ya yüksel ben seni akıllı bilirdim ulu orta yerde ehliyet sınav başarı dua böyle şeyler konuşulurmu kardeşim bunun sonu kuyruğa kadar gider benden söylemesi hadi başarılar sana inşallah kazanırsın şu sınavı bizede kutlamak düşer selamlar
bizim dememize gerek varmı ahmet :cyclopsan yeğenim kazandığı açıklandığı gün soluğu köse tatlıcının önünde alır :cherry: aslandır o :rendeer:
kimin oğlu![]()
kirve nerdesin
Adana'lı arkadaşlar,Adanada motosiklet malzemeleri eldiven,koruma,depo üstü çanta vs. bulabileceğim yer varmı acaba netten almak istemiyorum bakarak,dokunarak almak istiyorum..
hepinize iyi akşamlar.sevgili arkadaşlarım bu hafta sonu hava çok güzel olacak bunu degerlendirmek için gezi önerim olacak katılmanz dilegimle
1.Mersin.gözne(sarnıç)
2.Mersin.narlıkuyu
katılmak isteyenlerinde önerileri olabilir katılımcılar aşagıda belirtilmiştir
1 ben.ve ?
2.mustafa abi ve eşi
3.turgay abi ve eşi
4.hayalet.
5.haluk ve eşi
6.simyacı.ve.?
7.barbudos.ve eşi
8.ahmet.ve.?
beyler bakıyorum hiç kimse gaye almıyor yorum yapmıyorsanz bari yazın ayıp oluyor:bounce:beyler ayıp oluyor ha hiç yorum yazmıyonuz ona göre:bounce:
süleyman demirel bulvarında 2 tane,adliye karşısında da 3-4 tane motor malzemeleri satan yerler var.marka istiyorsan,s.demirel'dekiler,daha hesaplı olsun dersen,adliye karşısı.
beyler bakıyorum hiç kimse gaye almıyor yorum yapmıyorsanz bari yazın ayıp oluyor:bounce:
beyler ayıp oluyor ha hiç yorum yazmıyonuz ona göre:bounce:
iyi akşamlar,abi ben yorum yapayım bari geziye gidecekler nerdesiniz, haa benmi yokum malum ekonomik krizzzzzz,siz gidin eğlenin bizde resimlerden gitmiş kadar haz alıyoruz,bu arada udu tamire verdim yılbaşında hazır canlı müzikte udi cengiz ve ses sanatçımız bora bey sahne alıcak duyurulur
burdayım şahinim sen kayboldun tarih ettin kendini :mrgreen::bounce::bounce:
ne zaman geleceksin, müsait olursam seni gezdiririm.tel 5395194193Adana'lı arkadaşlar,Adanada motosiklet malzemeleri eldiven,koruma,depo üstü çanta vs. bulabileceğim yer varmı acaba netten almak istemiyorum bakarak,dokunarak almak istiyorum..
dur ben yazim.muzaffer abi beni gezmeye götürbeyler bakıyorum hiç kimse gaye almıyor yorum yapmıyorsanz bari yazın ayıp oluyor:bounce:
beyler ayıp oluyor ha hiç yorum yazmıyonuz ona göre:bounce:
abi dudu teslim alacagın gün ayın 30 u sen mi alacan eger sen alacaksan tamir fişin bende