[Adana - MT]

GÜNAYDIN Adana MT :rendeer::rendeer::rendeer:

millet nerde :silent: kimseden ses çıkmıyor :pr:

Son düzenleme:
bence otobanı kullanmayalım zaten çok sıkıcı. hatta şöyle yapalım. normal karayolu üzerinden gidelim. yolda misis ayranı ve sıkma molası verelim. sonra misis de çok güzel bir mozaik müzesi var oraya uğrayalım (gezilerimize biraz da kültürel bir hava vermek lazım bence) oradan ara yollardan yumurtalığa ulaşırız. bence değişk olur.

misis tamamda müzede ne yapacağız hocam :) taşların neyine bakacağız.girmek isteyen girsin taşlara baksın.ben dışarda temiz hava soluyor olacağım :cat: :mrgreen:

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,pazar yağışlı gösteriyor,3-4 ayrı hava durumu.:farao:

Pazar 9°C ve 60% olasılıkla yağmur var...Abooo

eğer öyleyse ben gelmiyorum :p, benim kıyafetlerim müsait değül :mrgreen:

arkadaşlar,pazar yağışlı gösteriyor,3-4 ayrı hava durumu.:farao:

bu durumda sende gelmiyorsun :pr: lady erirse ne yaparız :mrgreen:

Ben bu hafta sonu nöbetçiyim... Fotoğraflarınızla avunacam artık. :pale:

allah kolaylık versin hocam, zaten yağmur yağacakmış :pr: onun için pek birşey kaçırmayacan :mrgreen:

Son düzenleme:
Doğa, şehir, kale, antik kent, müze, yani her türlü kültürel ve doğa gezisinde ben de varım. :)

bence otobanı kullanmayalım zaten çok sıkıcı. hatta şöyle yapalım. normal karayolu üzerinden gidelim. yolda misis ayranı ve sıkma molası verelim. sonra misis de çok güzel bir mozaik müzesi var oraya uğrayalım (gezilerimize biraz da kültürel bir hava vermek lazım bence) oradan ara yollardan yumurtalığa ulaşırız. bence değişk olur.

Misise gitmiştim 1-2 ay önce mozaik müzesini görmedim ama ayranı, sıkması ve böreği süperdi, hatta orda Volkan diye bi çocuk vardı 12-13 yaslarında mekanın sahibinin oğlu, ayrılırken -tek teker yaparsam börekleri 1 liraya vereceğini sölemişti (normalde 1.25 :) ) bende üzerinize afiyet 4tane yedim ama tek teker yapmak istemedim /yapamadım :) çocugun hakkı kalmasın gelirken ugrarsanız benim yerime helallik alın yada Muzaffer abi Bora abinin Devülü ile tek teker yapsın :queen:

İyi akşamlar arkadaşlar,Cumartesi'yi bekleyip öyle karar verelim aksi taktirde sükutu hayale uğrayabiliriz,Yağmur yağarsa Adana içinde bile birşeyler yapabiliriz.:bounce:

Kısmet arkadaşlar bir bakarsın pazar günü hava güzel olur gideriz. olmassada mustafa abimin dediği gibi güzel bir yerde bir araya gelip eglenebiliriz. herkeze selamlar.:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkeşe iyi akşamlar artıkın evdeyim ıscacık zobanın dibinde kedi gibin gıvrılıp yatcem metabolizmam bozuldu 3 günde,çok şükür buda bitti.
Gelelim geziye yumurtalığa kesin geliyoruz ağırlığımı koydum:phava yağmurluysa mekanımız var kapalı oraya gideriz çay içeriz sohbet ederiz.Ben şimdi kesin geicem dedimya kesin bir mokluk çıkar ahanda buraya yazıyorum hade yorumları görelim bakem neye karar vercez

Adana İl Temsilcisi
yağmur yağacaaaaaak,oturun evinizde sıcak sıcak.azıcık büyük sözü dinleyiiiin.

Adana İl Temsilcisi
bende motor alır,kuyruk doğrultmazgillerden birini tanıyorum:queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar