[Adana - MT]

en üstekinin sırt kısmını, en altakinin ön kısmı bence çoook uygun
tamamiyle katılıyorum. yani o kadar katılıyorumki daha fazla katılamazdım.:queen::queen::queen:

birde ön tarafta kan grubunun üstünde İsmin baş harfi ve soyisim olsa nasıl olur acaba. durumu daha bir özelleştirmiş oluruz hem.

Son düzenleme:
tamamiyle katılıyorum. yani o kadar katılıyorumki daha fazla katılamazdım.:queen::queen::queen:

birde ön tarafta kan grubunun üstünde İsmin baş harfi ve soyisim olsa nasıl olur acaba. durumu daha bir özelleştirmiş oluruz hem.

o zamanda fazla özelleşmiş olmuyormu :silent: ama dediğin doğru senin t-shirtünü başkası giydiğini varsayarsak o zaman kan grubu tutmayacak :mrgreen:

Sevgili Adana MTci Abiler arkadaşlar,
Bu aksam itibari ile yola çıkıp bayram tatili için Adapazarına gidiyorum; 9 gün oralardayım, ayın 15i sabahı tekrar doyduğum topraklara geri döneceğim.
Memleketten beklerler diye ne bullduysam aldım Portakal Limon Mandalin nar ekşisi Şalgam vs. vs. Aynı şekilde sizinde bi isteğiniz bi arzunuz olursa o taraflardan seve seve getiririm:)

Bu aksam itibari ile yola çıkıp bayram tatili için Adapazarına gidiyorum; 9 gün oralardayım, ayın 15i sabahı tekrar doyduğum topraklara geri döneceğim.
Memleketten beklerler diye ne bullduysam aldım Portakal Limon Mandalin nar ekşisi Şalgam vs. vs. Aynı şekilde sizinde bi isteğiniz bi arzunuz olursa o taraflardan seve seve getiririm:)

Sevgili Gökhan kardeşim, gelirken bir avuç fındık getirmen yeterli olacaktır :mrgreen:
Yolun açık olsun güle güle git güle güle gel, ailene bolca selam götür :rendeer:

o zamanda fazla özelleşmiş olmuyormu :silent: ama dediğin doğru senin t-shirtünü başkası giydiğini varsayarsak o zaman kan grubu tutmayacak :mrgreen:

Kan uyuşmazlığı olmasın abiciğim...

Hayırlı yolculuklar ve bayramlar

Sevgili Gökhan kardeşim, gelirken bir avuç fındık getirmen yeterli olacaktır :mrgreen:
Yolun açık olsun güle güle git güle güle gel, ailene bolca selam götür :rendeer:

Teşekkür ederim Muzaffer abi Başüstüne
Bi avuç olurmu abicim Ne kadar Portakal/Limon O kadar Fındık öyle anlaştık bizimkilerle :queen:

Hayırlı yolculuklar ve bayramlar

Teşekkürler Zafer abi bayramdan sonra görüşmek üzere.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kıs ferdane dürdane o kask kask tabi sen kullanmadığın için bilmezsın normall

Muzafferim olurda en alttakinin kask olduğunu ferdane anlamadığına göre bizim insanlarımızda anlamaz diyorum:pkaskı ordan kaldıralım derim renkde beyaz asil durur eğer tişört siyah olacaksa

Akşam biz giyinik vaziyette kapıda hazır bekleyeceğiz,anlayan anladı çok mu şifreli oldu

Kıs ferdane dürdane o kask kask tabi sen kullanmadığın için bilmezsın normall

Muzafferim olurda en alttakinin kask olduğunu ferdane anlamadığına göre bizim insanlarımızda anlamaz diyorum:pkaskı ordan kaldıralım derim renkde beyaz asil durur eğer tişört siyah olacaksa

Akşam biz giyinik vaziyette kapıda hazır bekleyeceğiz,anlayan anladı çok mu şifreli oldu

Ben anlar gibi oldumda:cat:, biz yarin yola çıkacağımız için bir sürü hazırlık falan yapacağız onun için başka zaman derim :pr:

Arkadaşlar biz bu akşam İstanbul'a yola çıkıyoruz. Bayramda ve sonrasındaki idari izinde de oradayız. Belki internete giremeyebilirim. O nedenle hepinizin bayramını içtenlikle kutlarım. İstanbul'dan bir isteği olan varsa bana telefon açsın. Hani şöyle Bebek'ten badem ezmesi, Çengelköy'den hıyar, Kanlıca'dan yoğurt ya da Kızıltoprak'tan motosiklet ve aksesuarları gibi...:)

Unutmuşum... Bakırköy Nimet Abla'dan milli piyango bileti isteyen var mı?

Son düzenleme:
Arkadaşlar biz bu akşam İstanbul'a yola çıkıyoruz. Bayramda ve sonrasındaki idari izinde de oradayız. Belki internete giremeyebilirim. O nedenle hepinizin bayramını içtenlikle kutlarım. İstanbul'dan bir isteği olan varsa bana telefon açsın. Hani şöyle Bebek'ten badem ezmesi, Çengelköy'den hıyar, Kanlıca'dan yoğurt ya da Kızıltoprak'tan motosiklet ve aksesuarları gibi...:)

Hocam seninde yolun açık olsun sağlıcakla gidien sağlıcakla gelin :cat: :rendeer:

evet,evet :queen: bana bir tane çeyrek alırmısın :queen:

Büyük ikramiye çıkarsa bilete aracılık yaptığım için bir Goldwing isterim ama...:)

Adana İl Temsilcisi
yola çıkacak arkadaşlarıma,yollarının açık olmasını,sağ salim gidip gelmelerini ve azami dikkatler dilerim.bende sizlerin ve ailelerinizin bayramınızı kutlarım.hepinize sevgilerimle.

daha fazlası mı? Muzaffer hocam... Goldwing 56 milyar... fazlası helikopter olur ancak...:)

Bana çıkarsa herkese birer motor... Bir de karavan... Grubun malı olaraktan... :)))) yahu yine hayaller başladı. :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Muzafferim,Gökhanım şimdiden hayırlı yolculuklar ayrıca burda olmayan herkese iyi bayramlar dilerim,herşey gönlünüzce olsun

Ben burdayım ::151:: lavaboya kadar gitmiştimde :mrgreen:
otur yerinde kardeşim, çalışırken mekan terkedilmez:p
arkadaşlar avantamı verirseniz logomuzla ilgili fikrimi degiştiririm .neyapayım ekonomik şartlar beni mejbur ediyor nedersiniz:queen:
abi benden adana kebap, 10 numara diyeceksin:cherry:
:queen: :queen: halukcum istersen ana adı baba adı vs vs...ekleyelim:queen: ne dersin:p
GÖKHANCIM ANNE BABAYA SELAMLAR, ONLARADA SANADA HAYIRLI BAYRAMLAR DİLERİM:rendeer:

BARBUDOS GÖKHANCIM SENİNDE GİTTİĞİN YERLERE SELAM, CÜMLETEN HAYIRLI BAYRAMLAR OLSUN:rendeer:
SAĞ SALİM GİDİN GELİN YETER BİZE:cat:

ben kaçar bye

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar