[Adana - MT]

sevgili arkadaşlar çarşamba günü abim,n cafesini ayarladım sadece bize özel biryer olacak..adresi şöyle..çifte minareden yeni açılan ortopedia hastanesi ile acıbadem hastanelerin hemen arkasındaki emlakbank konutlarından melisa aptmanı arkası ciğu cafe agaçlarda küçük ok işaretlerini takip edebilirseniz görürsünüz hatta baymak işyeride var..saygılarımla

Adresi bilmeyen arkadaşlara YOL TARİFİ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Sabahtan beri ancak fırsat bulabildim,Biz burda vatamı milleti korumaya çalışalım sizler geyik yapın,
Akşam gecikebilirim,tatbikat var birde ahmet gelecek bize saat 9 da falan gelirim diyor bakalım napcez,

ahmeti boşver 1 gün daha koltuksuz kalsın :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
sen bize takıl :cat::cat::cat: Bak pastalar, kekler ve süprüzler :cyclopsan varmış :p

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla çocuk dün gelecekti trafik arabayı bağlamış bugüne kaldı onun elinde olan bişey yok muzafferim,araba emanet olunca bizede yardımcı olmak düşer,olmazsa hatun orda kalır ben eve gelirim ahmetin işini halleder geri dönerim,zaten HONDA ile gelicem biraz havam olsun:p

Adresi bilmeyen arkadaşlara YOL TARİFİ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ahmeti boşver 1 gün daha koltuksuz kalsın :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
sen bize takıl :cat::cat::cat: Bak pastalar, kekler ve süprüzler :cyclopsan varmış :p

Muzaffer abicim, yol tarifi linki çalışmıyor dedim ama dikkatli bakınca bunun yol tarifi linki olmadığını önceki bir mesaja ithaf olduğunu gördüm :)

Son düzenleme:
arkadaşlar benden pas ev taşıyacağım adres adana kolejinin olduğu ara 20:00 da oturmaktan sıkılan olursa çay ısmarlarım evde cegiz abi sen rahatına bak bizim iş bitip sizin eve giderken ararız seni beş dakikalığına sende geçersin selamlar

Muzaffer abicim, yol tarifi linki çalışmıyor dedim ama dikkatli bakınca bunun yol tarifi linki olmadığını önceki bir mesaja ithaf olduğunu gördüm :)

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: gelmek istiyorsan sana özel tarif ederim :mrgreen:

arkadaşlar benden pas ev taşıyacağım adres adana kolejinin olduğu ara 20:00 da oturmaktan sıkılan olursa çay ısmarlarım evde cegiz abi sen rahatına bak bizim iş bitip sizin eve giderken ararız seni beş dakikalığına sende geçersin selamlar

ince düşüncen için teşekkürler, bu arada kolay gelsin :rendeer: toplantım olmasaydı gelirdim :p

Son düzenleme:

Ahmet bu ev kaç m² ? Taşı taşı bitmiyor :mrgreen:

orda bi link yok zaten arkadaşım
alıntı yaptığı yerde var yol tarifi :):wiinkk:

Fark edip mesajımı düzeltmiştim ama...

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: gelmek istiyorsan sana özel tarif ederim :mrgreen:

ince düşüncen için teşekkürler, bu arada kolay gelsin :rendeer: toplantım olmasaydı gelirdim :p

Ne demek abicim elbette sizlerle zaman geçirmek ve dolayısıyla gelmek isterim. Gel gör ki şuan istanbuldayım :salut:

Son düzenleme:
evet ben herzaman sizlere olmak istiyorum ama çogu zaman işlerim oluyor.onun için 3-4 kez katılabildim toplantılara....

arkadaşlar toplantıya geç kaldım ama geldiğime deydi pastalar harikaydı:cherry:
şaka şaka asıl güzel olan sizlerdiniz:).
gezi resimlerinde en karizmatik beni seçmişsiniz, çok doğru bir seçim olmuş:cherry: :mrgreen:
toplantı mekanımızdaki eski model mikrofonlu şarkıcıyı ben sanan BUSE cimi şiddetle kınıyorum:pr: :queen:

Arkadaşlar ben ve cengiz abinin yaptığı tasarımlar burada. Bunlardan beğendiğinizi net olarak belirtmenizi rica ediyoruz veya birinin yazısı diğerinin ekli gibi karma bir şeylerde oluşturabiliriz.

1.
adsz12uu3.png

2.
adsz1ts6.png

3.
adsz3hm2.jpg

4.
adsz5ez4.png

5.
adsz6da5.png

6.
adsz7xb3.png

7.
adsz8rz8.png

8.
adsz9ox6.png

9.
adsz10vk5.png

10.
adsz11ak9.png

11.
[/QUOTE]

12. [/QUOTE]

13. [/QUOTE]

benim oyum 12. veya 13'e kanatların üst tarafındaki boşluğa isim ve "Adana Motosiklet Grubu" diye yazarsak o da olabilir.

Son düzenleme:
iyi geceler olsun şahincim,
iş yok güç yok bundan sonra bol bol mt ye takılırız

erhan izlediğini yeni gördüm sanada iyi geceler olsun

@halukcum
benim favorim 10 numero.
yazı olarak
MOTOSİKLETLİ GEZGİNLER-ADANA
daha hoş olur bence:cat:

recep sanada iyi geceler olsun:rendeer:

Son düzenleme:
Günaydın sevgili arkadaşlar dün akşamki toplantının yapılmasında emeği geçen tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederek hepinize hayırlı günler diliyorum.:cat
Beni favorimde on numara(sizlerin kararınada saygım var gençler hangisini uygun görürseniz zevkle giyeriz emeğinize sağlık)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar