[Adana - MT]

kardeş,pazar günü gelirken rica etsem birkaç penye/lacost/polar kumaş numunesi ve varsa hazır (tişört/switşört)örnek getirebilirsen eğer,arkadaşlarla görerek değerlendirme fırsatımız olur.bu konuda seninde fikir ve önerilerin önemli.

tamam bora abi bendeki kumaşlardan getiririm.

arkadaşlar;haftaya çarşamba buluşmamız için,yer konusunda,lütfen,sizlerden de öneri ve fikirlerinizi bekliyorum.

abi bizde de carşamba toplaşma yerleri ve tishört mevzusu yılan hikayesine döndü bir de sarı zambagı ben de çözdüm gibi gibi :wiinkk:

abilerim geziye katılacagım motoru görmenizi istedim ben bu motorsikletle 155.km tıkır tıkır vurdum sbırsızlıkla gezi gününü bekliyorum.
2imb3pj.jpg

abilerim geziye katılacagım motoru görmenizi istedim ben bu motorsikletle 155.km tıkır tıkır vurdum sbırsızlıkla gezi gününü bekliyorum.
2imb3pj.jpg

Arkadaşım bak kaç defa söyleyeceğiz. Mobiletcilerle işimiz yok bizim. Allah Allah yaw! Sen git başka grup bul kendine, yaşına göre. Bizler yaş ortalaması 35-40 arasında olan motorseverleriz. Git kardeşim yaw rahatsız etme bizi!

öle saygılar deip çekilmek olmaz abii ya özel msj bekliyorum kim oluğuna dair :)

gerçekten kim bu ercü kardeşim olmazsa bırakın gelsin inmi,cinmi görelim yav bence korkutmayın şu adamı merk ettim tanıyan varsa bana özelden msj atında ögreneyim bu şahsı bak bacı:queen::queen:mın sinirlerini bozmuş

Gürsel kardeş, biz ne diyoruz sen ne diyorsun! Adam daha çocuk gelmesin diyoruz sen gel tanışalım diyorsun! O zaman biz gelmeyelim (mi?).

sevgili veyis hocam bırak gelsin bi tanışalım kim bu merk ettim:bounce:

Son düzenleme:
arkadaşım bu motorla 155. km.yi vurdum diyorsun. bu motor 155. km. de dağılır be kardeşim.:mrgreen:

abi senin motorun hysong 250 ise almacasına yarışalım istersen.:cherry::cherry: hem gezide şahit olur biraz neşeleniriz ne diyorsun gürsel abi varmısın yarışa.pilavdan dönenin kaşığı kırılsınnnn:cat::cat:

unutmuşken söyleyim motorun üstüne yatarsam 170.km vuruyor

Son düzenleme:
abi senin motorun hysong 250 ise almacasına yarışalım istersen.:cherry::cherry: hem gezide şahit olur biraz neşeleniriz ne diyorsun gürsel abi varmısın yarışa.pilavdan dönenin kaşığı kırılsınnnn:cat::cat:

Bakın arkadaşlar. Görüyorsunuz. Adamı şımartırsanız bugün motor almasına yarışa girmeye kalkan yarın ne yapar ALLAH bilir. Yüzvermeyin şuna kimse cevap yazmasın. Kendiliğinden çeker gider belki.

çelikgürsel abim sana özel msj çektim biokusan abimm

Bakın arkadaşlar. Görüyorsunuz. Adamı şımartırsanız bugün motor almasına yarışa girmeye kalkan yarın ne yapar ALLAH bilir. Yüzvermeyin şuna kimse cevap yazmasın. Kendiliğinden çeker gider belki.

saygı deger veyis hocam bikusurum olduysa ellerinizden öperim:rendeer:amacm sizin gibi degerli adana mt üyeleriyle sadece tanışmak ve kendimi size kantlamak başka amacm kesinlikle zaten olamaz:rendeer:beni tanıyınca seversiniz ya abilerim kırmayın beni ya lütfen bakın ÇELİKGÜRSEL ABİM MOBİLETE 150km vurursa dökülür diye hakaret etti bende gereken cevabı ispatlamak için cevabını verdim ..ya neolursunuz bende gezi listesine ekleyinde gelim ya nolursunuz yaa:salut::salut::salut:

Son düzenleme:

Bu geziye gelde yarışalım senle ufaktan,söz 2. vitese atmayacamm...:cherry:

Bu geziye gelde yarışalım senle ufaktan,söz 2. vitese atmayacamm...:cherry:

iso abim sıkıysa aynı motorları kullanalım istediğin yol güzergahında nedersin:cat: iste dırak ister viraj ister son hız...işte ermeydanı seninde motorunun anahtarını alırım abimm..biz sözümüzün arkasındayız.güzel abimmm:cat:

Son düzenleme:
iso abim sıkıysa aynı motorları kullanalım istediğin yol güzergahında nedersin:cat: iste dırak ister viraj ister son hız...işte ermeydanı seninde motorunun anahtarını alırım abimm..biz sözümüzün arkasındayız.güzel abimmm:cat:

Yavv ne civan mert çıktı bu Sarı zambak; zambak değil değil Zemberek mübarek Tüm Adana MT'ye kafa tutuyo..:cherry:

evet mıılet bnde eto arkdasım canım arkdasım uye etım=)etocum nabun nasıl gıdıor baktımd hemen kaynasmıssın carsanba gunu senle gıdelım eto=)toplantıyakaynasalım.

Son düzenleme:
evet mıılet bnde eto arkdasım canım arkdasım uye etım=)etocum nabun nasıl gıdıor baktımd hemen kaynasmıssın carsanba gunu senle gıdelım eto=)toplantıyakaynasalım.

Iyıdır Yuksel Sen Nasılsın...? Bızım Regalın Radyotorunde Bır Sey Kısadevre Yaptı Gecen Gun Fazla Sıkıstırmısında:queen:.. Yedek parcası Gelırse Gıderız kardes:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar