en alttakinin göğüs kısmında duran işaret nedır :silent: anlamadım da ben :cherry:
belli olmuyormu KASK
en alttakinin göğüs kısmında duran işaret nedır :silent: anlamadım da ben :cherry:
tamamiyle katılıyorum. yani o kadar katılıyorumki daha fazla katılamazdım.:queen::queen::queen:en üstekinin sırt kısmını, en altakinin ön kısmı bence çoook uygun
tamamiyle katılıyorum. yani o kadar katılıyorumki daha fazla katılamazdım.:queen::queen::queen:
birde ön tarafta kan grubunun üstünde İsmin baş harfi ve soyisim olsa nasıl olur acaba. durumu daha bir özelleştirmiş oluruz hem.
Sevgili Adana MTci Abiler arkadaşlar,
Bu aksam itibari ile yola çıkıp bayram tatili için Adapazarına gidiyorum; 9 gün oralardayım, ayın 15i sabahı tekrar doyduğum topraklara geri döneceğim.
Memleketten beklerler diye ne bullduysam aldım Portakal Limon Mandalin nar ekşisi Şalgam vs. vs. Aynı şekilde sizinde bi isteğiniz bi arzunuz olursa o taraflardan seve seve getiririm![]()
o zamanda fazla özelleşmiş olmuyormu :silent: ama dediğin doğru senin t-shirtünü başkası giydiğini varsayarsak o zaman kan grubu tutmayacak :mrgreen:
Sevgili Adana MTci Abiler arkadaşlar,
Bu aksam itibari ile yola çıkıp bayram tatili için Adapazarına gidiyorum; 9 gün oralardayım, ayın 15i sabahı tekrar doyduğum topraklara geri döneceğim.
Memleketten beklerler diye ne bullduysam aldım Portakal Limon Mandalin nar ekşisi Şalgam vs. vs. Aynı şekilde sizinde bi isteğiniz bi arzunuz olursa o taraflardan seve seve getiririm![]()
belli olmuyormu KASKr:
r:
r:
Sevgili Gökhan kardeşim, gelirken bir avuç fındık getirmen yeterli olacaktır :mrgreen:
Yolun açık olsun güle güle git güle güle gel, ailene bolca selam götür :rendeer:
Hayırlı yolculuklar ve bayramlar
Kıs ferdane dürdane o kask kask tabi sen kullanmadığın için bilmezsın normall
Muzafferim olurda en alttakinin kask olduğunu ferdane anlamadığına göre bizim insanlarımızda anlamaz diyorumkaskı ordan kaldıralım derim renkde beyaz asil durur eğer tişört siyah olacaksa
Akşam biz giyinik vaziyette kapıda hazır bekleyeceğiz,anlayan anladı çok mu şifreli oldu
Arkadaşlar biz bu akşam İstanbul'a yola çıkıyoruz. Bayramda ve sonrasındaki idari izinde de oradayız. Belki internete giremeyebilirim. O nedenle hepinizin bayramını içtenlikle kutlarım. İstanbul'dan bir isteği olan varsa bana telefon açsın. Hani şöyle Bebek'ten badem ezmesi, Çengelköy'den hıyar, Kanlıca'dan yoğurt ya da Kızıltoprak'tan motosiklet ve aksesuarları gibi...
Unutmuşum... Bakırköy Nimet Abla'dan milli piyango bileti isteyen var mı?
Büyük ikramiye çıkarsa bilete aracılık yaptığım için bir Goldwing isterim ama...![]()
daha fazlası mı? Muzaffer hocam... Goldwing 56 milyar... fazlası helikopter olur ancak...![]()
otur yerinde kardeşim, çalışırken mekan terkedilmezBen burdayım ::151:: lavaboya kadar gitmiştimde :mrgreen:
abi benden adana kebap, 10 numara diyeceksin:cherry:arkadaşlar avantamı verirseniz logomuzla ilgili fikrimi degiştiririm .neyapayım ekonomik şartlar beni mejbur ediyor nedersiniz:queen:
:queen: :queen: halukcum istersen ana adı baba adı vs vs...ekleyelim:queen: ne dersinbirde ön tarafta kan grubunun üstünde İsmin baş harfi ve soyisim olsa nasıl olur acaba. durumu daha bir özelleştirmiş oluruz hem.
GÖKHANCIM ANNE BABAYA SELAMLAR, ONLARADA SANADA HAYIRLI BAYRAMLAR DİLERİM:rendeer:Sevgili Adana MTci Abiler arkadaşlar,
BARBUDOS GÖKHANCIM SENİNDE GİTTİĞİN YERLERE SELAM, CÜMLETEN HAYIRLI BAYRAMLAR OLSUN:rendeer:Arkadaşlar biz bu akşam İstanbul'a yola çıkıyoruz. Bayramda ve sonrasındaki idari izinde de oradayız. Belki internete giremeyebilirim. O nedenle hepinizin bayramını içtenlikle kutlarım. İstanbul'dan bir isteği olan varsa bana telefon açsın. Hani şöyle Bebek'ten badem ezmesi, Çengelköy'den hıyar, Kanlıca'dan yoğurt ya da Kızıltoprak'tan motosiklet ve aksesuarları gibi...
Unutmuşum... Bakırköy Nimet Abla'dan milli piyango bileti isteyen var mı?