kardeş,pazar günü gelirken rica etsem birkaç penye/lacost/polar kumaş numunesi ve varsa hazır (tişört/switşört)örnek getirebilirsen eğer,arkadaşlarla görerek değerlendirme fırsatımız olur.bu konuda seninde fikir ve önerilerin önemli.
arkadaşlar;haftaya çarşamba buluşmamız için,yer konusunda,lütfen,sizlerden de öneri ve fikirlerinizi bekliyorum.
abilerim geziye katılacagım motoru görmenizi istedim ben bu motorsikletle 155.km tıkır tıkır vurdum sbırsızlıkla gezi gününü bekliyorum.![]()
abilerim geziye katılacagım motoru görmenizi istedim ben bu motorsikletle 155.km tıkır tıkır vurdum sbırsızlıkla gezi gününü bekliyorum.![]()
zambaaam benim 4 gözle bekliyorum tanışmayı![]()
öle saygılar deip çekilmek olmaz abii ya özel msj bekliyorum kim oluğuna dair![]()
Gürsel kardeş, biz ne diyoruz sen ne diyorsun! Adam daha çocuk gelmesin diyoruz sen gel tanışalım diyorsun! O zaman biz gelmeyelim (mi?).
arkadaşım bu motorla 155. km.yi vurdum diyorsun. bu motor 155. km. de dağılır be kardeşim.:mrgreen:
abi senin motorun hysong 250 ise almacasına yarışalım istersen.:cherry::cherry: hem gezide şahit olur biraz neşeleniriz ne diyorsun gürsel abi varmısın yarışa.pilavdan dönenin kaşığı kırılsınnnn:cat::cat:
unutmuşken söyleyim motorun üstüne yatarsam 170.km vuruyor
Bakın arkadaşlar. Görüyorsunuz. Adamı şımartırsanız bugün motor almasına yarışa girmeye kalkan yarın ne yapar ALLAH bilir. Yüzvermeyin şuna kimse cevap yazmasın. Kendiliğinden çeker gider belki.
abi senin motorun hysong 250 ise almacasına yarışalım istersen.:cherry::cherry: hem gezide şahit olur biraz neşeleniriz ne diyorsun gürsel abi varmısın yarışa.pilavdan dönenin kaşığı kırılsınnnn:cat::cat:
unutmuşken söyleyim motorun üstüne yatarsam 170.km vuruyor
Bu geziye gelde yarışalım senle ufaktan,söz 2. vitese atmayacamm...:cherry:
iso abim sıkıysa aynı motorları kullanalım istediğin yol güzergahında nedersin:cat: iste dırak ister viraj ister son hız...işte ermeydanı seninde motorunun anahtarını alırım abimm..biz sözümüzün arkasındayız.güzel abimmm:cat:
evet mıılet bnde eto arkdasım canım arkdasım uye etım=)etocum nabun nasıl gıdıor baktımd hemen kaynasmıssın carsanba gunu senle gıdelım eto=)toplantıyakaynasalım.