz,siz gidin eğlenin bizde resimlerden gitmiş kadar haz alıyoruz,bu arada udu tamire verdim yılbaşında hazır canlı müzikte udi cengiz ve ses sanatçımız bora bey sahne alıcak duyurulur

abi udu teslim alacagın gün ayın 30 u sen mi alacan eger sen alacaksan tamir fişin bende

Son düzenleme:
burdayım şahinim sen kayboldun tarih ettin kendini :mrgreen:
ne zaman geleceksin, müsait olursam seni gezdiririm.tel 5395194193

dur ben yazim.muzaffer abi beni gezmeye götür :)
abi dudu teslim alacagın gün ayın 30 u sen mi alacan eger sen alacaksan tamir fişin bende

demek dudu kim teslim alacak hı :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çenkisim 30 salı ben çalışıyor,sana zahmet olacak ister yarın ister pazar günü vereyim sana 25 ytl alırsın,udu hava kapalı olursa büyük poşet götür iyice sımsıkı sar sarmala ıslanmasın sanada sürekli iş buyuruyoz ama idare et artıkın başka çenkis yok

Adana İl Temsilcisi
yav cenkisim, sabah sabah gülmekten kırıldım:queen: özellikle de selvi boylum'a.hani AL YAZMALIM olurda,SELVİ BOYLUM nasıl olacak?:queen::queen:

GÜNAYDIN GÜNAYDIN HERKESE...::haapppy:::biggrinn

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar